Hasbro Tonton Hippolar Al Ve Oyna B1001

325 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL

Ürün Bilgileri

Hasbro Tonton Hippolar Al Ve Oyna B1001

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tonton Hippolar Al & Oyna B1001 Tonton Hippolar Al & Oyna ile çocuklar her zamankinden çok daha keyifli bir şekilde vakit geçirecek! Hasbro Gaming tarafından çocukların kalın motor becerilerini geliştirmek için tasarlanan Tonton Hippolar Al & Oyna, miniklerin hem fiziksel gelişimine katkıda bulunur hem de daha çok eğlenmelerini sağlar. Oyunu kazanmak için çocukların seçtiği hipopotam figürleri ile en çok misketi yakalaması ya da Altın Misket'i yakalayan ilk kişi olması gerekir. En az 2, en fazla 4 kişiyle oynanabilen Tonton Hippolar Al & Oyna, küçük parçalar içermesi sebebiyle 4 yaş ve üzerindeki çocuklara hitap eder. Kutu içeriği 1 oyun ünitesi, 1 çıkartma kağıdı ve oyun kılavuzundan oluşur. Siz de Tonton Hippolar Al & Oyna ile hem çocuğunuzun fiziksel gelişimine katkıda bulunabilir hem de onun neşeyle vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver