Hammhum Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı (bullet Proof Coffee Mix)

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hammhum Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı (bullet Proof Coffee Mix)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Satıcı Ünvanı: BERSA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0160001259200017 Vergi Kimlik Numarası: 1600012592
    Bu ürün Bersa İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enerji İhtiyacında ve Ketojenik Beslenme Yapanlar İçin.. İçerik : Filtre Kahve, Hindistan Cevizi Yağı, Ghee Yağ, Vanilya **Pektin, Glikoz, Koruyucu ve Katkı Maddesi İçermez. Miktar : 175cc. Son Kullanım Tarihi : Buzdolabında muhafaza edilmelidir. Raf ömrü 1 aydır,
Geri Bildirim Ver

Hammhum Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı (Bullet Proof Coffee Mix)

Kahve, kahve ağacından elde edilen tohumun kavrulup demlenmesiyle oluşan bir tür sıcak içecektir. Tohumların yetiştiği bölge, toplanma zamanları, kurutma süreleri gibi etkenler her kahvenin kendine has bir lezzete sahip olmasına yol açar. Bu içeceği sade tüketebileceğiniz gibi içerisine ekleyebileceğiniz çeşitli malzemelerde de farklılaştırabilirsiniz. Hammhum kurşun geçirmez kahve karışımı (bullet proof coffee mix) kullanarak kahvenizi sizi gün boyu dinç ve enerji dolu tutacak bir içeceğe dönüştürürsünüz. İçerisinde birçok doğal Hindistan cevizi ve ghee yağı yer alır. İçerisinde lif kaynağı vanilya pektini de bulunur. Ketojenik beslenen müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir kahve karışımıdır. Sporcuların içecek listelerine giren ve ketojenik beslenen müşterilerin tercih ettiği bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Doğal ve enerji deposu
  • Hindistan cevizi ve ghee yağı içerikli
  • Ketojenik beslenmeye uygun

Enerji Deposu Hamhumm Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı

Enerji Deposu Hamhumm Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı

Kahvenin içerdiği kafein sayesinde bu içeceği tüketen bireyler, belli bir enerjiye sahip olurlar. Bir süre idare eden enerji seviyesi belli bir süre sonra düşer ve eski seviyesine geri döner. Bu nedenle sık sık bu içeceği tüketerek günlük enerji toplayabilirsiniz. Kurşun geçirmez kahve olarak bilinen bu tür ile tüm gün enerjiniz yüksek dolaşırsınız. Amerikalı girişimci David Asprey, gittiği bir Tibet gezisinde bir karışım keşfeder. Bölgede yaşayan insanların birden fazla besin değerini hızla karşılamak için bir çeşit yağlı bir çay içtiklerini fark eder. Buna benzer bir karışım oluşturan Asprey, adını bullet proof kahve olarak belirler. Birebir anlamı kurşun geçirmez olarak çevrilen bir kahve türüdür. İçtiğiniz zaman size dayanıklılık sağlayan, yani sizi kurşun geçirmez hale getiren bu ürünü satın alabilirsiniz.

Leziz Yağlarla Dolu Hammhum Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı

Leziz Yağlarla Dolu Hammhum Kurşun Geçirmez Kahve Karışımı

Kurşun geçirmez karışım olarak adlandırılan bu ürünün içerisinde çeşitli maddeler vardır. Bu karışımı oluşturan ki adet temel malzeme vardır. Bir tanesi Hindistan cevizi yağı, diğeri ghee yağıdır. Ghee yağı, tereyağı lezzetinin süt proteini, su ve şekerden ayrılmış halidir. Tereyağının saf hali olarak da adlandırılır. Hindistan cevizi yağı da hindistan cevizinden elde edilir. Bu iki maddeye ek olarak Hammhum kurşun geçirmez kahve karışımı içerisinde vanilya pektin ve glikoz bulunur. Bu ürün hazırlanırken katkı ve koruyucu madde eklenmez. Tamamen doğal bir ürün olan bu karışım toplamda 175 gram olarak paketlenir. Sağlıklı cam kavanozlara hazırlanan bu ürünler hava almadan kapatılır ve ilk açan siz olursunuz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayabileceğiniz bir üründür. Sağlıklı ve lezzetleri yağların temelini oluşturduğu bu kahve karışımına sahip olabilirsiniz.

Ketojenik Beslenenlere Uygun Hammhum Kahve Karışımı

Ketojenik Beslenenlere Uygun Hammhum Kahve Karışımı

Her insanın beslenme düzeni kendi vücut yapısına ve sağlığına özeldir. Kimi insan vegan beslenirken bir diğeri ketojenik beslenebilir. Ketojenik beslenme; düşük karbonhidrat, yüksek yağ ve yüksek protein tüketilen bir beslenme biçimidir. Bu ürün ketojenik beslenme biçimini benimseyen müşteriler için ideal bir karışımdır. Ancak bu tarz bir beslenme stili pahalı olabilir. Hammhum kurşun geçirmez kahve karışımı (bullet proof coffee mix) fiyat değerleri, beslenme stilinizi devam ettirmeniz için belirlenir. Fiyatlar hazırlanırken ürünün kaliteli içeriği göz önünde bulundurulur. Filtre kahve, Hindistan cevizi, ghee yağı, vanilya pektin ve glikoz içeren bu karışım, belli bir miktarda bardağa boşaltılabilir. Üzerine sıcak su ekleyip iyice karıştırarak sıcacık kahvenizi hazır hale getirebilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Hammhum kurşun geçirmez kahve karışımı (bullet proof coffee mix) yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hazırlaması kolay ve pratik olan bu lezzetli kahve karışımına Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.