1
Hava Nemlendiricisi kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

H2O Humidifier 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü

255,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (60)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
174,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

H2O Humidifier 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Ve Aroma Difüzörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PET-34 Satıcı Ünvanı: RECEP KİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5630604300
    Bu ürün PET-34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Buhar makinesi ortamda bulunan nem oranının ideal düzeye getirilmesini sağlar. Sağlık için yeterli olan nem miktarını oluşturur ve soluma kalitesini yükseltir.
  • Hava nemlendirici kolay taşınabilir olması yönüyle konforludur. Evde, çeşitli iç mekanlarda ya da araçta kullanılabilir.
  • H2O Humidifier, LED lamba tasarımı ile renklendirilir. Gece lambası görevi gören model, değişen renkleri dışarıya yansıtır.
  • Ultrasonik hava nemlendirici kaliteli silikondan üretilir. Silikonun ağırlığının az olması cihazın ergonomikliğini artırır.
  • Şarjlı H2O Humidifier 300 ml cihazı 4 saat boyunca çalışabilir. Şarj dolumu USB kablosu ile gerçekleşir.
  • Cihaz difüzör koku yayar. İçindeki suya parfüm ya da aromalı yağ eklemek mümkündür.
  • Burun ve ağız bölgesinde oluşan kuruluklar cihaz sayesinde ortadan kalkar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

H2O Humidifier 300 ml Ultrasonic Hava Nemlendirici Buhar Makinesi Beyaz Fiyatı - Trendyol

H2O hava nemlendirici sıcak ve soğuk üfleme özelliğine sahip olan bir üründür. Sizi rahatsız etmeden sessiz bir şekilde çalışma prensibi gösterir. Havayı sahip olduğu ultrasonik titreşimler aracılığı ile bulunduğunuz ortama yayar. Buna ek olarak belirli bir sis tabakası oluşturarak kuruluğun yol açacağı etkiyi azaltmayı amaçlar. Ayrıca 300 milim kapasiteye sahip su tankı haznesi ile çalışma süresi kullanım sıklığına göre değişiklik gösterebilir. Evinizde kullanırken kalorifer ve sobanın verdiği kirli havayı ve atmosferi belirli bir nem seviyesine ulaştırır. Buna ek olarak bu işlemi ultrasonik titreşimlerini kullanarak ve bulunduğu odanın belirli bölgelerine damlacıklar yayarak gerçekleştirir. H2O Humidifier amacı bulunduğu yere nem vermeye yöneliktir. Ürünün bu özelliği sayesinde cilt ve boğaz kuruluğunun da önüne geçebilirsiniz.

  • Nemlendirici etki
  • Havayı temizleyicisi
  • Hoş koku

Nemlendirici Etkisi ile H2O Humidifier

Nemlendirici Etkisi ile H2O Humidifier

H2O Demirkol Store sessiz çalışma prensibine sahip olan bir üründür. Çocuğunuz uyurken ya da siz çalışırken rahatsız etmez. Böylelikle huzurunuzu kaçırmadan birçok işinizi halledebilme imkanı sunar. Aynı zamanda da yorgun olduğunuzda sunduğu ferahlatıcı ortam sayesinde sakin bir şekilde dinlenebilirsiniz. Sadece evlerde değil ofis, araba ya da iş yerlerinde havasız olarak gördüğünüz birçok ortamda içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml hazneli modelin çalışma prensibi ise sahip olduğu Ultrasonik teknolojiyle ilgilidir. Yüksek frekanslı ses dalgaları ile beraber suyu buhara dönüştürür. Kapalı alanlarda nem miktarını ideal seviyede tutarak sağlıklı bir ortam sunar. Eşsiz tasarımı ile karşınıza çıkan ürün renkli LED lambalı modeli ile şık bir görünüm sağlar. Ürünü odanızda gece lambasına dönüştürebilir ve güzel bir uyku çekebilirsiniz.

Gece Lambası Görevi Yapan H2O Buhar Makinesi

Gece Lambası Görevi Yapan H2O Buhar Makinesi

H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi nemlendirici özelliği ile günlük yaşamınızı daha güzel bir hale geçiren ve gece lambası olarak da kullanılan şık bir üründür. Suyuna bir damla parfüm ya da uçucu yağ ekleyerek odada rahatlatıcı koku yaymasını sağlayabilirsiniz. Sahip olduğu ergonomik tasarım ile elinizde ya da arabanıza bulunan atmosferi değiştirebilir ve rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda H2O 300 ml ultrasonik hava nemlendirici ve aroma difüzörü cilt, burun, boğaz ve dudakların kuruluğunu gidermeye yönelik de oldukça verimli bir etki gösterir. Yüksek kaliteli yapısı ile geliştirilerek üretilen bu modelde ABS ve silikon materyalleri kullanılır. H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü modelini siz de huzurlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile H2O Nemlendirici Makine

Müşteri Deneyimi ile H2O Nemlendirici Makine

H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü fiyatları her kesime hitap eder. Suyuna dezenfektan koyarak bulunduğumuz ortamın dezenfeksiyonunu gerçekleştirebilirsiniz. H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü yorumları bölümünü inceleyerek detaylara ulaşabilirsiniz. Bu modelin kullanma talimatlarında dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Ürünün kapağı çevrilerek yukarıya doğru kaldırılmalıdır. Sonrasında hazneye su doldurup, USB güç kablosunun takılması gerekir. Modelin açma tuşuna bir kere dokunulduğunda çalıştırılır. Uzun süre basıldığında LED ışığını yakar. İki kere tıklandığında da püskürtme modunu devreye sokarak belirli aralıklarda bu işlemi gerçekleştirir. H2O Humidifier Demirkol Store 300 ml ultrasonik hava nemlendirici buhar makinesi ve aroma difüzörü kullananlar tarafından tam puan alan bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.