7
ÇocukBebek Küveti kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

HAMAX EXPRESS Gri Katlanır Bebek Küvet Seti

589 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
800 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,99 TL
550 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

HAMAX EXPRESS Gri Katlanır Bebek Küvet Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA HOME Satıcı Ünvanı: İSMAİL BAYRAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5309234804800002 Vergi Kimlik Numarası: 1570471349
    Bu ürün TUĞRA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket içeriği: 1 adet 33 litre katlanabilir sepet
  • Sepetin ayaklarında kaydırmaz silikon bulunur ve bebeğinizi güvenle yıkayabilirsiniz.
  • Sağlam kaliteli bir üründür.
  • Yer kaplamayan katlanır tasarıma sayesinde hayatı kolaylaştıran pratik kullanıma sahip olup kullanım sonrası katlanarak en dar alanlarda bile bir dahaki kullanıma kadar saklayabilirsiniz.
  • Memnuniyet garantili bir ürün olup ucuz ürünlerde yaşanan yırtılma sorunu bu ürünümüz de olmamaktadır yüksek kalite standartlarında üretilmektedir.
  • Siparişleriniz EVveLIFE güvencesi ile kontrol edildikten sonra özenle paketlenerek kargoya teslim edilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

HAMAX EXPRESS Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti 5963 KVTS 1080p

Bebeklerin her daim yanlarında olan ürünler arasındadır. Bebek bakımlarında önemli bir detay olan ve son derece beğenilen ürünler Hamax ile evlere dâhil olmaktadır. Katlanır banyo seti kişilerin en beğendikleri ve tercih ettikleri ürünler arasındadır. Bu nedenle hemen hepsi için birçok konu ile ilgili bir bağlantı ve detaylandırma sunulabilmektedir. Bebeklerin banyoları anne ve babalar için önemlidir. İlk zamanlar için, kolay bir durum değildir. Bu nedenle bonya ürünleri set olarak satılması ailelerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında önemli bir seçenek sunacaktır. Hamax marka güvencesiyle pazarda adından sıklıkla söz ettiren bir seçenek olarak sektörde yer almaktadır. Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti bebeklerin yıkanmasına daha kolaylaştırma amacıyla satışlara sunulan ürünlerdir. Bebeklerin banyoları keyifli ve güvenli olması için birçok temel bakım seçenekleri ile banyolara girilir. Bebekler su ile oynamayı sevdikleri kadar suyun yüzlerine temasından korkarlar ve ağlamaya başlarlar. Bu nedenle hemen hepsi için bir tercih unsuru olarak da değerlendirilmektedir.

  • Bebeklere Özel Setler
  • Her Banyoda Ayrı Bir Konfor
  • Bebeklerin Banyo Keyifleri

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Bebekler için Kolaylık

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Bebekler için Kolaylık

Bebek ürünlerinde kişilerin tercihlerini oldukça fazla oran ile etkilemektedir. Hemen herkes için uygun ürünler bulundurulan ve son derece beğenilen bu ürünler birçok konuda kişilerin tercihlerine yön vermektedir. Filesiz katlanır banyo seti annelerin gözde ürünleri arasındadır. Hemen herkesi için birçok banyo set tercihleri bulunur fakat bilinen markalar ile alışveriş yapmak konforlu bir ayrıcalıktır. Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti yorumları kişiden kişiye değişkenlik gösterecektir. Bu nedenle ortak bir görüş olan ve son derece beğenilen ürünlerin satışlarına olanak sağlayan banyo setleri her konuda kişilerin tercihlerine uygun ürünler olarak kabul edilmektedir. Banyo setlerinde dikkatleri çeken detaylardan biri de küvetlerdeki filenin kalitesidir. Bebek içine yattığında ne kadar konforlu ise, o kadar enerjik ve mutlu olacaktır.

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Özellikleri

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Özellikleri

Bebeklerin bakımları son derece kolaylaştırılmaktadır. Banyo için tasarlanan özel seri ürünler ile bebeklerin konforu eksilmeden bakımları yapılmaktadır. Banyo setlerinde gerekli olan pek çok ürün bulunur. Bunlar Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti kullananlar içinde yapılan yorumlardan da çıkarılmaktadır. Söz konusu ürünler herkes için beğenilen ve tercih edilen ürünlerdir. Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti kullanımı kolaydır. Kova ve maşrapası ile kolay su tüketimi sağlanması hedeflenmektedir. Bebeklerin özellikle su döküm sırasında ağladıkları ve bu durumdan hoşlanmadıkları düşünülürse bu durum ancak zevkli bir banyo setiyle çözümlenebilecektir.

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Fiyatları

Hamax Express Filesiz Gri Katlanır Banyo Seti Fiyatları

Bebek ürünlerinde fiyatlandırmalar farklılaşabilir. Bu nedenle hemen herkes için bir tercih olan ve son derece önemli bir ayrıntısı bulunan bu ürünlerin fiyatlandırmaları değişkendir. Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti içeriği bulunur. Hemen herkes gibi birçok konuda kişilerin detaylarını ve genel bir bilgilendirme seçeneklerini kullanan kişilerin tercihlerine uygun ürünleri de ayrıca bu konuda bilgilendirmek gerekir. Bu nedenle Hamax Express filesiz gri katlanır banyo seti özellikleri birçok kişi için tercih unsuru olmaktadır. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.