Havana Karın Kası Egzersizi,çift Teker Carver Pro Egzersiz Tekeri Ekipmanları Ev Spor Aleti

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana Karın Kası Egzersizi,çift Teker Carver Pro Egzersiz Tekeri Ekipmanları Ev Spor Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Havana ab makaralı fitness tekerleği, karın kası egzersizi, sessiz çift teker carver pro karın egzersiz ekipmanları ev spor salonu için dizlikli, ağır hizmet tipi silindir kas kuvvet eğitimi Çift tekerlek ve geri tepme tasarımı - bu, eskisinden farklı olan yeni bir ab makaralı tekerlek türüdür. Dengeyi, dengeyi daha iyi koruyabilen ve soldan sağa sapmayan çift tekerlekli bir tasarıma sahiptir. Ab tekerleği, egzersiz sırasında otomatik olarak geri dönen, pozisyona dönmenize ve efordan tasarruf etmenize ve egzersiz sırasında daha güvenli olmanıza yardımcı olan yerleşik bir yaya sahiptir.
  • Yüksek kalite ve geniş taşıma kapasitesi - bir spor arabanın lastiklerini taklit eden tasarım sessizdir ve zemine zarar vermez. pvc dış halka kullanılarak doku derinleştirilir, sürtünme büyüktür, tutuş güçlüdür, kaymaz ve aşınmaya dayanıklıdır. sap, 2mm kalınlığında çelik boruyu benimser ve ürünün maksimum yük taşıma kapasitesi 399 kg kadar ulaşabilir.
  • Rahat fitness - karın kas tekerleğinin kolu genişletilmiş ve uzatılmış, daha ergonomik ve her şey dahil köpük ile donatılmıştır, yumuşak ve rahat. Kurulumu ve sökülmesi kolaydır, egzersiz sırasında yaralanmalardan kaçınmanıza izin verin.
  • Tüm vücut egzersizleri - ab silindiri kişisel fitness eğitmeniniz olarak hareket ederek daha güçlü ve daha büyük kas oluşturmanıza, kalori yakmanıza ve genel dayanıklılığınızı artırmanıza yardımcı olur. ofiste hareketsiz, egzersiz eksikliği, aşırı yeme, düzensiz çalışma ve dinlenme, ağır yaşam baskısı olan obez kişiler için çok uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver