HAMUR Easy Case 14 Inç Laptop Çantası Notebook Kılıfı

248,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HAMUR Easy Case 14 Inç Laptop Çantası Notebook Kılıfı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAMUR Satıcı Ünvanı: HAMUR MAĞAZACILIK VE EV DEKORASYON SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0872063836700011 Vergi Kimlik Numarası: 8720638367
    Bu ürün HAMUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yüksek kaliteli ve dayanıklı polyester malzemeden üretilen laptop kılıfı, çantanın uzun ömürlü olmasını sağlar.
  • 14 inç laptop çantası, 34,29 CM x 23,88 CM x 2,86 CM boyutundaki dizüstü bilgisayarlar için özel olarak tasarlanır. Bu boyutta olan laptoplara mükemmel bir şekilde uyum sağlar.
  • İç kısımda yumuşak bir dolgu malzemesi bulunan desenli laptop çantası, bu sayede dizüstü bilgisayarı çizilmelere ve darbelere karşı korur.
  • Küçük laptop çantası, aksesuarlarınızı ve belgelerinizi düzenli bir şekilde taşımanıza yardımcı olacak ekstra cepler ve bölmeler içerir.
  • Renkli laptop çantası, yan taraflarında sağlam tutma sapları bulunur ve ayarlanabilir omuz askısı, çantanın rahatça taşınmasını sağlar.
  • Su geçirmez kaplamaya sahip olan ince laptop çantası, yağmurlu günlerde veya sıvı sıçramalarına karşı ekranınızı korur.
  • Çift fermuarlı tasarımı sayesinde bez laptop çantası kolayca açılıp kapanabilir ve içeriğinizi güvende tutar.
  • Easy Case 14 inç hafif laptop çantası notebook kılıfı sadece 300 gram ağırlığındadır. Bu hafif tasarım, dizüstü bilgisayarları taşırken ek bir ağırlık yapmadan rahatça hareket etmeyi sağlar.
  • Tercihlere uygun farklı renk seçenekleri sunan kumaş laptop çantası, her tarza uygun bir çanta seçmeyi kolaylaştırır.
  • Slim laptop çantası, yüksek kaliteli dikişler ve güçlendirilmiş kenarlar ile çantanın yırtılmasını önler.
  • Fermuarlı laptop kılıfı, leke ve kirlerin kolayca temizlenmesine olanak tanıyan bir malzeme ile kaplıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Hamur Easy Case 14 inç Laptop Çantası Notebook Kılıfı

Laptopların dış yapısının korunması oldukça önemlidir. Özel olarak üretilen kılıfları tercih ederek siz de bu kıymetli elektronik cihazınızı koruyabilir, olası kazaların önüne geçebilirsiniz. Bu kılıflar her laptop boyutuna göre özel olarak üretilir. 14 inç notebook kılıfı birbirinden farklı modellerin güvenli ve kaliteli bir şekilde korunmasına yardımcı olur. İdeal formu sayesinde cihazınızın herhangi bir şekilde tozlanmasını ve çizilmesini engelleyebilirsiniz. Bununla birlikte cihazınızın sahip olduğu boyuta göre bu modeli satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Estetik tasarımından faydalanarak dekoratif bir görünüm imkanı elde edebilirsiniz. Dolgulu yapıya sahip olan bu kılıf, dış darbeleri minimize ederek cihazınıza zarar gelmesini engeller. Böylelikle kaliteli ve güvenli bir şekilde cihazınızı içerisine yerleştirebilirsiniz. Siz de laptop modelinizi korumak istiyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • İdeal form
  • Estetik tasarım
  • Yüksek koruma imkanı

Yüksek Koruma İmkanı Sunan Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Yüksek Koruma İmkanı Sunan Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Laptoplar, ince tasarımlı elektronik cihazlar arasında yer alır. Taşınabilme özelliğine sahip olan bu cihazları taşırken güvenli materyaller kullanmanız gerekir. Cihazların boyutuna göre ideal ölçülerde üretilen kılıflar, yüksek koruma imkanı sunar. Hamur Easy Case markası tarafından üretilen 14 inç laptop çantası cihazınızın güvenliğine yardımcı olur. Elde taşınması gereken durumlarda, cihazın elden kayarak düşmesini engeller. Bu sayede herhangi bir şekilde sert darbe almasını, çizilmesini ve hasar görmesini engeller. Bununla birlikte kullanım konforunuzu artırır. Ürünün iç kısmında isteğe bağlı olarak kullanabileceğiniz tutma sapı bulunur. Böylelikle çok fonksiyonlu bir şekilde kullanılabilir. Çizilmeyi engelleyen özel yumuşak dokusu, ürünün güvenli bir şekilde korunmasını sağlar. Siz de laptop modelinizin güvenli ve yüksek koruma imkanıyla muhafaza edilebilmesini istiyorsanız bu ürünü tercih edebilir, pratik bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Estetik Tasarımlı Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Estetik Tasarımlı Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Laptoplar, taşınabilen cihazlar olduğundan her yere rahatlıkla götürülebilir. Estetik tasarıma sahip olan kılıf modelleri, müşterilerin güvenli bir şekilde laptoplarını yanında taşıyabilmesine yardımcı olur. Konforunuzu artırmakla birlikte son derece pratik bir kullanım imkanı sunar. Bununla birlikte okula, ofise ya da herhangi bir yere giderken cihazı koyacak bir eşya arıyorsanız bu kılıfı satın alabilirsiniz. Hamur Easy Case 14 inç laptop çantası notebook kılıfı ideal ebatlara ve estetik tasarıma sahiptir. Yumuşak dolgulu iç dokusu ve astarı, cihazın korunmasına destek olur. Bununla birlikte siyah beyaz renklerine ek üzerinde bulunan dekoratif tasarımlar, tarzınızı yansıtabilmeye imkan tanır. Siz de estetik görünüme sahip olan bu kılıf sayesinde cihazınızı korurken tarzınıza uygun olan tasarımı her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Böylelikle renkli yapısı ile birbirinden farklı alanlarda kullanıma sahip olabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Uygun Fiyatıyla Hamur Easy Case Notebook Kılıfı

Laptopların güvenli bir şekilde korunması son derece önemlidir. Koruma kılıflarının kolay bir şekilde kullanılması pratikliğinizin artmasına yardımcı olur. Markanın satışa sunduğu bu ürün rahat bir şekilde açılıp kapanabilir. Bununla birlikte çift fermuarı ile tamamen kapanmasını sağlar. Cihazın her bölümünü kapladığından toz ve kir tutmasının da önüne geçer. Ürünün tasarımı leke tutmaz. Hijyenik bir kullanım elde edebilmek istiyorsanız ürünü hafif nemli bir bezle silebilirsiniz. Hamur Easy Case 14 inç laptop çantası notebook kılıfı yorumları sayesinde müşterilerin temizlik yöntemlerini ve ürün hakkındaki görüşlerini okuyabilirsiniz. Hamur Easy Case 14 inç laptop çantası notebook kılıfı fiyatı avantajlı olduğundan Trendyol sayesinde kolay bir şekilde satın alabilirsiniz. Böylelikle cihaz güvenliğinizi maksimum seviyeye çıkarabilir ve herhangi bir şekilde çizilmesini ya da darbe almasını kolaylıkla engelleyebilirsiniz.