Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

2.760 TL
(230 TL / kg)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
8.500 TL'ye 350 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.979 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.750 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.614 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.920,18 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yakamoz Petshop Satıcı Ünvanı: YAKAMOZ PETSHOP ÜRÜNLERİ LOJİSTİK İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928095583200001 Vergi Kimlik Numarası: 9280955832
    Bu ürün Yakamoz Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Boyut Orta (11 - 25 kg)
  • Aroma Kuzu
  • Ağırlık 10-15 kg
Geri Bildirim Ver

Happy Dog Kuzu Etli Köpek Maması ile Avantajlı Mamalar

Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg KY.43023 yetişkin köpeklerin beslenme ihtiyaçlarını giderebilmek için üretilen bir köpek mamasıdır. Yetişkin köpek mamalarının içerisinde bulunan besinlerin, protein ve yağ dengesini en iyi şekilde ayarlaması beklenir. Bu ürün, normal enerji ihtiyacı olan köpekler için ideal olacak şekilde üretilmiştir. Yetişkin köpeklerin günlük aktiviteleri sonucunda ortaya enerji ihtiyacı çıkmaktadır. Bu enerji ihtiyacının en iyi şekilde karşılanabilmesi için besin değerleri yüksek yetişkin köpek mamaları tercih edilmelidir. Köpek mamasının içerisinde bulunan kuzu eti ve pirinç tamamen doğal bir şekilde bulunmaktadır. Bu nedenle de köpeklerin sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir zararlı maddeye, Happy Dog köpek maması içeriğinde yer verilmemiştir.

  • Sağlıklı Tam Tahıllı
  • Uygun Fiyatlı
  • Lezzetli

Happy Dog Yetişkin Köpek Maması ile Sağlıklı Gelişen Köpekler

Kuzu etli yetişkin köpek maması tercihinde, köpek mamasının hangi köpekler için uygun olduğu belirlenmelidir. Köpeklerin cinsi ve kilolarına göre köpek mamaları belirlendiği gibi, günlük aktiviteleri de bu noktada baz alınmaktadır. Enerji ihtiyacı standart seviyede olan yetişkin köpekler için uygun olan köpek maması, tam tahıllı olmasıyla da enerji açığını kapatmaktadır. Köpeklerin yaşam alanları neresi olursa olsun, kaliteli mamaya ihtiyaç duyarlar. Köpeklerin fizyolojisi oldukça hassas olduğundan dolayı, mamaların içerisindeki besinlerin sağlıklarını nasıl etkileyeceğinin bilinmesi gerekir. Farklı türdeki köpeklere uygun farklı yetişkin köpek mamaları olduğundan dolayı, köpek maması seçerken kendi köpeğinizin özelliklerini göz önünde bulundurmalısınız. Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg kullanılarak köpeklerin vücut ve sağlık gelişimi sağlamasına destek verilebilir. Happy dog köpek maması yorum yapanlar oldukça olumludurlar.

Happy Dog Köpek Maması Kullanımı

Yetişkin köpekler, kendi köpek mamalarının yanı sıra ev yemeklerinden yemeyi de çok severler. Ancak, her zaman evdeki yemeklerin besin değerleri yeterli olmadığı için köpek sahipleri zor durumda kalır. Köpek sahipleri köpekleri için ayrıca yemek yapmakla uğraşmak yerine besleyici ve doyurucu köpek maması kullanmayı tercih etmelidirler. Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg kullananlar köpeklerinin hem besin ihtiyaçlarını karşıladığını hem de oldukça lezzetli olduğunu söylemektedirler. Normal aktivitedeki yetişkin köpekler için hazırlanan özel formülü sayesinde, köpek maması oldukça dikkat çekiyor. Normal aktivitedeki yetişkin köpeklerin yüksek enerjili köpek mamaları ile beslenmeleri sağlık açısından zararlı ve obezite riski olduğundan dolayı önerilmemektedir. Bu tip yetişkin köpekler için besin dengesi ve enerji seviyeleri diğerine göre daha düşük olan yetişkin köpek mamaları tercih edilmelidir.

Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg

Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg yorumları incelendiği zaman son derece faydalı bir yetişkin köpek maması olduğu görülmektedir. Zengin besin içeriklerine sahip köpek mamasının yanında köpeklerin su ihtiyaçlarını gidermeleri için temiz su da bulunmalıdır. Köpeklerde beslenme ve yaşam koşulları hayat sürelerini de uzatan kriterler olmaktadır. Köpek dostlarının uzun ve sağlıklı bir hayat yaşamalarını isteyen köpek sahiplerinin, kaliteli ve sağlıklı yetişkin köpek mamaları tercih etmeleri önerilir. Yetişkin köpek maması, saklama koşullarına göre uzun süreli bir kullanım imkanı da sunmaktadır. En taze şekli ile müşterilere gönderilen köpek maması, kullanım süresi boyunca tazeliğini korumaktadır. Yetişkin köpekler için besleyici köpek mamasına Trendyol’dan ulaşabilir, Happy Dog Neuseeland Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 12,5 Kg satın al butonuna basarak ürünün sahibi olabilirsiniz.