HATAS Arıtime, Onluk Taban Blokları, Birlik, Yüzlük, Onluk Blok

265 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
290,80 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

HATAS Arıtime, Onluk Taban Blokları, Birlik, Yüzlük, Onluk Blok

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şehir Online Mağazacılık Satıcı Ünvanı: ŞEHİR ONLİNE MAĞAZACILIK DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772133910900001 Vergi Kimlik Numarası: 7721339109
    Bu ürün Şehir Online Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arıtime, Onluk Taban Blokları, Birlik, Yüzlük, Onluk Blok

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

HATAS Arı021 Arıtime Birlik, Yüzlük, Onluk Taban Blokları

Hatas onluk taban blokları ile çocuklar dört işlemi çok kolay bir şekilde öğrenebilir. Eğlenceli ve öğretici bu bloklar sayesinde ilkokul seviyesindeki çocuklar ondalık kesirlerde çıkarma ve toplama işlemlerini yaparken hız kazanabilir. Genellikle çocukların sorun yaşadığı çarpma ve bölme işlemleri Hatas onluk taban blokları sayesinde çok basit bir hâle gelir. Bu üründen yararlanan çocuklar büyük sayılarla işlem yaparken zorlanmaz. Matematik ödevlerini daha keyifli biçimde yapabilirler. Bu ürün özellikle ondalık kesirlerde zorluk yaşayan küçükler için tasarlanmıştır. Ondalık kesirleri karşılaştırma ve sıralama gibi işlemleri yaparken bu bloklarla modellemek mümkündür. Hatas Arıtime onluk taban blokları sayesinde kesir mantığını kavrayıp işlemleri yapmak daha pratik bir hâl alır.

  • İlköğretim öğrencilerine uygun
  • 121 parça
  • Müfredata uygun içerik

Hatas Onluk Taban Blokların Özellikleri

Hatas Onluk Taban Blokların Özellikleri

Hatas onluk taban blokları müfredata uygun hazırlanan bir üründür. Bu sayede küçükler matematik derslerinde öğrendiği ondalık kesir işlemlerini evde bu bloklarla pratik yaparak pekiştirebilir. Ürünün en küçük parçası 1cm³’lük bir küptür ve birlik olarak bilinir. Paketin içinde 1 adet binlik ve 10 adet yüzlük blok yer alır. Buna ek olarak 10 adet onluk ve 100 adet birlik de mevcuttur. Bir pakette toplam 121 parça plastik blok bulunur. Hatas onluk taban bloklarının birlikleri 10x10x10 mm ebatındadır. Onluklar ise 10x10x100 mm ölçülerine sahiptir. Bunun yanı sıra yüzlükler 10x100x100 mm ebatlarında üretilir. Arıtime onluk taban bloklarının içinde en büyükleri olan binlikler 100x100x100 mm ölçülerinde tasarlanır. Farklı boyutlarda üretilen bloklar sayesinde küçükler çok daha kolay ondalık kesir karşılaştırmaları yapabilir.

Hatas Onluk Taban Blokları Kimler İçin Uygundur?

Hatas Onluk Taban Blokları Kimler İçin Uygundur?

Hatas onluk taban blokları ilköğretim çağında olan öğrenciler için idealdir. Bu ürünü okula yeni başlayan 1. sınıf öğrencilerine alabilirsiniz. Okul hayatına yeni başlayan çocuklar renkli ve eğlenceli eğitim materyallerini çok sevebilir. Çocuklar 4 farklı renkten oluşan bu blok seti sayesinde okulun ilk gününden itibaren işlemlerden keyif almaya başlayabilir. Her sene zorluk seviyesi artan matematik dersindeki kesir işlemlerini bu ürünün yardımıyla daha kolay kavrayabilirler. Hatas onluk taban blokları 2. ve 3. sınıflar için de uygundur. İşlemlerin zorluk seviyesi artsa bile bu renkli ve eğlenceli ürün sayesinde küçükler işlemleri anında kavrar. 4. ve 5. sınıfa giden, matematik dersinde zorlanan çocuklarınız için de bu ürünü alabilirsiniz. Matematik öğrenimini kolaylaştıran bu ürün sayesinde onlara dersi sevebilirsiniz. Hatas Arıtime renkli plastik onluk taban blokları çocukların eğlenirken öğrenmelerini sağlar.

Hatas Onluk Taban Blokları Kullanışlı mı?

Hatas Onluk Taban Blokları Kullanışlı mı?

Hatas onluk taban blokları son derece kullanışlı bir üründür. İlköğretim çağındaki çocuklar için ideal olan bu ürün oldukça hafif ve sağlamdır. Ebeveynler, küçüklere ondalık kesir işlemlerini rengarenk bloklardan yararlanarak anlatabilir. Farklı boyutlardaki ve renklerdeki materyaller sayesinde 1. sınıftan itibaren çocuklar matematik dersini sevmeye başlar. Hatas onluk taban blokları sağlığa zararlı kimyasal içermez, bu sayede ebeveynler çocuklarının eğitimi için bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Uzun ömürlü olan bu ürünü çocuklarını matematik derslerinde öğrendikleri bilgileri pekiştirmek için kullanabilir. İlkokuldan ortaokula geçen öğrenciler de bu üründen faydalanabilir. Eski bilgileri hatırlamak için kullanılan bu ürün sayesinde kısa sürede eksik bilgiler tamamlanabilir. Ondalık kesir işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapmak için Trendyol’dan bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Bu ürünün çocukların öğrenme hızını nasıl etkilediği hakkındaki görüşlere ulaşmak için Hatas Arıtime renkli plastik onluk taban blokları yorumlarını da okuyabilirsiniz.