Hammam Termostatik Köşe Krom Vana Takımı Radyatör Paketi Seti

3.859 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hammam Termostatik Köşe Krom Vana Takımı Radyatör Paketi Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAMMAM Satıcı Ünvanı: RADEKS RADYATÖR SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734038795900016 Vergi Kimlik Numarası: 7340387959
    Bu ürün HAMMAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Termostatik Köşe Krom Vana Takımı Radyatör Paketi Seti Paket içeriği: 1 adet Termostatik vana, 1 adet Tempo vana, 1 adet termostatik pex bağlantı adaptörü, 1 adet Tempo pex bağlantı adaptörü, 2 adet duvardan bağlantı plastik boru kapama, 2 adet yerden bağlantı plastik boru kapamam Not: Tesisatınız bağlantı şekline uygun olan boru kapamayı kullanınız. Hammam Vana Paketlerimiz teknik bilgiye hakim olma derdini ortadan kaldırıyor! Özel olarak tasarlanan Hammam Vana Paketimiz ile birçok tesisata uyumlu tek bir çözüm geliştirdik. Hammam Vana Paketiniz içindeki vana ½’’ (yarım parmaktır). Vana paketinize ayrıca tesisatınızın Pex bağlantılı olması ihtimaline karşı PeX adaptörü içerir. Hammam 3 Çentikli Boru Kapaması tesisatınız ile vananız arasındaki boru veya uzatma parçasını gizleme görevi görür. Pex ve PPRC boruya uyumludur. Hem yuvarlak formdaki vana ve radyatörlere uyum sağlayabilecek Hammam Duvar Rozeti de pakette yer almaktadır. Vana: Vananız seçtiğiniz modelle uyumlu mu diye kaygılanmanıza mahal bırakmaz! Pex Adaptörü: Tesisatınız PPRC mi? PeX mi? Diye düşünmenize gerek kalmaz! Hammam 3 Çentikli Boru Kapama: Borularım açıkta mı kalacak diye dertlenmenize gerek kalmaz! Hammam Duvar Rozeti: Duvarınızdaki deformasyonlar için endişelenmenize gerek kalmaz!

Ürün Özellikleri

  • Tip Tesisat Malzemeleri
Geri Bildirim Ver