Hammm Keçiboynuzu Özü 300 gr

189 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hammm Keçiboynuzu Özü 300 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Runbox Satıcı Ünvanı: ŞAHTEKİN ALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0550146020
    Bu ürün Runbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Video Platform Video Platform Özellikleri: Bebeklerimiz sağlıkla büyüsün diye… İçindekiler: %100 keçiboynuzu meyvesi (Ceratonia Siliqua) (Sıvı Tatlı) Bu toprakların bize sunduğu bambaşka bir nimet HAMMM Keçiboynuzu Özü. Dünyanın en kaliteli keçiboynuzu meyvelerinin özü, sizin için son teknolojik yöntemlerle damıtıldı. Tüm lezzeti ve doğallığı ile elinize kadar ulaştırıldı. Anadolu topraklarından süzülen bu armağan herkese afiyet olsun. Kullanım: yetişkinler için öğünlerden önce 1 çorba kaşığı, çocuklar için 1 tatlı kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarı: diyabet hastaları, doktor kontrolünde kullanılmalıdır. Besin desteğidir. İlaç değildir. Ürünümüzde kıvam artırıcı, koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi bulunmamaktadır. Sadece ebebek’te! Gluten, ilave şeker, glukoz içermez. Doğal olarak şeker içerir. Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. Üretim Yeri: Türkiye Enerji ve Besin Öğeleri 100 Gram İçin: Enerji: 271 kcal Karbonhidrattan gelen enerji: 262 kcal Yağ: 0.48 g Protein: 1.13 g Potasyum: 8131 mg Kalsiyum: 919 mg Demir: 1.15 mg
Geri Bildirim Ver