HANTECH Eisberg Hnt-s24vmycl/s A 24000 Btu Inverter Salon Tipi Klima

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
4.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
47.899 TL

Ürün Bilgileri

HANTECH Eisberg Hnt-s24vmycl/s A 24000 Btu Inverter Salon Tipi Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uygunavar Satıcı Ünvanı: UV SANAL MAĞAZACILIK VE TİCARET BİLİŞİM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0897044312000001 Vergi Kimlik Numarası: 8970443120
    Bu ürün Uygunavar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hantech 24000 BTU Salon Tipi Inverter Klima A Sınıf Kalite Ürün ısıtma ve soğutma özelliğine sahiptir. İstediğiniz ısı miktarını ayarlayabilirsiniz. Performansını gösterirken A sınıfı enerji sistemi ile çalışır. Böylece ay sonu faturalar her zamankinden çok daha az gelir. Salonlarda Kullanım Evlerde salonlara montaj yapılır. Tüm duvarlarda uyumlu şekilde çalışır. Kapladığı yüzey alan azdır. Bu yüzden küçük duvarlarda da rahatça kullanılabilir. Isıtmada Başarılı Enerji tasarrufu yaparken verdiği enerji kalitesi hep yüksek kalır. Kış aylarının zorlu hava koşullarında destekçi olur. Evin içini kolayca ısıtır. İstediğiniz sıcaklık seviyesine arttırarak kullanabilirsiniz. Soğuk havalarda içinizi ve evinizi ısıtmaya devam eder. Hijyenik Filtre Klimalarda hava filtresinin kaliteli olması gerekir. Uzun süreli kullanımın ardından filtreler temizlenmelidir. Ürünün hava filtresi istenilen her vakit çıkarılabilir ve temizlenebilir. Böylece üflediği hava da çok daha temiz olur. Serinleme Gücü Yaz aylarının bunaltıcı etkilerini ortadan kaldırır. Soğutma gücünü ve ekonomik enerji tasarrufunu kullanarak az paraya bol serinlik yaşatır. Sıcak havalarda serinleyip işlerinizi daha motive bir şekilde yapabilirsiniz. Teknik Özellikler Soğutma Kapasitesi:23700 Btu Klima Tipi:Salon Enerji Sınıfı-Isıtma:A++ Renk:Beyaz Yıllık Soğutma Güç Tüketimi:7.31 kW Klima Teknolojisi:Inverter Enerji Sınıfı-Soğutma:A Isıtma Kapasitesi:25000 Btu Marka:Hantech

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A+++
  • Tip Salon Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A+++
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Yıkanabilir Filtre
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

HANTECH Eisberg 24 000 Btu/h Inverter Salon Tipi Klima

Hantech 24000 BTU salon tipi inverter klima, geniş salonlar ve ofisler için özel olarak tasarlanmış bir klima sistemidir. Bu klima, aerodinamik tasarımı ve yüksek teknolojisiyle kullanıcılarına konforlu bir ortam sunmayı hedefler. Özellikle süper sessiz çalışma özelliği, I-Feel özelliği, konforlu soğutma ve ısıtma performansıyla dikkat çeker.

 
  • Sessiz çalışma
  • Konforlu soğutma ve ısıtma performansı
  • Aerodinamik tasarım

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Özellikleri

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Özellikleri

HANTECH 24 BTU klima, fonksiyonel özellikleriyle öne çıkar. Klimanın aerodinamik tasarımı, enerji verimliliği açısından önemli bir avantaj sağlar. Klima, süper sessiz çalışma özelliğiyle kullanıcıların konforunu artırır. Ayrıca I-Feel özelliği, klimanın ortam sıcaklığını ölçerek hava üfleme debisini ve sıcaklığını konforunuz için ayarlayabilir. Klima, konforlu soğutma ve ısıtma performansı için sadece 30 saniyede 18 derece serin hava veya 60 saniyede 40 derece sıcak hava üfleyebilir. Klimanın 72 farklı yöne üfleme özelliği, havanın eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. İyonizer özelliği, havadaki toz ve diğer zararlı maddeleri filtreleyerek daha sağlıklı bir hava sunar. Klima, 60 °C derece yüksek sıcaklıkta kesintisiz çalışma özelliğine sahiptir. Ayrıca -20 °C ile +52 °C sıcaklıkta geniş bir çalışma aralığına sahiptir. Rüzgar esintisiyle konforu artıran klima, düşük frekansta çalışma özelliği sayesinde de enerji verimliliğini artırır. Klima, Titan Gold Fin teknolojisine sahip olduğu için dayanıklılık gösterir. Tüm bunların yanı sıra Wi-Fi ile çalışabilir. Kullanıcılar bu şekilde klimayı uzaktan kontrol edebilir.

 

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Nasıl Kullanılır?

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Nasıl Kullanılır?

Hantech Eisberg 24.000 BTU/H inverter salon tipi klima oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanım kılavuzunda yer alan adımları takip ederek hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Klimanın I-Feel özelliği, müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Bu özellik sayesinde odanızdaki sıcaklığı ve nemi istediğiniz seviyede tutulur. Klimanın özellikle salon, ofis, restoran gibi alanlar için tasarlandığını belirtmek gerekir. 24.000 BTU/H soğutma kapasitesine sahip olan klima, ortalama 50-60 metrekarelik bir alanda kullanılabilir. Klimanın düşük frekansta çalışma özelliği, istenen sıcaklığa ulaşıldığında kompresörün hafif yükte çalışmasını sağlar. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanır. Ayrıca bu özelliği cihazı uzun süre kullanma konusunda öne çıkarır. Klima düşük frekanslı çalıştığı için istenen sıcaklığa ulaşıldığında kompresör hafif yükte çalışmaya devam eder. Bu sayede enerji tasarrufu elde edilir ve fatura maliyetleri nispeten azaltılabilir.

 

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Yorumları

Hantech Eisberg 24000 BTU/H Inverter Salon Tipi Klima Yorumları

Hantech Eisberg klima, farklı avantajlar sunan özelliklere sahip olduğu için kullanıcıların ilgisini çeker. Aerodinamik tasarımı, ön plana çıkan özelliklerinden biridir. Klimanın tasarımı, gösterişli ve şık bir görünüm sunmasıyla öne çıkar. Böylelikle ev veya ofis ortamında dekorasyona kolaylıkla uyum sağlayabilir. Süper sessiz çalışma özelliği klimayı çalıştırdığınızda gürültü kirliliği olmasını önler. Bu sebeple de ofis kullanımında tercih edilir. I-Feel özelliği sayesinde ortam sıcaklığı ölçülerek hava üfleme debisi ve sıcaklığı konforunuz için ayarlanır. Klima farklı yönlere üfleme yapabildiği için bulunduğu ortamın her köşesine eşit şekilde hava akışı sağlayabilir. Havadaki toz, polen ve diğer alerjenleri azaltmak ve havanın kalitesini artırmak önemli bir konudur. Bu sebeple Hantech Eisberg, ionizer özelliğe sahiptir. Yüksek sıcaklıklarda bile kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde çalışabilir. Hantech 24000 BTU salon tipi inverter klima yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünle ilgili kullanıcı görüşlerine ulaşabilirsiniz. Trendyol’dan Hantech 24000 BTU salon tipi inverter klima fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.