hastel Kümes Teli 1,5 Metre Yükseklik 20 Metre Uzunluk 1,5x20m

640 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

hastel Kümes Teli 1,5 Metre Yükseklik 20 Metre Uzunluk 1,5x20m

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: mt yapı malzemeleri Satıcı Ünvanı: TUNCAY IŞIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1904236373800017 Vergi Kimlik Numarası: 4670245164
    Bu ürün mt yapı malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yükseklik: 150 cm. / Uzukluk 20 Metredir.
  • Tel Kalınlığı :0.55mm dir.
  • Göz aralıkları küçük bir civcivin dahi çıkamayacağı kadar ufaktır.
  • Altıgen örgü biçiminde kümes teli olarak kullanılan bu ürünler muadillerine göre fiziki özelliklerinden ötürü sağlamlık göstermektedir. Özel karışım galveniz kaplı ve pvc kaplı olarak kullanılırlar. Göz aralığına ve tel kalınlığına göre farklılık gösterseler de esas olan çitin ağırlığı veya şekli değil mukavemetidir. Dünya’daki en ekonomik ve en sağlam çit ürünleri altıgen biçimindedir. Kümes tel örgüler
  • Ileri teknoloji makinalarda üretimi sağlanan altıgen çitler ve kümes telleri dünya çiftçilerinin vazgeçilmezidir. Yurt içi ve yurt dışı satışlarını ihtiyat duyulan bahçe çitine göre belirleyip sevk etmekteyiz.
  • Teknik olarak ilk defa çelik halat mantığındaki tel örgüyü ortaya çıkaran firmamız altıgen tel örgünün mukavemetini son derece artırmıştır
  • Ters burgu olması bahçe çitinin direncini artırmakta ve çözülmesini engellemektedir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Galvaniz
  • Boyut/Ebat 150
Geri Bildirim Ver

Hastel Kümes Teli 150 cm Eninde 20 Metre Uzunluğunda

Kümes teli, çiftçiler ve hayvancılıkla uğraşan kişiler tarafından kullanılır. Hastel kümes teli 150 cm eninde 20 metre uzunluğunda hayvanları koruma konusunda başarılı oluşuyla öne çıkar. Ürün, PVC kaplama yapılmadan önce erimiş çinkoya batırılır. Bu sayede paslanmaya karşı dayanıklı ve uzun ömürlü olması sağlanır. 150 x 2000 cm ebatlarındaki bu tel sadece kümes değil, bahçe çiti olarak da kullanılabilir. Kümes hayvanlarının bir arada yaşaması ve korunması görevini üstlenen bu tel, esnek yapılı olduğu için kolay şekil alır. Güneş ışınlarından etkilenmeyen yapısı sıcaklığın fazla olduğu zamanlarda yamulma gibi sorunlar yaşamanızın önüne geçer. Sık şekilde örülen tel, hayvanlarınız için yüksek koruma sağlar. Oldukça pratik ve kolay kuruluma sahip bu ürünü tercih ederek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

  • Sağlam galvaniz tel
  • Ters burgu
  • Paslanmaya karşı dayanıklılık

Hastel Kümes Teli 150 Cm En 20 Metre Uzunluğunda Yorumları

Hastel Kümes Teli 150 Cm En 20 Metre Uzunluğunda Yorumları

Altıgen örgü biçimindeki bu ürün fiziksel özelliklerinden dolayı oldukça sağlamdır. Galvaniz materyalden üretilen telin eni 150 cm’dir. Çelik halat mantığındaki altıgen tel örgü yüksek mukavemete sahiptir. Ters burgu olması telin direncini arttırır ve çözülmesini engeller. Ürün aynı zamanda izolasyon sektöründe ve sıva altı teli olarak da kullanılır. Kireçlenme yapmayan ürünlerden imal edilmiş olması hayvanların sağlığını korumakla beraber temiz gözükmesini de sağlar. Kümes içindeki hava sirkülasyonunu sağlayan bu ürün hayvanların parçalamasını engelleyecek sertliğe sahiptir. Paslanmaz malzemeden üretilen bu tel, olumsuz hava koşullarında bile bozulmayarak uzun süre kullanım imkanı sunar. Kümes hayvanlarını çitlemek ve kaçmalarını önlemek için kullanılan bu ürün gri renktedir. Hayvanlarınızın korunaklı ve güvenli bir alanda yaşamasını sağlayan Hastel kümes teli 150 cm eninde 20 metre uzunluğunda yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Sağlam Hastel Kümes Teli 150 Cm Eninde 20 Metre Uzunluğunda

Sağlam Hastel Kümes Teli 150 Cm Eninde 20 Metre Uzunluğunda

Kümes teli, hayvanların dışarı çıkmasını engellemek ve onları korumak amacıyla tasarlanır. Bu yüzden telin dayanıklılığı oldukça önemlidir. Galvaniz üzerine PVC kaplamalı olan Hastel kümes teli oldukça sağlam yapıya sahiptir. Paslanmaya ve kireçlenmeye karşı dayanıklı olan bu ürün uzun ömürlü olduğu için sıklıkla tercih edilir. Gergi bölümleri kalın olan bu ürün yüksek mukavemete sahip olup çit görevi de görür. İlk günkü kalitesinden ödün vermeyen ürün, göz aralıklı yapısıyla güvenli bir şekilde kullanılabilir. 20 metre genişliğindeki bu tel hayvanlarınız için geniş bir hareket alanı oluşturarak rahat hareket etmelerine imkan tanır. Sağlam delikleri hayvanlarınızın kümesten dışarı çıkmasını ya da yırtıcıların kümes içine girmesini engeller. Dayanıklı, sağlam ve uzun süreli kullanıma uygun bir kümes teli arıyorsanız bu ürün sizin için uygun bir tercih olabilir.

Hastel Kümes Teli 150 Cm Eninde 20 Metre Uzunluğunda Fiyatı

Hastel Kümes Teli 150 Cm Eninde 20 Metre Uzunluğunda Fiyatı

Hayvanların toplu şekilde bir arada bulunmasını sağlayan bu ürün kıvrımlı bir yapıya sahiptir. Metalin kesiciliğini ve zarar vericiliğini minimuma indirmek amacıyla ürüne yapılan PVC kaplamanın pek çok avantajı vardır. Çeşitli hava şartlarına dayanıklıdır ve uzun ömürlüdür. Paslanıp kararmaması kalitesini yıllarca korumasını sağlar. Telin dış etkenlere karşı dayanıklılığını arttırmasının yanı sıra hayvanların sağlığını tehlikeye atmaması büyük bir artıdır. Sık örgüleri sayesinde küçük kemirgen canlıların kümes içine girmesi engellenir. Bu sayede kümes içindeki hayvanlarınız güvenle yaşayabilirler. Estetik görünümlü bu ürün arazinizin sınırlarını çizer. Dışarıdan ya da içeriden uygulanan darbelere karşı dirençli olan bu kümes telinin kurulumu oldukça basittir. Hayvanlarınız için güvenlik ve koruma sağlayan Hastel kümes teli 150 cm eninde 20 metre uzunluğunda fiyatını Trendyol’dan öğrenebilirsiniz. Uygun fiyat avantajıyla ürüne sahip olabilirsiniz.