Genel Markalar Violetay Rosa Çubuk Tütsü - Menekşe Kokusu 20'li

250 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Violetay Rosa Çubuk Tütsü - Menekşe Kokusu 20'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Belek Ticaret Satıcı Ünvanı: TACETTİN BELEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1620752270
    Bu ürün Belek Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HD VİOLETAY ROSA ÇUBUK TÜTSÜ - MENEKŞE KOKUSU (20 Adet) YB Hari Darshan tütsü , egzotik ve mistik kokusu ile rahatlatır, ruhu dinlendirir. Kullanıldığında ağacın doğal reçinesinden narenciye, çam ve nane gibi kokuların açığa çıktığı, güçlü bir titreşime sahip doğal ve özel bir tütsüdür. Meditasyon, yoga, nefes çalışması, manevi arınma ve şifalanma gibi alanlarında yoğun olarak kullanılır. YB HARİ Darshan tütsüyü kullanılmaya başlandığı an itibariyle mekanları negatif enerjiden arındırdığına inanılır. %100 Orjinal Hari Darshan ürünüdür.Vazgeçilmez kokusuna sahip olan tütsüler insan üzerinde kötü enerji ve stresi azaltıp huzura yön vermektedir. Koku özelliklerini koruması adına el değmeden paketlenmiştir.Hindistan’da imal edilmiştir.Yapımında bitki ve çiçek özleri kullanılmıştır.Paket içinde 20 adet çubuk halinde bulunmaktadır.Dengeli, yer yer kesif ancak hoş hissettiren koku özellikleri bulunmaktadır. YB Hari Darshan tütsü Nasıl kullanılır ?-Öncelikle ambalajdan çıkan tütsüyü var ise tütsü tabutuna yok ise yanmayacak bir şekilde uygun bir yere bırakınız.- Tütsü çubuğunu ucundan çakmak ile yakabilirsiniz .-Çakmak ile ucunda bir alev olana kadar ufak bir süre beklenerek yakılır.-Tütsü ortalama ortalama 30-40 dakika yanmaktadır.-Herhangi bir baş ağrısı yapmaz.-Aynı çubuğu bitene kadar aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Violet Tütsü Kokusu ile Kendinizi Menekşe Tarlasında Hissedin Menekşe kokusu, gerçekten çok özel bir kokudur ve bulunduğu ortamda insana huzur veren bir özelliği vardır. Yabani menekşelerin kendine has kokusunu yakıldığı andan itibaren içinize çekebileceğiniz bu üründe, kendinizi menekşe tarlasında hissedebilirsiniz. Yabani menekşelerin nadir kokusunu içinize çekebileceğiniz violet tütsü kokusu, duygularınızda sakinlik yaratırken, zihninizi de sakinleştirerek sizi huzura kavuşturmaktadır. Bulunduğun yerin havasını değiştirmekle kalmaz, negatif enerjileri de uzaklaştırarak, nötr duruma getiren bu özel koku, aynı zamanda böcekler için tam bir düşmandır. Bedeninizi ve ruhunuzu, yabani menekşe kokulu tütsü ile arındıran ve rahatlayarak huzura kavuşun. Violet Tütsü ile Hem Havanızı Hem Ortamınızı Tazeleyin Tütsülerin yakıldığı andan itibaren, bulunduğu ortamdaki havayı temizleyici, ferahlatıcı ve sakinlik getirici özellikleri bulunmaktadır. Meditasyon ve yoga faaliyetlerinin vazgeçilmez ürünlerinden olan tütsüler, özellikle çok eski zamanlardan beri dini törenlerde kullanılan malzemeler içinde yerini almıştır. Yabani menekşe kokulu tütsü ürününü kullandığınızda, ortamın havasını temizleyen ve rahatlatan ürün, sizde de rahatlama ve sakinleşme etkisi yaratacaktır. Ürünün kullanılması aşamasında yapmanız gereken tek şey, tütsüyü ucundan yakmak ve ateş belirdiği anda hafifçe üfleyerek, tütsü tutucuya yerleştirmektir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver