Havana Ring Light Led 12 Inch Halka Işık Youtuber Kuaför 2.1 Metre Tripod Şerit Panel 4*10 Nyy Kablo

329 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havana Ring Light Led 12 Inch Halka Işık Youtuber Kuaför 2.1 Metre Tripod Şerit Panel 4*10 Nyy Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hacigo Satıcı Ünvanı: HAVANA ELEKTRİK-ELEKTRONİK TURİZM İNŞAAT TEMİZLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460031019500010 Vergi Kimlik Numarası: 4600310195
    Bu ürün Hacigo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Youtuber ışık 12 inç led 2.1 metre tripod video stüdyo makyaj ışığı halka ışık, summifit 33 cm halka ışık daire led ışık,tripod standlı bluetooth halo aydınlatma, youtube için telefon tutucu, tiktok, canlı yayın akışı, makyaj, selfie, iphone android 12 inç ayarlanabilir halka ışık daha fazla parlaklık - havana 12 inç(33cm) halka ışığının 3 renk modu vardır: Beyaz, sıcak ışık ve sıcak sarı (renk sıcaklığı 2700k ile 6000k arasında değişir). Ancak daha geniş bir daire ve daha fazla ışıkla yüzünüzü daha parlak hale getirir. Canlı akış, youtube video kaydı, selfie ve benzeri şeyler sizi şanlı, daha güzel yapar. Çevrimiçi kurs veya görüntülü sohbet için de uygundur
  • Çok fonksiyonlu daha fazla tutucu - kaz boynu telefon tutucunun yanı sıra, cep telefonunu birlikte canlı yayın yapabilmesi için klipsli tutma çubuğu var! Neredeyse tüm akıllı telefonlar ile uyumlu veya bir durumda olmadan, iphone 5 için uygun se 5 s 6 6s 6 artı 6s artı 7/87 artı/8 artı/x/xs 5.8 ''/ıpod touch5 / 6/xr/xs max/için samsung galaxy/huawei/xiaomi redmi/moto/sony/alcatel/lg/htc için. 360 derece dönebilir, ayarlanabilir görüntüleme, güneşin altında yatay, dikey veya herhangi bir açı olabilir.
  • Daha fazla kullanım - ayarlanabilir tripod, ister canlı akış ister grup selfiesi olsun, esas olarak neredeyse senaryolar için kullanılır. Tripod, masa başında canlı yayın akışı için kullanılabilir veya makyaj aynası olarak kullanılabilir. Her iki tripod da sağlam ve sağlamdır, yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmıştır ve düşmesi kolay değildir.Dizüstü bilgisayar, pc, güç bankası(power bank), usb şarj aleti, ac adaptörü vb. Gibi usb portunu destekleyen çoğu cihazla çalışır. Kabloyu açmak/kapatmak veya tercih ettiğiniz aydınlatma moduna geçmek için kolay kontrol.
  • Büyükten daha büyük - 12 ”daire ışığı yalnızca 210cm tripoduyla halka ışıktan büyük değil, aynı zamanda daha fazla sihirli kullanım içerir. Klipsli telefon tutacağı cep telefonunuzu tutabilen çubuğu ile şovunuzu farklı kanallarla, zoom, youtube, tiktok vb. Ile paylaşmak için gerçek bir çevrimiçi ünlü olabilirsiniz. Ayna, makyaj için yardımcıdır veya canlı yayın sırasında yüzünüzü daha net görün.
Geri Bildirim Ver