Genel Markalar Hatay Saf Defne Sabunu ( %100 Defne Yağlı - 1 Kg)

149,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
179,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hatay Saf Defne Sabunu ( %100 Defne Yağlı - 1 Kg)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUKKOO ONLİNE Satıcı Ünvanı: YUSUF KAHRAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880831369
    Bu ürün YUKKOO ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hatay defne sabunu (gar sabunu) 1 kg Saç dökülmesi ve kepeklenmeyi önlemeye yardımcı olan defne sabunu cilt yağ dengesini korur. %100 defne yağı ile üretilmektedir... hatay doğal dökme sabunudur... 1 kg defne sabunu ortalama 6 adet kalıptan oluşur.
Geri Bildirim Ver

Hatay Yöresel HTYDFNSBN001 1 kg Hatay Saf Defne Sabunu

Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu, faydaları ve özellikleriyle kullanıcıların ilgisini çeker. Ürün, mis gibi kokusu sayesinde içinizi ferahlatır. Doğal içeriğiyle öne çıkan sabun, herkesin kullanabileceği avantajlı bir üründür. Toptan olarak satışa sunulan sabunu bir defa aldıktan sonra uzun süre faydalanabilirsiniz. Katı formülü sayesinde kolay erimez ve uygun koşullarda sakladığınızda bir yıl boyunca kullanma şansınız olur. Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu, cildinizde ve vücudunuzda nem dengesini sağlar. Yağlı cilt yapısının önlenmesi amacıyla tercih edilir. Saçları kökten uca daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak ve canlanmalarını sağlamak için bu sabunu deneyebilirsiniz. Defne sabunu, deri hastalıklarında destekleyici tedavi yöntemi olarak uygulanabilir. Hassas bir yapınız varsa ürünü, doktorunuza danışarak kullanmanız önerilir.

  • Miktarı: 1 kg
  • Kalıp Sayısı: 6-8
  • İçeriği: %100 defne yağı

Hatay 1 Kg Yöresel Saf Defne Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Hatay 1 Kg Yöresel Saf Defne Sabununun Özellikleri Nelerdir?

Hatay Yöresel %100 defne yağlı 1 kg sabun, doğal içeriğiyle öne çıkar. Yöresel bir sabun olarak bölgeye has eşsiz defne kokusuyla ilgi çeker. Pek çok faydası olan bu ürün, farklı amaçlarla kullanılabilir. Saç, vücut ve cilt bakımı amacıyla tercih edebilirsiniz. Söz konusu sabunu, düzenli olarak kullandığınızda faydalarını görebilirsiniz. Hatay Yöresel doğal dökme 1 kg saf defne sabunu, 6-8 kalıp arasında parçalar hâlinde gönderilir. Böylece uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. İçeriği sebebiyle tamamen doğal özelliklere sahiptir. Ama yine de kullanmadan önce cildinizin küçük bir yerinde deneyerek alerjik bir reaksiyon alıp almadığınıza bakabilirsiniz. Böylece riskli durumların oluşmasına engel olursunuz. Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu, doğal ürünleri kullanmayı sevenlerin beklentilerini karşılar.

Hatay 1 Kg Yöresel Saf Defne Sabunu Nasıl Saklanır?

Hatay defne sabunu, doğal malzemelerden elde edilen özel bir üründür. Bu tarz ürünlerin saklanması sırasında dikkat edilmesi gereken konular bulunur. Böylece sabunlarınızı uzun süre kullanabilirsiniz. Söz konusu ürünü, kapalı bir dolapta veya kutuda saklayabilirsiniz. Defne sabununun hoş kokusunu muhafaza edebilmesi ve yumuşamaması için sıcak ve nemli ortamlarda bırakılmaması önemlidir. Toptan aldığınızda kullanmak için bir kalıp sabunu banyoda tutup geri kalanını belirtilen şekilde depolayabilirsiniz. Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu, içeriği sebebiyle uygun koşullarda saklanmazsa özelliğini ve formunu kaybeder. Ürün el yapımı olduğu için küflenmemesi amacıyla kullanım ve depolama şartlarının dikkate alınması gerekir. Bu sayede bir yıl boyunca sabunlarınızı değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda özelliklerini kaybetmediği için güzellik bakımı amacıyla faydalanmanız mümkün olur.

Hatay 1 Kg Yöresel Saf Defne Sabunun Cilde Faydaları Nedir?

Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu, bakıma ihtiyaç duyan ciltlerin sağlıklı bir görünüm kazanmasına destek olur. Defne bitkisi ve zeytinyağının eşsiz karışımıyla ortaya çıkan bu ürün sayesinde egzama, ayak mantarı ve sivilce gibi sorunlardan kurtulabilirsiniz. Cildinizde çeşitli sebeplerden oluşan kaşıntı ve tahrişi de önler. Aynı zamanda cilt lekelerinin giderilmesi ve güzel bir görünüme kavuşmanız için de kullanabileceğiniz bir sabun türüdür. Cildi besleyip nemlendirdiği için hem erkek hem de kadınların tercih edebileceği özelliklere sahiptir. Sönük ve cansız görünen saçların ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlayarak hızla uzaması ve nem dengesi kazanması için tercih edebilirsiniz. Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu yorumları arasında hoş kokusu ve bıraktığı etkiler sebebiyle beğenildiği belirtilir. Tüm bu avantajlarıyla öne çıkan Hatay Yöresel 1 kg saf defne sabunu fiyatı ile de kullanıcıları memnun eder. Trendyol’un avantajlı alışveriş dünyasından cazip ödeme koşullarıyla ürünü satın alabilirsiniz.