HAMAHA Ahşap Tetris Eğitici Oyuncak - Çocuk Gelişim Oyunu

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HAMAHA Ahşap Tetris Eğitici Oyuncak - Çocuk Gelişim Oyunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hamaha Satıcı Ünvanı: EKREM ARSLANCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0840713878
    Bu ürün Hamaha tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Blueway Ahşap Tetris Eğitici Oyuncak - Çocuk Gelişim Oyunu Oyun konsollarında namını tüm dünyaya duyuran Tetris, ahşap haliyle yeni nesil çocuklara kendini tanıtmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Hobi Eğitim Dünyası, oyuncak portföyüne Tetris’i de ekledi. 90’lı yılların başında hayatımıza giren ve 7’den 70’e herkeste alışkanlık haline gelen bu zeka oyunu, artık sağlıklı ve ahşap olarak üretiliyor. Hem zeka geliştirici niteliği taşıyan hem de eğlenceli bir yönü olan Tetris, uzay çağı çocuklarının kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Geçmişten günümüze damga vuran oyunları, çocuk sağlığına zarar vermeyecek şekilde yeniden üretiyoruz. Tetris’in zeka gelişimine yardımcı olduğunu ifade eden uzmanlar, “Organik ürünlere talebin hızla arttığı günümüzde, geçmişten özlemini duyduğumuz oyunların ahşap versiyonlarını tasarlıyoruz" demekteler. Çocuklarımızın zihinsel gelişiminin yanı sıra bu gelişimin sağlıklı olmasına da dikkat ediyoruz. 2012 yılından itibaren ahşap Tetris’leri satışa sunacağız. Hem çocuklar hem de aileleri tarafından zevkle oynayacakları bir oyun olacağını düşünüyorum” dedi.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver