Harman Kardon Soundstick Iv, Bluetooth Hoparlör, Beyaz HK.HKSOUNDSTICK4BLKRU

5.400 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Harman Kardon Soundstick Iv, Bluetooth Hoparlör, Beyaz HK.HKSOUNDSTICK4BLKRU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SoundStick Bluetooth hoparlör büyük, 4.432 kilogram ağırlığıyla kolayca taşınır ve yerleştirme açısından esnek bir seçenek sunar.
  • Boyutları 231 MM x 276 MM x 231 MM olan Harman Kardon SoundSticks 4, hoparlörün yerleştirilmesi veya taşınması için uygun bir kompakt tasarıma sahiptir.
  • HK SoundSticks 4 hoparlör Bluetooth sürümü 4.2'dir. Bu sayede güvenilir ve hızlı kablosuz bağlantı sunar.
  • Bluetooth hoparlör 2+1, 24V güç girişi ile çalışır ve enerji verimliliği sağlar.
  • 40Hz ile 20kHz frekans tepkisi sunan Harman Kardon 2+1, geniş bir ses aralığına sahiptir.
  • 80dB sinyal gürültü oranına sahip olan Harman Kardon SoundStick IV, sesin temiz ve net olmasına yardımcıdır.
  • Verici gücü 0 ila 9 dBm aralığında değişen Harman Kardon SoundSticks 4 Bluetooth hoparlör, bağlantı menzilini ve performansını optimize eder.
  • Silindir Bluetooth hoparlör uydu boyutları 271 MM x 84 MM x 84 MM'dir. Bu da hoparlörün düzenli bir şekilde yerleştirilmesine olanak tanır.
  • Harman Kardon SoundSticks 4 Bluetooth hoparlör beyaz, üstündeki LED ışıklar ile bağlantı durumunu ve pil seviyesini gösterir.
  • Harman Kardon SoundSticks 4 AUX, üzerinde bulunan ses kontrol düğmeleri ile ses seviyesinin kolayca ayarlanmasına yardımcı olur.
  • Belirli bir süre boyunca kullanılmadığında Harman Kardon Soundsticks 4 black hoparlör otomatik olarak uyku moduna geçer, bu da enerji tasarrufu sağlar.
  • Arka tarafında USB bağlantı noktası bulunan Harman Kardon SoundSticks 4 Bluetooth Wireless 2.1 Speaker System, telefonlar ve diğer cihazları şarj etmek veya veri aktarımı için kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Harman Kardon Soundstick 4

Boş zamanlarını müzik dinleyerek değerlendiren bireylerin, müzik dinleme kalitesini doğru ekipmanlar kullanarak iyileştirmeleri mümkündür. En çok tercih edilen hoparlör çeşitleri arasında yerini alan Harman Kardon Soundstick 4 müzik severlerden tam not alır. Kullanıcılarına yüksek performans sağlayan bluetooth hoparlör, şık ve kaliteli duruşu ile dikkatleri üzerine toplar.

 
  • Bluetooth içerikli yapı
  • Beyaz ve cam şıklığı
  • Uzun ömürlü kullanım

Harman Kardon Soundstick 4 Özellikleri

Harman Kardon Soundstick 4 Özellikleri

Bireylerin keyifli vakit geçirmelerini sağlayan müzik dinleme alışkanlığını, müzik çıkışı sağlayan ekipmanlar yakından etkiler. Müzik çıkışını sağlayan ekipmanların doğru seçilmesi, temiz ve net müziğe ulaşmayı kolaylaştırır. En iyi bluetooth hoparlör modellerinden birisi olan Harman Kardon Soundstick Iv kullanışlı yapıda tasarlanır. Bluetooth kulaklık yapısı incelendiğinde kaliteli ve dayanıklı yapıda olduğu görülür. Ürün üretimi esnasında kullanılan materyallerin hem kaliteli hem de sağlam olması nedeniyle uzun vadeli kullanım sağlar. Camın göz alıcı güzelliğini beyaz şıklığı ile bir araya getiren ürün, müziğin geniş alana yayılmasına yardımcı olur. Sağlığa dost yapıya sahip olan hoparlör kullanıcıların kulak sağlığına da dosttur. Açık ve koyu renk dekorasyona uyum sağlayan ürünün gerek iç gerekse dış mekanda kullanılması mümkündür. Müzik severlerin bir numaralı tercihi olan hoparlör ergonomik yapısı ile öne çıkar. İç ve dış mekanda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, konumlandırıldığı alanda yer tasarrufu sağlar. Ürünün sağlam paket içerisinde sunulmasından dolayı gönderim esnasında herhangi bir hasar durumu oluşmaz..

 

Harman Kardon Soundstick 4 Teknik Yapısı

Harman Kardon Soundstick 4 Teknik Yapısı

Şık ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan bluetooth hoparlör, kullanıcılarına birçok avantajı beraberinde getirir. İç ve dış mekan için tercih edebileceğiniz hoparlör, ses çıkışını istenen düzeye çıkarır. Bireylerin ürünü iç mekan için tercih etmesi halinde şık tasarımıyla kullanım alanına kolayca uyum sağlar. Beyaz rengin cam detaylarla buluştuğu ürün, dinleme kalitesini iyileştirmeyi hedefler. Kaliteli ve dayanıklı yapıda tasarlanan hoparlör uzun yıllar boyunca ilk günkü dayanıklılığını korur. Uzun süreli kullanım vadeden ürün bünyesinde şeffaf yapılı kubbe tasarım bulunur. Ürün içeriğine bakıldığında 3 parçadan oluştuğu görülür. Paket içerisinde 2 adet uydu hoparlör ve 1 adet kubbe hoparlör yerini alır. Bluetooth özelliğine sahip olan ürün, kullanıcılarına kablosuz bağlantı imkanı sunar. 80 dB sinyal gürültü oranı bulunan hoparlörün ağırlığı 4,4 kg olarak öne çıkar. Kubbe şeklinde olan tekli ürün boyut itibariyle 231x 276 x 231 mm’dir. Ürün içerisindeki diğer iki uydu hoparlör ise, 271 x 84 x 84 mm boyutta tasarlanır.

 

Harman Kardon Soundstick 4 Fiyatı ve Yorumları

Harman Kardon Soundstick 4 Fiyatı ve Yorumları

Kullanıcıları temiz, net ve canlı seslerle buluşturan hoparlör, kullanıcı sağlığına dost yapıda tasarlanır. Kulak sağlığına herhangi bir zararı bulunmayan ürün, ses kalitesini de iyileştirir. Kablosuz bağlantı avantajı sağlayan Harman Kardon bluetooth hoparlör konumlandırıldığı alanda fazla yer kaplamaz. Kablosuz olması nedeniyle kullanıcıları hem kullanım hem de temizlik aşamasında yormaz. Uzun süreli dinleme performansı sunan ürün bünyesinde bluetooth olduğu bilinir. Beyaz tonlarının şeffaf yansımalar ile bir arada kullanıldığı ürün istenilen alana kolayca yerleştirilir. Kullanıcıların ürünü tercih etmesi halinde koyu ve açık renk dekorasyonu tamamlayıcı olarak kullanabilmeleri mümkündür. 4,4 kg ağırlığına sahip olan hoparlör kullanıcılarına taşıma kolaylığı sağlar. Göz alıcı kubbe tasarımına iki adet uydu hoparlörün eşlik ettiği ürün sayesinde keyifli vakit geçirmek mümkün olur. Trendyol üzerinden Harman Kardon bluetooth hoparlör fiyat detayları hakkında bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Harman Kardon bluetooth hoparlör yorum ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.