Hatay Sepetim Kömbe Kurabiye Baharatı 250 Gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
135,31 TL
Kurumsal Fatura
148,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hatay Sepetim Kömbe Kurabiye Baharatı 250 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUSUF MUHAMMET ERTEM Satıcı Ünvanı: YUSUF MUHAMMET ERTEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3720442495
    Bu ürün YUSUF MUHAMMET ERTEM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 Doğal Hiçbir katkı madde bulunmamaktadır Kömbe baharatını sütlü tatlılarınızın üzerine ya da içerisine, keklerin, kurabiyelerinizin harcına ilave ederek kullanabilirsiniz
Geri Bildirim Ver

Hatay Sepetim Kömbe Kurabiye Baharatı 250 gr

Hatay yöresine özgü meşhur kömbe kurabiyesinin özelliği, yapımında 7 bazen 9 çeşit baharattan oluşan özel kömbe baharat karışımı kullanılmasıdır. Hatay sepetim kömbe kurabiye baharatı 250 gr meşhur kömbe kurabiyesi yapmak için bu özel baharat karışımından oluşur. Ürün, doğallığı ile ön plana çıkar ve katkı maddesi içermez. 7 ana malzeme olarak; toz zencefil, muskat cevizi rendesi, toz tarçın, damla sakızı, karanfil, yenibahar ve mahlepten oluşur. Hindistan cevizi ve vanilin eklenerek 9 çeşit karışımdan elde edilenleri de vardır. Kömbe kurabiyesi yapımı başta olmak üzere; kek, pasta, diğer kurabiyeler ile sütlü tatlıların içinde veya üzerinde arzu ettiğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Hoş kokusu farklı bir aroma katar. Bu karışımla harika lezzetler ortaya çıkarabilirsiniz.

  • %100 doğal, katkı maddesiz
  • Çeşitli baharatlardan oluşan özel karışım
  • Hatay yöresine özgü

Beğenilen Karışımıyla Hatay Sepetim 250 gr Kömbe Baharatı

Beğenilen Karışımıyla Hatay Sepetim 250 gr Kömbe Baharatı

Hatay yöresi, kendine has lezzetleri ile Türkiye’nin en ünlü mutfaklarından birine sahiptir. Yöreye özgü kömbe kurabiyenin özelliği, kıyır kıyır olması ve içindeki özel baharat karışımıdır. Bayatlamayan yapısı ve lezzeti ile ön plana çıkan farklı bir tat sunar. Hatay lezzetlerini mutfağına taşımak isteyenler için evde kömbe kurabiyesi yapımı basittir. Kurabiyenin hamuruna özel kurabiye baharatı ekleyerek Hatay’ın lezzetli kömbesini evinizde de yapabilirsiniz. Bu özel karışımın verdiği farklı, cezbedici aroma ve tat ile meşhur kömbe kurabiyesinin lezzetini elde edebilirsiniz. Özelliğini içindeki baharatlardan ve şeklinden alan kömbe kurabiyesi ağızda dağılan lezzeti ile farklı bir tattır. Hamur karışımına eklenen baharat ve üzerine serpilen susam ile çay saatlerinin gözdesi olabilir. Tarifinde yumurta bulunmadığı için uzun süre bozulmadan ve bayatlamadan saklanır. Ağzı kapalı bir cam kavanozda uzun zaman tazeliğini koruyabilir.

Hatay Sepetim Kömbe Baharatı Özellikleri

Hatay Sepetim Kömbe Baharatı Özellikleri

Kömbe kurabiye baharatı temel yedi baharattan oluşan özel bir karışımdır. Bu baharat mahlep, yenibahar, tarçın, zencefil, damla sakızı ve muskatın belli ölçüde karıştırılması ile meydana gelir. Doğal ürünlerden oluşan bu karışımın kendine özgü hoş bir kokusu vardır. Her biri kendine has aroması ile baskın olan bu baharatlar birleştiğinde kurabiyeye lezzet veren farklı ve özel bir tat elde edilir. Kömbe kurabiyesinin ünü de buradan gelir. Zencefil, tarçın, karanfil,yenibahar gibi güçlü ve keskin aromalı baharatlarla yine güçlü ve hoş aromaları olan muskat, damla sakızı ve mahlebin birleşmesinden oldukça farklı ve hoş bir lezzet ortaya çıkar. Tüm bu baharatların faydaları ise saymakla bitmez. Kömbe kurabiyesi içeriği geleneksel kurabiye tarifine benzer ama tereyağı, süt ve içine katılan özel baharat karışımı ile farklılaşır. Farklı tariflerde de kullanılabilecek olan bu karışım lezzetli sunumlar yapmanıza olanak verir.

Hatay Sepetim Kömbe Baharatı 250 gr Fiyatı ve Yorumları

Hatay Sepetim Kömbe Baharatı 250 gr Fiyatı ve Yorumları

Hatay’a gitmeye gerek kalmadan, evinizin konforunda kömbe kurabiyesi yemek istiyor olabilirsiniz. Kendi ellerinizle yapmak ve sevdiklerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Bunun için Hatay Sepetim kurabiye baharatı size büyük kolaylık sağlar. Meşhur lezzeti, aileniz ve sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Klasik tarifi deneyebilir ya da zevkinize göre farklılıklar yapabilirsiniz. Hatay sepetim kömbe kurabiye baharatı 250 gr yorumları incelemek de fikir almanızda size yardımcı olur. Küçük büyük herkesin severek yediği kömbe kurabiyesini evinizde yapmak için ihtiyacınız olan Hatay sepetim kömbe kurabiye baharatı 250 gr fiyatı ile de yüzünüzü güldürür. Hem lezzeti hem fiyatı ile müşterilerin beğenisini toplar. Doğal içeriği ile arzuya göre yemeklerde ve diğer tatlılarda da gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürüne Trendyol’dan ulaşarak satın alıp İster kömbe kurabiyesi isterseniz de sütlü tatlıların yapımında kullanabilirsiniz.