hanımelipetstore Çifthane Salma Kafes Üretim Kafesi (ORTADAN BÖLMELİ)

683 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

hanımelipetstore Çifthane Salma Kafes Üretim Kafesi (ORTADAN BÖLMELİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HanımeliPetStore Satıcı Ünvanı: MEHTAP ŞİMŞEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8120770611
    Bu ürün HanımeliPetStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRETİM, SALMA YADA GENİŞ KAFES İSTEYENLER İÇİN İDEALDİR. KAFESİ ORTADAN İKİYE BÖLMEK İÇİN BÖLME TELİ MEVCUTTUR.(BÖLMEYİ İSTER TAK İSTER ÇIKAR). TABANI IZGARALIDIR. GALVANİZ KAFESTİR. BOYALI DEĞİLDİR. PAS TUTMAZ. 4KAPILIDIR. 4 YEMLİKLİ (PLASTİK YEMLİKLER DAHİL.) 4 PLASTİK TÜNEKLİ (PLASTİK TÜNEKLER DAHİL) 2 SULUK (SULUKLAR DAHİL) 2ADET GAGATAŞI (GAGATAŞI DAHİLDİR) Ürün Ölçüsü : YÜKSEKLİK :40 cm TABAN ALANI 60*28 CM'DİR KAFES DEMONTE ŞEKİLDE GÖNDERİLECEKTİR.
Geri Bildirim Ver

Hanımeli Pet Store Çifthane Salma Kafes Üretim Kafesi (Ortadan Bölmeli)

Hanımelipetstore çifthane salma kafes üretim kafesi (ortadan bölmeli̇) şık, kaliteli materyallerden üretilen bir üründür. Evinizde yetiştirmek isteyeceğiniz kuşlara, ferah bir ortam yaratmak için markanın ürününden yararlanabilirsiniz. Kuş çeşitleri salma kafeste rahata yetiştirilebilir. Aynı zamanda alanın genişliği ve ürünün nitelikleri sayesinde kuş üretimi de gerçekleştirilebilir. Hayvanın kafesi kadar, kafesin konulduğu mekan da önemlidir. Hava akımının olmadığı, düz bir alana, ortamı görecek şekilde ürünün konumlandırılması hayvanın mutluluğunu destekleyebilir. Ürünün parçalarının takma çıkarma kolaylığı sayesinde konforlu bir şekilde temizliğini gerçekleştirebilirsiniz. Düzenli olarak temizliğini gerçekleştirebileceğiniz alanı 2 ayda bir detaylı bir şekilde dezenfekte ederek hayvanların sağlığını koruyabilirsiniz. Ürünün güçlü ve yumuşak yapısı, kuşların kafes içerisinde yaşamlarını sürdürürken zarar görmelerini önler. Modelin kullanımı kadar hafif tasarımı, taşıma kolaylığı sağlayabilir.

  • Paslanmaz materyal
  • 4 kapılı
  • Geniş alan

Hanımeli Pet Store Salma Kafes Üretim Kafesi Özellikleri

Hanımeli Pet Store Salma Kafes Üretim Kafesi Özellikleri

Hanımelipetstore markasının sunduğu çifthane salma kafes 40x60x28 cm ölçülerine sahiptir. Çeşitli kuş türlerinin muhafaza edilmesi için kullanabileceğiniz ürün, paslanmaz materyallerden tasarlanır ve boya içermez. Bu sayede evcil kuşların kanserojen madde ve zararlı boya kokusuna maruz kalmasını önleyebilirsiniz. Markanın bünyesinde yer alan çifthane üretim kafesi, 4 kapılıdır. Geniş ortamı ve 4 kapısı sayesinde kafesin içerisinde birden fazla kuş türünü besleyebilirsiniz. Modelin içerisinde 4 yemlik, 4 tünek, 2 suluk ve 2 adet gaga taşı bulunur. Canlının yaş sürecinde ihtiyacı olacağı beslenme işlemlerini bu özel olarak tasarlanan yemlik ve suluk bölümünden pratik bir şekilde gidermesi hedeflenir. Farklı türlerdeki kuşları aynı ortamda yetiştirmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda ürünle birlikte size sunulan bölme telini pratik bir şekilde takarak hayvanları birbirinden ayırabilirsiniz.

Hanımeli Pet Store Çifthane Bölmeli Üretim Kafesi Fiyatları

Hanımeli Pet Store Çifthane Bölmeli Üretim Kafesi Fiyatları

Kuş türlerinin bakımı ve beslenmesi için tercih edeceğiniz kafesler farklı kalitelerde, boyutlarda ya da niteliklerde size sunulur. Bu alternatifler arasından ideal bir seçim yapmanız gerektiğinde fiyatı etkileyen bir faktörler ortaya çıkabilir. Müşteri memnuniyetine ve kuşların yaşam alanlarına özen gösteren bir marka olarak Hanımelipetstore çifthane salma kafes üretim kafesi (ortadan bölmeli̇) fiyatı makul düzeylerde tutulur. Kaliteli materyallerden üretilen ve galvaniz yapıya sahip ürün paslanmaların önüne geçebilir. Açık veya kapalı ortamda kullanma fırsatı bulabileceğiniz modelin galvaniz yapısı kullanım ömrünü artırabilen bir detaydır. Ürünün materyalinin kalitesi sayesinde insan sağlığına olumsuz bir etki göstermediği gibi ekonomik fiyatı ile oldukça rağbet görür. Kolay bir şekilde temizleyebileceğiniz, Hanımeli Pet Store markasının bütçe dostu bölmeli kafes modelini birçok kuşa yaşam alanı oluşturmak için tercih edebilirsiniz.

Hanımeli Pet Store Salma Kafes Üretim Kafesi Yorumları

Hanımeli Pet Store Salma Kafes Üretim Kafesi Yorumları

Serçe, muhabbet kuşu, kanarya gibi çeşitli kuşlara yaşam alanı oluştururken, ruh hallerini ve rahat hareket etmelerini destekleyen bir kafes modeli tercih etmeniz gerekir. Bu sayede uzun ömürlü ve halinden memnun bir şekilde kuşlarınız yaşamlarını sürdürebilir. Farklı alternatifler arasından doğru bir tercihte bulunabilmeniz için Hanımelipetstore çifthane salma kafes üretim kafesi (ortadan bölmeli̇) yorumları size sunulur. Bu yorumlar kuş sahibi müşterilerin ürünün nitelikleri ve hayvanlar üzerindeki etkilerine yönelik olabilir. Yemlik, tüneklik, suluklu ve gaga taşı bulunan markanın ürünü demonte bir şekilde size sunulur. Pratik bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebileceğiniz ürünle birlikte bir bölmeye de yer verilir. Bu bölmeyi dilediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. İdeal genişlikte ve yükseklikte üretilen, galvaniz ile tasarımı desteklenen kafes modelini Trendyol üzerinden avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.