9
Diğer Elektrikli Pişiriciler kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Hamarat Sgm Im Camlı Bazlama Lahmacun Fırını Yeni Ürün

2.007 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
8.8
merchant-badge-image
2.400 TL'ye 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.006 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.975 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hamarat Sgm Im Camlı Bazlama Lahmacun Fırını Yeni Ürün

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLAY HOME 2 Satıcı Ünvanı: İLYAS AYDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1170095529
    Bu ürün İLAY HOME 2 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni nesil tasarıma sahip olan lahmacun makinesi, 32×33×19 cm ölçülerinde dizayn edilir. Bu sayede fazla yer kaplamadan kullanım yapılmasını sağlar.
  • Tek kapağı bulunan bazlama makinesi fırını
  • et, balık, kebap, lavaş, güveç ve pizza gibi tarifler için uygundur.
  • Güçlü rezistansı sayesinde yemekleri kısa sürede pişirerek tasarruf yapılmasını sağlayan solo fırın modeli, yerli üretimdir.
  • Tezgah üstünde kullanılabilen SGM Hamaratım modelinde el yakmayan kulp tasarımı bulunur. Bu sayede tarifleri güvenli şekilde hazırlayabilirsiniz.
  • Gri renge sahip olan SGM Hamaratım fırın, cam kapağı sayesinde pişme durumu kontrol etmeyi kolay hale getirir.
  • SGM Hamaratım bazlama lahmacun fırının geniş iç hacmi sayesinde aynı anda birden fazla yemek kolaylıkla pişer.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SGM Hamaratım Fırın Bazlama Lahmacun Fırını Camlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ev ortamında dahi taş fırından çıkmış gibi yiyecekler yapabilirsiniz. Bunun yolu da harici fırın kullanmaktan geçer. Hamarat SGM Hamaratım camlı bazlama lahmacun fırını kokusu ve kızarma derecesi ile beğeni kazanır. Oldukça kullanışlı ve hijyeniktir. Bu modeller dilediğiniz besini pişirip ürünün tüm fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. Hamarat bazlama fırını ile sadece bazlama değil aynı zamanda et ve balık gibi proteinleri de pişirebilirsiniz. Kaliteli malzemelerden üretildiği için herhangi bir alerjik reaksiyona ve deformasyona neden olmaz. Yüksek ısıda hiçbir güvenlik problemi ile karşılaşmazsınız. Isıyı eşit dağıtarak ürünlerinizin her tarafını eşit bir şekilde pişirir. Model, üstten rezistanslı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede fırının hem içini hem de üstünü kullanabilirsiniz. Böylece tek bir ürünle farklı pişirmeler yapabilirsiniz.

  • Üstten rezistanslı tasarım
  • 32x33x19 cm ölçü
  • Elektrik tasarruflu sistem

Hamarat Bazlama Fırını Avantajları

Hamarat Bazlama Fırını Avantajları

Yemeklerinizi fırında pişirirken, bazen kapağı açıp içeriyi görmek isteyebilirsiniz. Ancak kapağı açtığınız anda içerideki sıcaklık derecesi alt seviyelere düşer. Pişirdiğiniz yiyecek de bu durumdan kötü etkilenebilir. Hamaratım camlı fırın bazlama makinesi sayesinde içerde pişeni rahatlıkla görürsünüz. Üst tarafına yerleştirilmiş rezistansı ile her tarafı eşit şekilde ısınan fırınınızda dilediğinizi pişirebilirsiniz. Hamaratım bazlama pizza lahmacun fırını dış tasarımıyla da dikkat çeker. Pişirme şekli yiyeceklerde çok önemlidir. Aynı zamanda lezzeti de etkiler. Bu ürün sayesinde lezzet ve pişme derecesi açısından kusursuz yiyecekler ortaya koyarsınız. Hamarat SGM Hamaratım camlı bazlama lahmacun fırını yorumlarına göz atarak modelin memnuniyet derecesini görebilirsiniz. Fırına sahip müşterilerin hangi yemekleri nasıl pişirdiklerini görüp fikir sahibi olabilirsiniz. Bu kriterleri ve fikirleri de göz önünde bulundurarak kararınızı bu doğrultuda verirsiniz.

Hamaratım Camlı Fırın Bazlama Makinesi Özellikleri

Hamaratım Camlı Fırın Bazlama Makinesi Özellikleri

Fırın çeşidine göre pişirme süresi de değişiklik gösterir. 21 litre hacmi ile Hamaratım bazlama fırını içerisine yerleştirdiğiniz yiyeceklerinizi oldukça kısa bir sürede pişirir. Bunun nedeni ise; hacmine göre yeterli rezistansa sahip olması ve kısa sürede ısınmasıdır. Fırının içine yerleştirdiğiniz ürün kızarıp pişerken aynı zamanda üzerine koyduğunuz besinler de ön pişirme safhasını geçirebilir. Hamarat SGM Hamaratım camlı bazlama lahmacun fırını kullananlar ürünün tasarımından ve özelliklerinden büyük oranda memnun kalır. Bu model sayesinde yiyecekleriniz pişerken aynı zamanda elektrik kullanımından da tasarruf edersiniz. Dilediğiniz gibi pizza, balık ya da et gibi ürünleri son derece kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Ürünün üstten rezistanslı olması yiyeceklerin her yerinin eşit derecede pişmesine ve kızarmasına olanak sağlar. Pek çok açıdan avantaj sunan bu modeli güvenle tercih edebilirsiniz.

Hamarat SGM Camlı Fırın Fiyatları

Hamarat SGM Camlı Fırın Fiyatları

Elektrikli ev aleti seçiminde enerji tüketimi önemli bir tercih sebebidir. Özellikle sık kullanmayı tercih edeceğiniz ürünlerin tasarruflu olması bütçenizi de etkiler. Hamarat bazlama fırını fiyatı kadar elektrik tüketimi ile de beğeni kazanır. 21 litre hacmi ile 4 kişilik bir aileyi rahatlıkla doyurabilecek ürünü tek seferde pişirebilirsiniz. Hacmi de tasarruf sağlar. Cihaz, kolay ısınıp yemeğin her tarafını eşit pişirir. Hamarat SGM Hamaratım camlı bazlama lahmacun fırını fiyatları, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Ürünün satış rakamları, performansı ve kalitesi ile doğru orantılıdır. Hamaratım bazlama fırını fiyatı ve performansı açısından oldukça avantajlı bir modeldir. Kaliteli malzemelerden üretilmesi sayesinde elektrik problemi ihtimali son derece düşüktür. Aynı zamanda kolaylıkla silinip temizlenebilir. Bu açıdan da hijyeniktir. Trendyol ile eşsiz yemekler pişireceğiniz bu kullanışlı modele kolayca sahip olabilirsiniz.