Hafele Capua03 Tezgah Üstü Eviye Seti, Satine Sağ Damlalık

3.022,50 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hafele Capua03 Tezgah Üstü Eviye Seti, Satine Sağ Damlalık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avrasya Yapı Marketleri Satıcı Ünvanı: AVRASYA İNŞAAT İZOLASYON DEKORASYON MALZEMELERİ NAKLİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105006630500017 Vergi Kimlik Numarası: 1050066305
    Bu ürün Avrasya Yapı Marketleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafele Capua03 Tezgah Üstü Eviye, Sağ Damlalık Birçoğumuz eviyeye evye desek de, doğrusu eviye olacak. Türk Dil Kurumu
  • "Mutfakta musluk altında bulaşık yıkamaya yarayan tekne" olarak açıklamış eviyenin anlamını. Eviyeler, tezgah temizliğinde suyun belli bir alana yönlendirmekle birlikte, mutfaktaki araç gereçlerin kirlenmesi halinde tek bir alanda toplanmasını da sağlamaktadır. Bu açıklamayı okumaya başladığınıza göre eviye almaya karar verdiniz. Eviye almadan önce mutlaka birkaç sorunun cevabını kesinleştirmeniz gerekir. Nelerdir bunlar? 1. Alacağınız eviye paslanmaz çelik mi olacak granit mi? 2. Alacağınız eviye tezgah üstü mü, tezgah altı mı yoksa tezgaha sıfır mı olacak? 3. Alacağınız eviye de damlalık (sağ veya sol damlalık) olacak mı olmayacak mı? 4. Alacağınız eviye bir göz mü, bir buçuk göz mü yoksa iki göz mü olacak? Çok fazla çeşit ve malzemeden kaynaklı, hatalı bir ürün almamak için bu soruların cevaplarını verdikten sonra eviye almalısınız. Evan Yapı Malzemeleri olarak, ana dağıtıcısı olduğumuz Avrupa'nın en güçlü yapı marketi Hafele'nin üretmiş olduğu eviyeleri bizden güvenle satın alabilirsiniz. Ürün Özellikleri: Formu: Köşeli Stil: Modern Üst Yüzey: Satine Damlalık Yönü: Sağ Donanım. 1 Hazne + 1 damlalık Mutfak Kullanım Alanları: Yıkama / Temizleme alanları Malzeme: Tezgah üstü Ürün Adı: Paslanmaz Çelik Eviye Dış Genişlik: 865mm Dış Derinlik: 435mm Et Kalınlığı: 0,6mm Hazne Derinliği: 160mm Alt Dolap Genişliği: Minimum 450mm Taşma Deliği: Hazneden Model Adı: Capua Batarya Delik Yeri: Batarya delik yeri açılmıştır Birlikte Verilen Parçalar: 1 adet eviye ve 1 adet sifon Küçük Bir Not: Eviyeyi kullanacağınız tezgahın yeri daha önceden açılmışsa kesinlikle alacağınız eviyenin ölçüsünü kontrol etmeniz gerekir. Tezgah eviye ölçüsü aynı olmazsa eviyeyi takamayacak ve kullanamayacaksınız. Eviyeyi kullanacağınız tezgahın yeri daha önceden açılmamışsa, istediğiniz ölçüde (tezgah boyu ve genişliğine dikkat ederek) eviyeyi alabilirsiniz. Tezgahcınız alacağınız eviyeyi uygun bir şekilde monte edecektir.
Geri Bildirim Ver