HADRON H859 Siyah Klavye Standart F

238 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HADRON H859 Siyah Klavye Standart F

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sibel atıcı Satıcı Ünvanı: SİBEL ATICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1510173700
    Bu ürün sibel atıcı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

HADRON H859 Siyah Standart F Klavye

Hadron H859 siyah standart F klavye, yumuşak tuşları ve kolay yazım imkânıyla klavye arayışında olanlar için ideal bir üründür. Bilgisayarın en önemli parçalarından biri olan klavyeler Q ve F klavye olmak üzere ikiye ayrılır. F klavye ise Türkçe için özel olarak geliştirilen bir modeldir. 1955’ten bu yana kullanılan bu klavye için birçok farklı marka ve modele rastlayabilirsiniz. Farklı renk alternatifleri sunan markalar arasından siyah en çok tercih edilen klavye rengidir. Hadron marka bu klavye, sağlam ve işlevsel olduğu için birçok kişinin ilk tercihleri arasında yer alır. Kablosu yardımıyla bağlanan bu klavyede harf, rakam ve işaret bölümlerinin haricinde sayısal tuş takımı da bulunur. Klavyeyi dilediğiniz cihaza USB girişiyle bağlayarak ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Siyah renklidir.
  • Kablosuyla bağlantı sağlanır.
  • Tuşları yumuşak ve sağlamdır.

Hadron H859 Kablolu Standart Boy F Klavyenin Özellikleri Nelerdir?

Hadron H859 Kablolu Standart Boy F Klavyenin Özellikleri Nelerdir?

Hadron H859 siyah kablolu F klavye, standart boy üretilir. Kablosu sayesinde direkt olarak cihaza takıp çalıştırma imkânı sunan bu klavye, kurulum gerektirmez. Kullanışlı yapısı ve şık tasarımıyla kaba bir görüntüden kaçınanlar için idealdir. İnce ve ergonomik yapısıyla taşınabilir formdadır. İhtiyaç duyduğunuz cihaza 1,2 metrelik kablosu yardımıyla kolaylıkla bağlayarak işinizi halledebilirsiniz. Kablo uzunluğu ise klavye mesafesi açısından avantaj sağlar. İşlerinizi tamamladıktan sonra kablosunu çıkararak başka bir cihaza bağlayarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Kaliteli lazer tuş baskısı, harf ya da numaralar silinmeden ürünü uzun süre kullanmanızı mümkün kılar. Aynı zamanda dilerseniz klavyenin altındaki tırnakları açarak klavyeyi de yükseltebilirsiniz. Eni 3 cm olan klavye kibar bir görünüm sunar. Bunun yanı sıra standart ölçülere sahip olan ürünün boyu 44 cm, yüksekliği ise 14 cm olarak üretilir.

Hadron Siyah Standart F Klavye Kaliteli midir?

Hadron H859 siyah standart F klavye, tuşlarının yumuşaklığı ve klavye baskı açısından oldukça kalitelidir. Eli yormayan yumuşaklıkta olan klavye tuşları kolay şekilde içerikleri yazabilmenizi sağlar. Klavye tuş takımı, araştırma ya da internette sörf yaparken kolaylıkla arama yapabilmenizi sağlar. Saatler süren çalışmalarınıza elinizi yormadan devam edebilmenizi mümkün kılar. Siyah klavye tuşları üzerindeki beyaz lazer baskı ise uzun süre gidecek niteliktedir. Kısa sürede silinmeden, hangi tuşun ne fonksiyonu olduğunu net şekilde görerek kolaylıkla klavyeyi kullanabilirsiniz. Kablosunun ideal kalınlığı ve uzunluğu ise bağlantının zarar görmeden klavyenin uzun süre kullanılabilmesini sağlar. Sizler de Hadron H859 siyah standart F klavye yorumlarını okuyarak ürünü önceden satın alan kişilerin fikirlerini ya da memnuniyet durumlarını öğrenebilirsiniz. Buna göre uygun tercihte bulunabilirsiniz.

Hadron H859 Siyah F Klavyenin Avantajları Nelerdir?

Hadron H859 siyah F klavye, kablolu olarak üretilir. Kablosunun uygun kalınlıkta olması birtakım avantajları da beraberinde getirir. Ezilme, aşınma ya da kırılma gibi sorunlarla karşılaşmadan klavyeyi uzun süre kullanabilmeniz için nitelikli bir bağlantı mümkün olur. Kablonun uzunluğu da masaüstü bilgisayarlarda kasanın ya da monitörün USB girişinden uygun bir konuma uzanabilmesi için yeterli seviyededir. Kablolu klavyeler aynı zamanda tepkime gecikmesi yaşamadan işlerinizi halledebilmeniz için kullanışlı ürünlerdir. Tuşa bastığınız anda ekranda tepki gelişmesi iş için klavye tercih edecekler açısından önemlidir. Bunun yanı sıra belirtilen ürünler, kurulum gerektirmeden yalnızca kablo bağlantısını sağlayarak ürünü kullanmaya başlamanızı da mümkün kılar. Sizler de Hadron H859 siyah standart F klavye fiyatını öğrenmek isterseniz Trendyol web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden de hızlı ve kolay şekilde ürüne ulaşabilirsiniz.