Has-Pet Haspet Büyük Boy 30x32 Cm Perine Bölgesi Temizleme Havlusu 250 Li Palet (5x50)

367,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Has-Pet Haspet Büyük Boy 30x32 Cm Perine Bölgesi Temizleme Havlusu 250 Li Palet (5x50)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kömürcü Satıcı Ünvanı: ÖMER ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3208097841200001 Vergi Kimlik Numarası: 6970133825
    Bu ürün Kömürcü tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması ÜRÜN KAPAKLI BÜYÜK BOY 30cm X 32cm OLARAK, 50 Lİ PAKETLER HALİNDE GÖNDERİLECEKTİR. Durulama gerektirmez. Mikrodalgada ısıtılabilir. E Vitamini Açıklama Aqua, Glycerin, Lauryl Glıceside, Chlorhexdine Diglucanate, Benzalkonium Chloride,Sodium Hydroxide, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Parfum, Chamomilla Recutita Extract, Panthenol (Provitamin B5), Tocopheryl Acatate (Vitanim E) içerir. Uygulama Has-pet Perine Bölgesi Temizleme Havlusu, etkisi ve özel olarak üretilmiş olan 30x32 cm lik havlusu sayesinde vücutta oluşan bakterileri temizlemeye ve tam koruma sağlamaya yardımcı olur. Paketten çıkartılan ürün dairesel hareketlerle hastaya uygulanır. Bu sayede temizleme ve koruma işlemi gerçekleştirilmiş olur. Has-pet Perine Bölgesi Temizleme, Havlusu istenilirse mikro dalga fırında maksimum 50 sn ısıtılarak hasta vücut ısısına uyumlu hale getirile bilinir. Isıtılan ürün kontrol edildikten sonra hastaya uygulanır. Hastaya uygulanan ürün çöpe atılır. Gözlenecek Etkiler Has-pet Perine Bölgesi Temizleme Havlusu, uygulandıktan sonra hasta vücudundaki bakterilerin azaldığı ve oluşmuş olan kötü kokuların giderildiği gözlenmelidir. Has-pet Perine Bölgesi Temizleme Havlusu, hasta vücudundaki kirleri ve ölü derileri toplar, geriye temiz ve nemli bir cilt yapısı kalır.
Geri Bildirim Ver