Hametol Cilt Bakım Kremi El Ve Yüz Için 30 gr 8699514350156

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,99 TL
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hametol Cilt Bakım Kremi El Ve Yüz Için 30 gr 8699514350156

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Moria Pharma Satıcı Ünvanı: ULUDAĞ ITRİYAT KOZMETİK MEDİKAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0888070652700001 Vergi Kimlik Numarası: 8880706527
    Bu ürün Moria Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hametol Cilt Bakım Kremi El Ve Yüz Için 30 Gr 8699514350156

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Tip Tüp
  • Form Krem
  • Ek Özellik Anti Alerjik
Geri Bildirim Ver

Hametol Cilt Bakım Kremi 30 g

Cilt, bazı dönemlerde dış etkenlerden dolayı sivilcelenme ya da lekelenme gibi durumlar yaşar. Bu dönemlerde cildi yenilemek ve pürüzsüz hale getirmek için birtakım bakım ürünlerinden yardım alınır. Yüz ya da diğer bölgeler için farklı özelliklere sahip cilt ürünleri mevcuttur. Hametol cilt bakım kremi 30 gr bu bahsi geçen bakım ürünlerinin başında yer alır. Akne lekesi ya da tahriş olma gibi durumlarda cildin nem oranını koruyarak bakım ve onarım sağlar. Yağlı bir his bırakmadan günlük kullanım için ideal bir kremdir. Aynı zamanda bu krem, kuru cildi nemlendirme konusunda da oldukça başarılıdır. Özellikle vücutta dirsek, diz kapağı ya da el gibi yerler kurumaya elverişli bölgelerdir. Siz de cildinizdeki kuru yerlerin nemli kalmasını bu krem sayesinde sağlayabilirsiniz.

  • Onarıcı yapı
  • Ekstra pürüzsüzlük
  • Zengin vitamin içeriği

Hametol 30 g Bakım Kremi ile Nemli ve Sağlıklı Cilt

Hametol 30 g Bakım Kremi ile Nemli ve Sağlıklı Cilt

Cilt sağlığı oldukça önemli konular arasında yer alır. Bu nedenle özellikle yüz için tercih edilen bakım ürünlerinin son derece kaliteli ve işlevselliği yüksek olması gerekir. Hametol cilt bakım kremi beklentilerine karşılık vererek tahriş olmuş ve kurumuş bölgelere yüksek oranda nem kazandırır. İçeriğinde bulunan zengin vitamin formülleri sayesinde ışıltılı ve sağlıklı bir yüze sahip olmak mümkündür. Sağladığı faydalardan dolayı sıklıkla tercih edilen bu ürün, dermatolojik testlerden geçirilerek müşterilerin beğenisine sunulur. Günlük kullanım için uygundur ve kısa sürede etkisini gösteren bir kremdir. Özellikle bazı cilt yapıları kış aylarında kurumaya başlar. Bu gibi durumlarda 8699514350156 kodlu Hametol cilt kremini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Sıklıkla kuruyan cilt yapınız varsa günde iki kez uygulayarak el, yüz ve dirsek gibi bölgelerinizin nem oranını koruyabilirsiniz.

Farklı Cilt Tiplerine Uygun Hametol Bakım Kremi Kullanımı

Farklı Cilt Tiplerine Uygun Hametol Bakım Kremi Kullanımı

Cildiniz için kullanacağınız ürünlerde dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Bu detaylardan birisi de tercih edeceğiniz ürünün özellikleridir. Aynı zamanda cilt yapınızı da bilmeniz bakım ve kozmetik ürünlerinde önemlidir. Yağlı ya da karma cilt yapınız varsa bu bakım kremini içerik bilgisini göz önünde bulundurarak tercih etmeniz tavsiye edilir. İçerisinde provitamin B5 gibi zengin vitamin değerleri barındıran bu kremi günlük kullanabilirsiniz. Güçlü olan formülü sayesinde yüzünüzü canlı ve gergin tutarak genç görünmenize katkı sağlar. Bu bakım kremi kurumadan dolayı oluşan kızarıklık ve deri dökülmesi gibi durumlarda ekstra nemlendirir ve bakım sağlar. Aynı zamanda bu ürün onarıcı yapısı sayesinde de tahriş ve kızarıklığı gidererek sağlıklı cilt görünümü sunar. Siz de bu kremi tercih etmeden önce Hametol cilt bakım kremi 30 gr kullananların yaptığı değerlendirmelerden yardım alabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Hametol Cilt Bakım Kremi 30 g Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Hametol Cilt Bakım Kremi 30 g Fiyatı

Bakım ürünleri tercih ederken özellik bilgileri kadar fiyat bilgilerini de incelemek gerekir. Seçeceğiniz ürünün hem bütçenize hem de cilt tipinize uygun olması oldukça önemli özellikler olarak karşınıza çıkar. Hametol cilt bakım kremi 30 gr fiyat bakımından her müşterinin bütçesine hitap eder. Nemlendirici özelliği olan kremi kullanmadan önce Hametol cilt bakım kremi 30 gr yorumlarından yardım alabilirsiniz. Daha önce satın alan ve kullanan müşterilerin yazdığı yorumlar sayesinde siz de detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Özellikle kış aylarında kullanılması tavsiye edilen dermatolojik ürünlerden birisi cilt bakım kremidir. Gün içinde dış etkenlere maruz kalan yüz kuruyabilir ya da tahriş olabilir. Böyle durumlarda bakım kremi kullanılması önerilir. Siz de Trendyol’dan Hametol cilt bakım kremi 30 gr satın alarak günlük cilt bakımınızı yapabilir, yüzünüzün ya da ellerinizin nemini koruyabilirsiniz.