Hatice Teyze Doğal 150ml Vişne Çekirdeği Yağı

385 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Hatice Teyze Doğal 150ml Vişne Çekirdeği Yağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hatice Teyze Doğal Ürünler Satıcı Ünvanı: BERRİN IŞIL TAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1185250242000011 Vergi Kimlik Numarası: 8180057135
    Bu ürün Hatice Teyze Doğal Ürünler tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hatice Teyzenin Doğal 150ml. Vişne Çekirdeği Yağı Yaz gelince favori içeceklerimiz hep vişneli oluyor, hatta bir anda vişne desenli çantalar, tokalar, mobilyalar moda oluyor. Senenin trend rengi “vişne çürüğü” oluyor, tasarımcılar yıl boyunca döktürüyor. Tatlılara giriyor, reçeli, hoşafı, likörü yapılıyor, dolmalarda şaşırtıyor, etin sosunda efsaneye dönüşüyor. Tadını, rengini, duygusunu çok sevdiğimiz vişneyi biraz araştırınca çekirdeğinin antioksidan özellikli olduğunu öğrendik. Çekirdekli olan her meyve gibi vişnenin çekirdeği de içi dolu bir hazineymiş. etkisiyle Antiinflamatuar vücudu yatıştırdığını, cildi pürüzsüzleştirdiğini uzmanlar vurguluyorlar. Vişneye kat kat artan sevgimiz bizi Afyon yollarına düşürdü. Afyon’un ilaç değmemiş bahçelerinden topladığımız vişnelerin çekirdeklerini soğuk sıkım olarak tamamen doğal yağa dönüştürdük. İstedik ki Hatice Teyze’nin bereketli elleri ergenlik dönemi gençlerimizin bakım ritüellerine doğanın yatıştırıcı dokunuşunu katsın… Kullanım Şekli: 70 kg altı bir tatlı kaşığı 70 kg üstü bir yemek kaşığı sabahları aç karnına içilerek tüketime uygundur. Akşamları yatmadan önce kulak pamuğu yardımı ile sivilcelerin üzerine sürebilirsiniz. Günlük dozu aşmadan yemeklerinizde ve salatalarınızda da kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 101 - 150 ml
Geri Bildirim Ver