Hakan Çanta Barbie Lisanslı Çelik Matara 97800

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Hakan Çanta Barbie Lisanslı Çelik Matara 97800

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çelikler Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ÇELİKLER KALEMCİLİK VE BÜRO MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0241040079600014 Vergi Kimlik Numarası: 2410400796
    Bu ürün Çelikler Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Renkli tasarım, parlak metal gövde, bas aç kapak, silikon pipet, 500 ml kapasite, kolay taşıma sağlayan askı, sızdırmaz kapak, kolay su içimi sağlayan tasarım,zararlı kimyasal madde, bpa içermez.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 450-550 ml
  • Materyal Metal
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Hakan Çanta 8693132978006 Barbie Lisanslı Çelik Matara

Matara, özellikle ilkokul çağındaki öğrencilerin sıklıkla kullandığı ürünlerden biridir. Bu tür ürünlerin sevilen karakterlerle bezeli olması, çocukların ilgisini çeker. Çocukların çizgi filmlerini seyrettikleri ve oyuncaklarıyla keyifli vakit geçirdikleri karakterleri matara gibi okulda kullanılan bir eşyanın üzerinde görmeleri, motivasyon artırıcı bir etkiye sahiptir. Buna bağlı olarak çocuklar okul ile daha sıcak bir ilişki kurabilir. Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik matara, bu amaçla tercih edilebilecek son derece kaliteli bir üründür. Üzerinde kız çocuklarının favorisi Barbie karakterinin sevimli bir çizimi yer alan bu matara, eğlenceli tasarımının yanı sıra kullanışlı yapısıyla da dikkat çeker. Siz de Hakan Çanta lisanslı Barbie çelik matara ile çocuklarınızı mutlu edebilirsiniz. Bu ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Kapasite: 500 ml
  • Sağlığa zararlı maddeler içermez
  • Lisanslı ürün

Hakan Çanta 97800 Barbie Lisanslı Matara Tasarımı Nasıl?

Hakan Çanta 97800 Barbie Lisanslı Matara Tasarımı Nasıl?

Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik mataranın etkileyici özelliklerinin başında ürünün tasarımı gelir. Silindir formundaki bu ürün, pembe rengin ağırlıkta olduğu bir dizayna sahiptir. Pembenin sarı detaylarla zenginleştirmesi, ortaya eğlenceli ve dinamik bir görüntü çıkarır. Mantarının gövde kısmında Barbie karakterinin büyük bir figürüne yer verilmiştir. Bu çizim, Barbie'nin tüm özelliklerini yansıtır niteliktedir. Çizimin etrafında yer alan desen ve renklendirmeler de karakterin ruhuyla uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik matara, bu tasarımı sayesinde çocuklar tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle kullanılır.

Hakan Çanta Barbie Lisanslı Çelik Matara Kapasitesi Nasıl?

Mataraların kapasitesi son derece önemlidir. Çünkü bu ürünler, özellikle uzun süre boyunca dışarıda olunacak durumlarda tercih edilir. Dolayısıyla bu zaman aralığında mataraya konulan su ya da diğer içecekler, çocukların ihtiyaçlarını giderecek miktarda olmalıdır. Hakan Çanta lisanslı pembe Barbie çelik matara, 500 ml kapasiteye sahiptir. Yarım litre olarak da ifade edilebilen bu miktar, çocuklar için oldukça yeterlidir. Hafif bir yapıya sahip olan bu ürün sayesinde çocuklar, matarayı taşımak konusunda da herhangi bir zorluk yaşamaz. Ürünün bir askısının bulunması, taşınmasını kolaylaştıran özelliklerinden biridir. Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik matara, kapasitesinin yanı sıra pratik kullanımıyla da dikkatleri üzerine çeker. Ürünün kapak tasarımı, kolay su içmeyi sağlayacak şekilde özel olarak geliştirilmiştir. Bu kapak, çocukların suyu üzerlerine dökmesine engel olur.

Hakan Çanta 97800 Barbie Lisanslı Çelik Matara Kalitesi Nasıl?

Sevimli tasarımı ve yüksek kapasitesiyle ön plana çıkan Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik matara, aynı zamanda son derece kaliteli bir üründür. Bu kaliteyi ürünü elinize aldığınız andan itibaren hissedebilirsiniz. Üretimde kullanılan malzemelerin üstün nitelikleri, mataranın kalitesinde söz sahibi olan etkenlerden biridir. Mataranın gövdesi, çelik malzeme kullanılarak üretilmiştir. Çelik, belirli bir süre sonunda suyun ve diğer içeceklerin koku yapmasını önler. Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik mataranın sahip olduğu silikon pipet sayesinde çocuğunuz son derece rahat bir şekilde içim sağlayabilir. Ürünün kapağı da içine konulan sıvının sızma yapmasına engel olur. Sağlığa zararlı olabilecek herhangi bir kimyasal ve BPA içermeyen bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Hakan Çanta 97800 lisanslı Barbie çelik matara yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de çocuğunuza bu kaliteli ve kullanışlı matarayı satın almak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.