Havana 10 Adet Bebek Çocuk Güvenlik Dolap Ve Çekmece Kilidi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana 10 Adet Bebek Çocuk Güvenlik Dolap Ve Çekmece Kilidi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • HAVANA Bebek Çocuk Güvenlik Dolap ve Çekmece Kilidi, Çocuk Çekmece Kilidi,Çekmece Dolap Kilidi,Dolap Kilidi Çocuk Korumalı Güvenlik Kilitleri - 10 Adet Ekstra 3M Yapıştırıcılı Bebek Koruma Kabini Kilidi - Ayarlanabilir Askı Dolapları, Çekmeceler, Dolap, Fırın, Buzdolabı, Dolap Koltuğu, Kapı, Pencere (Beyaz, 10 Adet ) HIZLI, GÜVENLİ ve KOLAY YOLDAN MASRAFSIZ, evinize çocuk güvenliğini sağlamanın kanıtı. Küçükleriniz ilk adımlarını atmaya başladığında, evinizi onlar için güvenli bir ortam haline getirmenin zamanının geldiğini biliyorsunuzdur. Bu güçlü güvenlik kilitleri, çocuğunuzu istenmeyen ev eşyalarına erişmekten korumanıza yardımcı olabilir. ÇOK FONKSİYONLU - AMAÇLI ÇOCUK GÜVENLİĞİ, Düzinelerce KULLANIMI İLE KİLİTLENİR: Çocuklara dayanıklı dolaplar, ev aletleri, çekmeceler, buzdolabı, çöp kutusu, klozet kapağı ve daha fazlası. Bu muhteşem kilitler sayesinde meraklı çocuğunuzun ulaşamayacağı şekilde eşyalarınızı özenle düzenlenmiş halde tutabilirsiniz! Dolaplarınızı veya saklama dolaplarınızı sabitlemek için kullanın ve toparlanmadan zaman kazanın! ÖZENLİ CAN GÜVENLİĞİ ESAS ALINAN TASARIM: Bu emniyet kemerleri onları kullanan kişiye hizmet etmek için yapılır! Yalnızca 7,5 ”ila 4,5” arasında ayarlanabilir uzunluklara sahip değil, aynı zamanda kullanımlarını en üst düzeye çıkarmak için esnekler. Hem düz yüzeylerde hem de yuvarlak köşelerde mükemmel çalışırlar. KURULUMU DA SÜPER KOLAY: Her iki taraftaki yapışkan güçlü endüstriyel sınıf 3M bant sayesinde, saniyeler içinde takıp çıkarabilirsiniz. Delme veya özel bir alete gerek yok! Ve mobilyalarınız için endişelenmeyin, bu kayışlar artık bırakmaz ve ona zarar vermez! Yeniden kullanılabilir kilitler ve kolay yetişkin erişimi
  • Çocuk koruma koruması, bir tıklamayla ev güvenliği mümkündür. Yetişkin dostu, şık ve ince tasarımı sayesinde bu akıllı bebek geçirmez ürün, yetişkinlerin tek elle açıp kapamalarını sağlar. Bununla birlikte, küçüklerin anlaması ve kilidini açması zordur. Yapıştırıcıya zarar verirseniz endişelenmeyin. 6 yedek parça ile emniyet mandallarınızı alacağınız için yedek parçalar için para ödemenize ve artık onlar için fazladan para harcamanıza gerek yok.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver