HAMMAN TEA 800 gr 'lik Saf Seylan Çayı

395 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
412 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
414,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

HAMMAN TEA 800 gr 'lik Saf Seylan Çayı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lovely Home Satıcı Ünvanı: ALMEYRA GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0055066698100001 Vergi Kimlik Numarası: 0550666981
    Bu ürün Lovely Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garantili % 100 orijinal saf seylan çayı
Geri Bildirim Ver

Hamman Tea Kaçak Çay Garantili 800 gr Saf Seylan Çayı

Çay, dünyanın hemen her yerinde severek sevilerek tüketilen bir içecektir. Lezzetli bir bardak çay yorgunluğunuzu alabilir. Sabah kahvaltılarının ve akşam yemeği sonrasının vazgeçilmezi olan ürün, günün her saatinde keyifle tüketilir. Hamman Tea kaçak çay garantili 800 gr’lık saf seylan çayı, lezzeti ve mükemmel rengiyle beklentilerinizi karşılayan kaliteli bir üründür. Ürün, %100 doğal ve saftır. İçeriğinde farklı çaylar içermemesi sebebiyle sağlığınız için uygundur. Hamman Tea, Sri Lanka’nın Ceylon adasındaki dağların zirvesindeki çay yapraklarından özenle seçilerek toplanır ve hizmetinize sunulur. Doğal çay keyfi yapabileceğiniz seylan çaylarını kullanıma sunar. Kaliteli çay yapraklarının tecrübe ile seçilerek toplanması sonucunda üretilen çay, saf, lezzetli ve doğal olması sebebiyle beğeni toplar.

  • Saf ve doğal içerik
  • Kaliteli ve taze malzeme
  • Kanserojen çay içermeyen yapı

Lezzetli Hamman Tea Saf Seylan Çayı Fiyat Bilgisi

Lezzetli Hamman Tea Saf Seylan Çayı Fiyat Bilgisi

Özellikle sabah kahvaltılarında tüketilse de günün her saatinde keyifle tüketilen çay, keyifli dost sohbetlerinin de vazgeçilmez içeceğidir. Günlük koşturmacanın arasında vereceğiniz bir içecek molası ile yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Ürün, lezzeti ve rengi ile hem damağınıza hem de gözünüze hitap eder. İçeceğin lezzeti kadar rengi de önemli bir noktadır. Saf seylan çayı, özenle seçilerek kaliteli çay yapraklarından üretilip beğeninize sunulur. %100 doğal ve saf olması sebebiyle lezzetli ve sağlıklıdır. İçeriğinde kanserojen madde bulunmaz. Nefis ve hoş kokusu müşterilerin beğenisini kazanır. Acı olmayan yumuşak içimi sayesinde mola saatlerinize keyif katar. Tadı ve rengiyle beğeni toplayan ürünün taneleri iridir. Pratik kullanıma uygun yapıdaki ambalajı sayesinde kolaylık sağlar. Hamman Tea kaçak çay garantili 800 gr’lık saf seylan çayı fiyat aralığı ile öne çıkar ve müşterilerin beklentilerini iyi biçimde karşılar.

Beğenilen Hamman Tea Kaçak Çay Garantili Yorumları

Beğenilen Hamman Tea Kaçak Çay Garantili Yorumları

Yorucu bir günün sonrasında dinlendirici etkisi ile sıklıkla tercih edilen içecek, hemen herkes tarafından sıklıkla ve zevkle tüketilir. Günlük koşturmanın ortasında içilen bir bardak çayla kaybedilen enerjinizi tazeleyebilirsiniz. Ancak çay sevenler için tadı kadar rengi de önemlidir. Acı olmayan ürün hem yumuşak ve lezzetli içimiyle hem de mükemmel rengiyle üründen beklenenleri iyi biçimde karşılar. Sri Lanka’nın Seylan adasındaki dağların zirvelerinden, tecrübeli ellerce toplanan kaliteli bir üründür. Özenle toplanarak taze biçimde kullanımınıza sunulur ve keyifle tüketilir. Tamamen saf ve doğal olması sebebiyle, lezzetli olduğu kadar sağlığınız için de uygundur. Kanserojen hiçbir malzeme içermeyen içeriği ile sıklıkla alınır ve beğenilir. Hamman Tea kaçak çay garantili 800 gr’lık saf seylan çayı yorum kısmında önceden ürünü satın alıp kullanan müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz.

Hamman Tea Saf Seylan Çay Hamman Tea Özellikleri

Hamman Tea Saf Seylan Çay Hamman Tea Özellikleri

Tadı ve kokusuyla sevilerek tüketilen ürünü, kahvaltılarınızda da keyifle tercih edebilirsiniz. Evlerde ve iş yerlerinde sık tüketilen bir içecek olduğundan kaliteli olması, tadı ve görünüşünü doğrudan etkileyen mühim bir husustur. Ürün, bu konudaki beklentilerin tümünü karşılayabilecek üstün niteliklerdedir. Yumuşak içimli olmasının yanı sıra oldukça lezzetlidir ve bu sebeple sıklıkla tercih edilir. %100 doğal ve saf malzemelerden üretilip kullanıma sunulur. Kaliteli bitki yapraklarından deneyimli ellerce toplanarak içime hazırlanır. Uygun demleme koşullarında demlediğiniz takdirde son derece yumuşak ve lezzetli bir içecek elde edersiniz. Rahat kullanıma uygun olan ürün, pratik ambalajı beğeni toplar. Ürünü tüketirken doğallığın keyfini sürebilirsiniz. İş yerinizde ya da evinizde, konuklarınıza gönül rahatlığı içinde sunabileceğiniz doğal bir üründür. Lezettli ve kaliteli olan bu ürüne Trendyol üzerinden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.