Hasyılmaz Mpo/apc - Sc/upc Sm G657.a1 Fiber Optik Kablo 30metre A2

1.450 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hasyılmaz Mpo/apc - Sc/upc Sm G657.a1 Fiber Optik Kablo 30metre A2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gumrukesyalari Satıcı Ünvanı: HAS YILMAZ GÜMRÜK EŞYALARI TEKSTİL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458043006200013 Vergi Kimlik Numarası: 4580430062
    Bu ürün gumrukesyalari tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MPO/APC - SC/UPC SM G657.A1 Fiber Optik Kablo 30Metre A2 Ürün görselleri tarafımıza aittir Teknik bilgileri görselde mevcuttur Görseldeki şekilde satılıktır GÜMRÜK MAĞAZASI ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ TÜRKİYEDE EŞİ BENZERİ OLMAYAN ÜRÜNLERİ KAÇIRMAMAK İÇİN BİZİ SÜREKLİ TAKİP EDİNİZ. GÜMRÜKTEN BİNBİR ÇEŞİT ÜRÜNLERİ GÖRMEK İÇİN DİĞER ÜRÜNLERİMİZE BAKINIZ. Kargo saatimizden önceki tüm siparişler aynı gün içinde kargoya verilir. Ürünleri teslim alırken paketleri kontrol ediniz, hasarlı veya yırtık paketleri lütfen teslim almayınız veya ürün ile ilgili tutanak tutturunuz. Hasarlı paket teslim aldığınızda oluşabilecek sıkıntılardan firmamız sorumlu değildir. Kargo anlaşması olarak alışveriş yaptığınız sitenin anlaşması kullanılmaktadır Sitelerdeki anlaşmalar dönem dönem değişebildiği için lütfen göndereceğimiz kargo firmasının siteyle anlaşmasını kontrol ediniz İlanlarda yazan kargo fiyatlarının yanındaki linke tıklayarak güncel fiyatları lütfen kontrol ediniz. (Site yazılımsal olarak satış gören ürünün kargo fiyatını güncellememizi entegre üzerinden izin vermemektedir bu açıklamayı yapma sebebimiz siz saygıdeğer müşterilerimize karşı yanlış anlaşılmaya düşmek istemememizdir.) İade ve değişim için aklınızdaki soruları lütfen bize sorunuz. Aklınızdaki her türlü soru/sorun için bize 7/24 mesaj atarak ulaşabilirsiniz Çalışma Saatlerimiz Pazartesi - Cumartesi 08:00 - 18:00 (Pazar günleri firmamız çalışmamaktadır o yüzden mesajlarınız ve kargolarınız pazartesi günü işleme alınacaktır.)
Geri Bildirim Ver