Hande Subaşoğlu The Face Lift Yüz Germe Bandı (KAHVERENGİ LASTİKLİ)

890 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hande Subaşoğlu The Face Lift Yüz Germe Bandı (KAHVERENGİ LASTİKLİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PNKRE KOZMETİK Satıcı Ünvanı: PNKRE KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730070432000001 Vergi Kimlik Numarası: 7300704320
    Bu ürün PNKRE KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hande Subaşoğlu'nun yüz germe bandı bir makyaj sihiridir ve yüzdeki görünür kırışıklıkları yok etmek, göz kapaklarını kaldırmak için güvenli ve geçici bir alternatif sunar. Böylece hipoalerjenik cerrahi bantlar Bella-Eyes etkisi ve daha genç bir görünüm sağlar.
  • Birçok makyaj tasarımcısı, moda dergileri ve podyum için dramatik güzellik görünümleri oluşturmak için kullanılan bandlar Ayrıca günlük kullanım için de uygundur.
  • Ağrı ve yüksek maliyetler olmadan kozmetik cerrahi sonuçlar almanızı sağlar.
  • Kit, bir kahverengi lastik, detaylı açıklayıcı bir kullanım kılavuzu ve 12 hipoalerjenik (6çift) cerrahi bant içerir.
  • ABD'de üretildi ( Made in USA)
  • Kutusu açılmış ürün iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 8+
Geri Bildirim Ver

Hande Subaşoğlu The Face Lift Yüz Germe Bandı (Kahverengi̇ Lasti̇kli̇)

Güzel bir görünüme sahip olmak adına pek çok makyaj stilinin yanı sıra bölgesel olarak farklı alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmış işlevsel kozmetik ürünleri de vardır. Özellikle dış görünüşüne çok fazla özen gösteren kadınlar için yüz güzelliği ön planda yer alır. Yüz bölgesinde şikayetçi oldukları alanları minik makyaj hileleri ve farklı ürünlerle kamufle ederek istenilen sonuca ulaşılır. Geniş kullanım alanı olan kozmetik ürünler dünyasında birbirinden farklı amaçlara hizmet eden yüz germe bantları oldukça yaygın olarak kullanılır. Son dönemlerde sihirli makyaj dokunuşlarına eşlik eden ve popüler olan Hande Subaşoğlu yüz germe bandı yüz güzelliğine ayrı bir boyut kazandırır. Yüzdeki kırışıklıkların yanı sıra göz kapaklarını yukarıya kaldırmak için geçici bir çözümdür. Sözü edilen bu hipoalerjenik cerrahi bantlar genç bir görünüm sağlar.

  • Hipoalerjenik
  • Özel üretim
  • Şeffaf tasarım

Hande Subaşoğlu Yüz Germe Bandı Özellikleri

Yüz bölgesinde bulunan kırışıklıkları yok etmek ve göz kapaklarını kaldırmak amacıyla tasarlanmış işlevsel bir üründür. Özel günlerde ve günlük hayatta hoş görünmek için destek sağlar. Moda dergisi çekimlerinde, podyumlarda veya farklı çekimlerde kullanılabilir. Ayrıca günlük hayatta nişan, düğün ve kına gecelerinde bu üründen sıklıkla istifade eden gelin adayları arzu ettikleri görünüme kavuşur. Gönül rahatlığı ile kullanılabilecek Hande Subaşoğlu yüz germe bandı dış görünüm bakımından farklı özelliklere sahiptir. Ciltte kendini belli etmeyen şeffaf bantlar arzu edilen ve makyajdan arındırılmış temiz bölgeye yapıştırılarak saç içerisine gizlenen kahverengi lastikler sayesinde desteklenerek germe işlemini gerçekleştirir. Bu sayede kısa süre içerisinde geçici de olsa etkili sonuçlar almanıza yardımcı olan bir üründür. Mimiklere olumsuz etkisi olmayan ve istediğiniz süre içerisinde rahatlıkla kullanacağınız kozmetik ürünleri arasında yer alır.

Hande Subaşoğlu Yüz Germe Bandı Kullanımı

Dış görünümünü ön planda tutan kişilerin tercih ettiği bu ürün çeşidi pratik kullanımı sayesinde son dönemlerde yaygın olarak kullanılır. Yüzdeki kırışıklıkları azaltmak için etkili bir çözüm sunar. Ayrıca düşük göz kapaklarından rahatsız olan ve kaldırmak isteyenler için büyük ölçüde avantaj sağlar. Cerrahi müdahalelerden uzak duran kişiler için geçici de olsa ağrı, sızı ve yüksek maliyetler olmadan etkili bir sonuç almaya yardımcı olur. Kit içerisinde detaylı ve açıklayıcı kullanım kılavuzu yanında bir kahverengi lastik ve 6 çift olmak üzere 12 adet hipoalerjenik cerrahi bant bulunur. Marka tarafından belirlenen satış rakamı ile müşteri ile buluşur. Hande Subaşoğlu the face lift yüz germe bandı (kahverengi̇ lasti̇kli̇) isimli ürüne sahip olarak yüz bölgesindeki belli başlı şikayetlerden kurtulabilir ve özel günlerinizde hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Avantajlı Hande Subaşoğlu Yüz Germe Bandı Fiyatı

Cerrahi müdahale olmadan yüzüne estetik bir görünüm kazandıran etkili bir üründür. Acı ve ağrı olmadan kırışıklıkları ortadan kaldırarak geçici bir çözüm sunar. Özellikle profesyonel makyajlarda yüzde fark edilmeyecek şekilde gizlenen bu ürün, düşük göz kapaklarını kaldırdığı için beğeni toplar. Göz kapaklarını kaldırıp beraberinde yüzdeki kırışıklıkları ortadan kaldırarak hoş bir görünümün altına imza atar. Özel günlerde veya günlük hayatta güzel görünmek adına alternatif olarak sunulan bu ürünü kullananların memnuniyeti de dikkat çeker. Hande Subaşoğlu the face lift yüz germe bandı (kahverengi̇ lasti̇kli̇) yorumları sayesinde ürün kullanımına ilişkin detayları öğrenebilirsiniz. Güvenli alışverişin adresi olan Trendyol'un sunmuş olduğu hizmetten faydalanarak tatmin edici sonuçlar ortaya çıkaran bu ürüne sahip olabilir, Hande Subaşoğlu the face lift yüz germe bandı (kahverengi̇ lasti̇kli̇) fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.