HADRON Power Supply 400w Hd-411

429 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HADRON Power Supply 400w Hd-411

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYNEP DURU TİCARET Satıcı Ünvanı: YASEMİN ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6980666455
    Bu ürün ZEYNEP DURU TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka HADRON Model HD-411 Güç 400 WATT

Ürün Özellikleri

  • Power Supply 350 - 500 W
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

HADRON 2650119 HD-411. 400 Watt Kutulu Power Supply

Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, son derece sessiz ve hızlı çalışan bir güç kaynağıdır. Tasarımının sadeliği ile göz yormaz. Kapladığı alan minimum düzeydedir. İdeal ağırlığı ve kutusu ile taşıma kolaylığı sunar. Kolay kurulumu sayesinde birkaç dakika içinde kullanıma hazır hale gelebilir. 12 cm fana sahip olması, sıcak havanın kısa sürede dışarıya çıkmasını sağlar. Anakart çıkışı; 20+4 Pin, CPU çıkışı; 4+4 pin ve 6+2 pin ekran kartı çıkışı vardır. SATA güç 4 adet, IDE güç 2 adettir. Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, güç açma ve kapama anahtarı ile kontrolü tamamen size bırakır.

  • 400 Watt Güç kaynağı
  • Akım kontrolü ve güç anahtarı
  • Sessiz çalışma

Hadron HD-411 400 Watt Kutulu Power Supply Özellikleri Nelerdir?

Hadron HD-411 400 Watt Kutulu Power Supply Özellikleri Nelerdir?

Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, kalitesi ile kendini ön plana çıkarır. Dayanıklı yapısıyla güvenli bir kullanım sunar. Akım koruması ve güç anahtarının varlığı sizi emniyet konusunda temin eder. Hadron HD-411 400 Watt power supply, mükemmel sessizlik ile çalışır. Sıcak havayı güvenli ve hızlı bir şekilde dışarıya çıkarması için 12 cm büyüklüğünde bir fana sahiptir. 15 cm yükseklik ile alandan tasarruf sağlar. Kutusu sayesinde taşıma, yer değiştirme işlemlerinizi zahmetsizce yapabilirsiniz. Anakart çıkışı; 20+4 Pin, CPU çıkışı; 4+4 pin ve 6+2 pin ekran kartı çıkışı vardır. Bağlantı tipi yarı modüler olan Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, kolay kurulumu sayesinde de zamanınızdan çalmadan hızlı bir kullanım sunar.

Hadron HD-411 400 Watt Kutulu Power Supply Kullanışlı mıdır?

Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, sade görüntüsü ve donanımlı yapısıyla kullanışlı olduğunu vurgular. Anakart çıkışı; 20+4 Pin, CPU çıkışı; 4+4 pin ve 6+2 pin ekran kartı çıkışıyla birçok ihtiyacı tek başına karşılayabilir biçimdedir. 15 cm yüksekliğe sahip olan Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, büyük alanları işgal etmeden, minimal düzeydeki ebadıyla her yerde kullanılabilirdir. Yer değiştirmek istediğinizde kutusunun kolay kullanılabilir tasarımı size taşıma kolaylığı sağlar. 12 cm fan sayesinde güç kaynağındaki ısınan hava, hızlıca dışarıya aktarılır. Sessiz çalışır. Hadron HD-411 400 Watt, güç anahtarı ile güvenli ve korunaklı bir çalışma ortamı oluşturur. Kullanmadığınız zamanlarda güç anahtarını kapalı konuma getirebilir, kullanacağınız anda anahtarı açıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hadron HD-411 400 Watt Kutulu Power Supply Hangi Cihazlarla Uyumlu?

Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply, donanımlı yapısıyla birçok cihaza uyum sağlar. Aynı genel özelliklere sahip güç kaynakları arasından kendini başarılı konuma getirmiştir. Önemli özelliklerinden birisi olan 12 cm fanı ile soğutma problemi yaşayan cihazlara uyum sağlar. Akım kontrolü ve güç anahtarı ile güvenlik konusunda sizi temin eden Hadron HD-411 400 Watt power supply, bilgisayarınızın tamamlayıcı parçası olabilir. Anakart çıkışı; 20+4 pin, CPU çıkışı; 4+4 pin ve 6+2 pin ekran kartı çıkışlı olmasıyla bu özelliklere uyum sağlayan cihazlar için birebirdir. Sessiz çalışma özelliği ile kendini ön plana çıkararak birçok cihaza hitap eder. Bağlantı tipi yarı modülerdir. Belirtilen bu teknik özelliklerinin yanında, kullanıcılardan bilgi edinmek isterseniz, Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hadron HD-411 400 Watt kutulu power supply fiyatının performansına paralelliğini öğrenmek istediğiniz an, Trendyol’u ziyaret edebilir, güvenli ve keyif dolu bir alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.