Happy Pet Giggly Dental Dumbell Diş Kaşıyıcı Köpek Oyuncağı Large

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Happy Pet Giggly Dental Dumbell Diş Kaşıyıcı Köpek Oyuncağı Large

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Happy Pet Denti Dumbell Diş Kaşıyıcı Köpek Oyuncağı - 2 Boy 0063 Medium 14 cm0064 Large 19 cm Seçenekleri ile.. Eşsiz diş dostu !!! Petinizi doğru gıdalarla beslemek diş sağlığı ve gelişimi için tek başına yeterli olmayacaktır. Bu durumda Denti size, köpeğinizin diş sağlığı açısından çok önemli bir avantaj sağlar. Sağlıklı dişler ve temiz bir nefes için petinizin ihtiyaç duyduğu bir tür oyuncaktır. Yumuşak ve dayanıklı bir diş bakım ürünüdür. Petiniz saatlerce Denti ile oynayabilir. Diş tartarı oluşumunu engeller. Large ve Medium olmak üzere iki boyu vardır. Tüm pet boyları için uygundur. Dayanıklı Parçalanmaz, yırtılmaz ve dişe zarar vermez. Eğlenceli Köpeğinizin oynarken aldığı haz, oyuncaktan çıkan sesle çok daha net algılanacaktır. Estetik Patentli benzersiz dizayna sahiptir. Kendine has hoş bir kokusu vardır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver