Harrem Kaş & Kirpik Serumu Kıl Köklerini Besler Hacim Ve Yoğunluk Sağlar 5 ml

209,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Harrem Kaş & Kirpik Serumu Kıl Köklerini Besler Hacim Ve Yoğunluk Sağlar 5 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harrem Satıcı Ünvanı: HARREM GIDA KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458141330900001 Vergi Kimlik Numarası: 4581413309
    Bu ürün Harrem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tatlı badem yağı, hint yağı, argan yağı ve değerli birçok yağın ve bileşenin bir araya gelmesinden oluşur. Tercihen akşamları, cildi temizledikten sonra uygulayın. Gündüz makyaj yapılmayacaksa uygulanabilir. Kirpikleri köklere gelecek şekilde tarayarak uygulanır ve kuruması için beklenir. İstenilen kirpik uzunluğuna ulaştıktan sonra haftada 2-3 defa uygulanması yeterli olacaktırYoğun görünümlü, uzun ve daha hacimli kirpikler ve belirgin kaşlar için etkin canlandırıcı serum Özellikler: Kıl köklerini besler, uyarır ve güçlendirir. Doğal kaş ve kirpik oluşumunu destekler. Kıl köklerinin ömrünü uzatarak dökülmelerini yavaşlatır. Uzun süreli bakım ve hacim sağlar. Daha yoğun ve daha uzun kirpikler ve belirgin kaşlar yaratır. Hacimli kirpikler, yoğunluk verir. Hacim kazandırır. Gelişim sağlar Uyarı: Ciltte yara bulunuyorsa kullanmayın. Güneşlenme öncesinde ve sonrasında kullanmayın. Göz içine temasından kaçının. Etkili sonuç İçin düzenli kullanmalısınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 5 ml
Geri Bildirim Ver