Hakpol -suzuki Vitara 5d (l4) 2015 Ve Sonrası Uyumlu Çeki Demiri

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hakpol -suzuki Vitara 5d (l4) 2015 Ve Sonrası Uyumlu Çeki Demiri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Stok kodu : V/050 Çeki Demiri danışma ve montaj hizmeti için :0 532 133 05 54 Hakpol -Suzuki Vitara 5D (L4) Kapılı araç modellerine uygundur. Avrupa standartlarına uygun CE belgeli orjinal ithal çeki demiridir, Hakpol Imiola Çeki Demirleri Polonya'dan ithal edilmektedir. Ürünler tamamen robotik otomasyonla üretilmiş olup ve en üst düzey kaliteye sahiptir. Dahili paket içeriğide universal 7 pin elektrik tesisatı ile gönderilmektedir. Karavanınızda 13 pin elektrik tesisatı kullanılıyor ise sipariş verilirken 13 Pin elekrik tesisatı Sepete eklenmelidir. Hakpol çeki demiri modellerini karavan ve römorklarınızda güvenle kullanıma uygundur. Teknik Özellikler: Uyumlu Araç : Suzuki Vitara 5D (L4) Uyumlu Araç Model Yılı : 2015 Çeki Demiri Topuz Tipi :Sabit Kuğu Boynu Çeki Demiri Markası : Imıola Hakpol Maksimum Çekme Ağırlığı : 1500Kg Aracın Dikey Taşıma ağırlığı : Kg CE- belgesi : Var Garanti : 2 Yıl Paket içeriği: 1 x Hakpol Suzuki Vitara 5D (L4) Çeki Demiri 1 x 7 Pin Elektrik Tesisatı ( ürün seçimlerinden 13 Universal, 7/13pin modüllü Opsiyonel değiştirilebilir ) 1 x Somun, Civata Montaj Parçaları 1 x Montaj Klavuzu Üretim Yeri : POLONYA 7/13 Universal ve 7/13 Pin modüllü elektrik tesisatı arasındaki farklar ? 7 pin/13Pin Standart elektrik tesisatı modelin de
  • karavan veya römork elektrik tesisatı arasında güvenlik önlemi olmadan araç tesisatına bağlanır. Bu nedenle karavan veya römork'ta araçta oluşabilecek elektrik tesisatında kısa devre, ters bağlantı vb. durumların oluşması halinde aracınızın sigortasını attırabilir veya aracın elektrik devresine zarar verebilir. 2010 yılı model ve üzeri araçlarda 7 pin modül veya 13 pin modül tercih etmeniz tavsiye edilir. Modüllü tesisatta kısa devre veya arıza durumunda ilk güvenliği modül sağlar, kendi sigortasını attırır. Aracınıza zarar vermesini engeller. Montaj ve Proje Bedeli Fiyata dahil değildir. NOT: Proje ve Montaj Hizmeti ile birlikte çeki demiri satın alınması durumunda Müşteri temsilcimiz sizinle iletişim kurarak randevu tarihi alınacaktır. Montaj ve Proje hizmeti Sakarya/Erenler adresimizde uygulanmaktadır.
Geri Bildirim Ver