Hatiboğlu Yayınları Sporcu Beslenme

420 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431,55 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
460,92 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hatiboğlu Yayınları Sporcu Beslenme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alesta Akademi Satıcı Ünvanı: ALESTA AKADEMİ EĞİTİM VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051083837800001 Vergi Kimlik Numarası: 0510838378
    Bu ürün Alesta Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ’Elbirliği yapmak’’ sözcüğünü çok severim. Tıpkı ‘’İmece’’ sözcüğü gibi. Anadolu coğrafyasında işleri daha kolay yapabilmek esasına dayalı iki güzel kavram… Okan Üniversitesi Yüksek Lisans öğrencilerinin ‘’Sporcu Beslenmesi’’ dersini alan diyetisyenlerle biz de elbirliği yaptık. Sporcu beslemesini önemseyen ve bu konuda çalışmak isteyen diyetisyenlerin ‘’imecesi’’ diyebilirim. Uzun yıllar amatör ve profesyonel sporcularla yaptığım çalışmalardan edindiğim izlenimler, eğitimin ne denli önemli olduğunu gösterdi. Başarı için doğru bilgiye ve yol gösterilmeye gereksinimleri vardı. Eğitim verdiğim sporcular, aileleri, spor eğitmenleri ne anlatıldıysa öğrenmeye ve uygulamaya çaba gösterdiler. Spor ve Beslenme konusunun, Dünya’daki sayılı spor okullarının, olimpiyat komitelerinin çok uzun yıllar önce önemini kavradığı ve uygulamaları başlattığı bilgi birikimine biz yıllar sonra ulaşabildik. Bu konuda çalışan, emek veren, kitap yazarak yazılı kaynak oluşturan meslektaşlarıma minnettarım. Biz de bu yolu izlemeye çalıştık ve bu çabaya katkıda bulunmak ve bilgilerimizi paylaşmak istedik. Kitabın bölümlerini yazan diyetisyenler önce bunu dönem ödevi olarak hazırladılar. Ödevleri okuduğumda bu bilgilerin sadece ödev olarak kalmasına gönlüm razı olmadı. ‘’Bilgi hazinedir’’ bakış açısı ile toplantımızda, bu bilgileri toparlayıp kitap haline getirmeyi önerdim, her iki sınıftaki diyetisyenler düşünceyi çok benimsediler ve çalışmaya başladılar.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Ş. Esin Göksu Şeker
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver