6
Power Supply kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

HADRON Hd412 Power Supply 500w Kutulu

1.499,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HADRON Hd412 Power Supply 500w Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DTS Teknoloji Satıcı Ünvanı: FATMA İPEKLEŞEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4790621048
    Bu ürün DTS Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HD412

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 500 W ve üstü
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Hadron HD-412 500 Watt Power Supply Kutulu

Şehir şebekesinden gelen yoğun güç akımı, bilgisayar donanımlarının yanmasına sebep olabilir. Bundan dolayı bilgisayarlar yoğun akımı azaltarak bu akımı tüm donanımlara sistematik bir şekilde ileten güç kaynağına ihtiyaç duyarlar. Hadron HD412 500 W’luk gerilimi 10V ve 15V gibi düşük voltajlara çevirir. Bu güç kaynağı, bilgisayar donanımlarının sorunsuz bir şekilde çalışmasına olanak tanır. Doğru gerilim ile çalışan bilgisayar tüm işlevlerini sorunsuz bir şekilde yerini getirir. Bilgisayar parçalarının ideal gerilim ile düzgün bir biçimde çalışması bilgisayarın uzun ömürlü olmasına da etki eder. Hadron HD412 500 Watt power supply modeli bilgisayarın hızını da etkileyerek yüksek performans göstermesini sağlar. Böylece tüm işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilir, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.

  • Yüksek performans
  • Akım koruma teknolojisi
  • Enerji tasarrufu

Teknoloji Harikası Hadron HD-412 Power Supply Modeli

Teknoloji Harikası Hadron HD-412 Power Supply Modeli

Hadron HD412 power supply 500 W model güç kaynağı sizlere pek çok açıdan avantaj sağlar. Prizden gelen elektrik akımını tüm donanımlara dengeli bir şekilde dağıtan bu cihaz, yoğun akıma karşı bilgisayar parçalarını korur. Şebeke kaynaklı herhangi bir problem esnasında bilgisayarın yanmasını önler. Böylece hem enerjiden hem de ekonomik açıdan tasarruf edebilirsiniz. Bu cihaz soğutma sistemi ile donatılır. Böylece aşırı ısınmaya bağlı cihazın arızalanması ve yanması önlenir. Markanın bu ürünü Hard disk, ekran kartı, RAM gibi donanımları da soğutarak aşırı ısınmasını önler. Böylece ekstra bir soğutucu satın almaya ihtiyacınız olmaz. Hadron HD-412 500 Watt power supply kutulu güç kaynağı modeli daha düzenli bir ortam oluşturmanıza yardımcı olur. Her bir aygıt için farklı bir kablo kullanmak yerine bu cihazı kullanabilir, kablo karmaşasından da kurtulabilirsiniz.

Kullanışlı Hadron HD-412 Power Supply 500 Watt Modeli

Kullanışlı Hadron HD-412 Power Supply 500 Watt Modeli

Hadron HD412 power supply 500 W kutulu güç kaynağının çalışma prensibi ve bilgisayar kasasına monte edilmesi hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ürünün çalışma prensibi son derece basittir. Cihazın iç kısmındaki transformatör, bilgisayar donanımlarının ihtiyaç duyduğu gerilimi ölçerek gerekli akımı temin eder. Bilgisayarın kusursuz bir şekilde çalışmasını sağlayan bu cihazda anakart bağlantı çıkışları bulunur. Bu kabloları bilgisayar bileşenlerine bağlayabilirsiniz. Dilerseniz ürünü kasaya bağlamak için profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Ürün 4 pinlik olarak üretilir. Kasa içerisindeki yuva girişlerine cihazı sabitleyerek kurulum sağlayabilirsiniz. Akım koruma teknolojiyle donatılan bu ürün tüm aygıtları şebekede meydana gelebilecek akım dengesizliklerine karşı korur. Hadron HD-412 500 Watt power supply kutulu kullananlar ürünün avantajlarını deneyimlemiş tecrübeli kişilerdir. Bu kişiler size ürün hakkında detaylı bilgi verebilirler.

Avantajlı Hadron HD-412 Power Supply 500 Watt Modeli

Avantajlı Hadron HD-412 Power Supply 500 Watt Modeli

Hadron HD-412 500 Watt power supply kutulu fiyatı cihazın barındırdığı teknolojiye, voltaj değerine göre belirlenir. Yüksek teknoloji ile donatılan bu cihazı avantajlı fiyatlarla satın alabilir, bilgisayarınızı koruyabilirsiniz. Kaliteli materyaller ile tasarlanan ısınma ve darbelere karşı dayanıklılığı ile ön plana çıkar. Düşme ve çarpma sırasında ürünün ezilmesi veya hasar görmesi önlenir. Oyun oynama, grafik tasarlama veya film izleme gibi yüksek enerji tüketen donanımlar, bu cihaz sayesinde yüksek performans gösterir. Ayrıca cihaz bileşenleri ve kablo kullanımı sınırlı olduğundan hava dolaşımı rahat bir şekilde gerçekleşir. Hadron HD-412 500 watt power supply kutulu yorumları, ürünü kullanan kişilerin öneri ve değerlendirmelerinden oluşur. Bu yorumları detaylı inceleyebilir, ürün hakkında ayrıntılı bilgi edinme şansı elde edebilirsiniz. Fiyat performans değerlendirmelerini de inceleyebilirsiniz. Bu kullanışlı ve kaliteli cihazı Trendyol üzerinden cazip fiyatlarla satın alabilirsiniz.