3
Zeytinyağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 5 Lt 2023-2024 Yeni Mahsul

999,90 TL
(199,98 TL / lt)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 5 Lt 2023-2024 Yeni Mahsul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HASYA Satıcı Ünvanı: AYSUN BÜYÜKBOZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1940438306
    Bu ürün HASYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tam olgunlaşmadan toplanan erken hasat halhalı zeytinlerin soğuk sıkım yöntemleriyle sıkılmasından elde edilen yağların asit oranı 0,3'tür. (Ambalaj mevzuatı gereği yağ tenekelerin üzerine asit oranları yazılamamaktadır. ) Kendi mutfağımızda kullandığımız geleneksel zeytinyağıdır. Zeytinyağımız, üretimi esnasında hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmaz ve başka yağlarla karıştırılmaz. Üreticiden tüketiciye güvenle! Hatay'ın doğal bahçelerinden yetişen yeni hasat zeytinyağımız'dır. Bu senenin ürünüdür. 5 litrelik tenekede güvenli şekilde kargolanmıştır. Erken hasat soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağıdır. Ürün İçeriği : %100 Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağı Yöre : Hatay ( Hassa cinsi zeytinlerden üretilmiştir. ) Miktar : 5 Lt İç Ambalaj :TSE Standartlarında üretilmiş, insan sağlığına uygun Çelik Teneke Kutu Dış Ambalaj : Kargo taşımacılığı için özel üretilmiş Çift Dopel Mukavva Kutu Ürün Asidi :0,3. Faturanız E Fatura Olarak E Postanıza Gelmektedir.
Geri Bildirim Ver

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağı 5 lt 2021-2022 Yeni Mahsul

Zeytinyağı evlerde pişirilen sağlıklı tencere yemeklerinin olmazsa olmazıdır. Faydaları ise birçok yerde okunur ve görülür. Metabolizmayı hızlandırması, kalp dostu olması gibi birçok örnek sıralanır. Birçok insan hazırladığı yemeklerde yoğun olarak sadece bu ürünü tercih eder. Fakat zeytinyağı satın alırken içeriğine, doğal olup olmamasına ve ambalaj kalitesine kadar dikkat etmek gerekir. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt 2021-2022 yeni mahsul güvenilir doğal içeriği ile üretilir. Hatay’ın doğal bahçelerinde yetiştirilir. Hassa cinsi zeytinler kullanılır. Zeytinler tam olgunlaşmadan toplanarak kullanılır. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı soğuk sıkım yöntemiyle yağ haline getirilir. Üretim esnasında ise hiçbir şekilde kimyasal maddelerle birleştirilmez veya içerisine başka yağlar karıştırılmaz. Dış ambalajı ise özel olarak tasarlanır ve üretilir.

  • Soğuk sıkım
  • Asit oranı 0,3
  • 5 litre

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 lt Özellikleri

Hasya Hatay Soğuk Sıkım Zeytinyağı 5 lt Özellikleri

Zeytinyağı hem sağlıklı hem de doğal oluşuyla sindirim sistemi için iyi gelen, yararlı bir yağ çeşididir. Kullanım alanı ise oldukça geniştir. Tek bir öğün olarak tüketebileceğiniz ya da yemeklerinize eşlik eden salatalarda, vazgeçilmez Ege yemeklerinin pişirilmesinde, dolmalarınızda kurtarıcınız olacak bir üründür. Bu sebepten ötürü Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt eşsiz sofralarınızın mimarı olur. Sofralarınızda sunduğunuz yemeklerin ekstra lezzetli ve sağlıklı olmasını sağlar. Erken hasat zeytinlerden elde edilen ürün tamamen doğal yapıdadır. Hasya markasının Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt yeni mahsul ambalajı ile de insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde tasarlanır. İç ambalajı insan sağlığına uygun çelik tenekedir. Dış ambalajı ise özel olarak üretilen çift dopel mukavva kutu ile oluşturulur. Böylece sağlığınız açısından herhangi bir sorun oluşturmaz.

Hasya Hatay Sızma Zeytinyağı Yeni Mahsul Avantajları

Hasya Hatay Sızma Zeytinyağı Yeni Mahsul Avantajları

Farklı salata soslarında ve özellikle lezzeti zeytinyağı ile gelen yemeklerinizde size eşlik edecek bir lezzettir. Daha sağlıklı ve doğal içerikli akşam yemeklerini, salataları, zeytinyağı ile süslenen mezeleri Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt 2021-2022 yeni mahsul kullananlar bizzat deneyimler. Kahvaltı sofralarında ise içerisine çeşitli baharatlar ekleyip tüketebilirsiniz. Yemeklerden yanı sıra zeytinyağının cilde ve saça da iyi geldiği de asırlardır bilinir. Özellikle kadınlar hazırladıkları bitkisel maskelerin içinde de bu ürünü sıkça kullanır. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt 2021-2022 yeni mahsul satın alarak sağlığınız ve kendiniz için avantajlı bir seçim yapmış olursunuz. Daha sağlıklı bir yaşam ve daha sağlıklı içeriklerle beslenmek günlük hayatınızda size sağlayacağı ilk şey enerjidir. Temiz içerikli yiyecekler tüketmek daha zinde ve enerjik hissetmenizi sağlar.

Hasya Hatay Sızma Zeytinyağı 5 lt Yeni Mahsul Fiyatı

Hasya Hatay Sızma Zeytinyağı 5 lt Yeni Mahsul Fiyatı

Kullanılan zeytinin cinsi ile hasat edilme işleminden itibaren zeytinyağı birçok emek ve aşamalar kat edilerek üretilir. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt 2021-2022 yeni mahsul fiyatı bunların hepsi göz önüne alınarak belirlenir. Üretilen ambalajın sağlık açısından güvenilirliği ile tamamen doğal olan soğuk sıkım zeytinyağını uzun ömürlü şekilde muhafaza edebilirsiniz. Hiçbir şekilde katkı maddesi içermeyen bu ürün ile masalarınızı şenlendirebilirsiniz. Hasya Hatay soğuk sıkım sızma zeytinyağı 5 lt 2021-2022 yeni mahsul yorumları ile geri dönüş yapan müşterilerin memnuniyetini şeffaf bir şekilde görebilirsiniz. Buram buram gelen zeytin kokusu ile doğallığından ödün vermeyen bir üründür. Ürünün ambalajı kalitelidir. Dolayısıyla ambalaj kokusu veya plastik kokusu ürüne sinmez. Hem sağlıklı hem güvenilir içerikli bu ürüne uygun fiyatı ile Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.