Havaza Zeytin Salatası 720 Gr(EV YAPIMI,%100 DOĞAL,KATKISIZ)

229,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  229,90 TL
%5 indirim
2 x  218,41 TL
436,81 TL
%6 indirim
3 x  216,11 TL
648,32 TL
%7 indirim
4 x  213,81 TL
855,23 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Havaza Zeytin Salatası 720 Gr(EV YAPIMI,%100 DOĞAL,KATKISIZ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Havaza Organik Market Satıcı Ünvanı: AYDIN PETROL KOLLEKTİF ŞİRKETİ MEHMET GÜRSEL AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0362016352800011 Vergi Kimlik Numarası: 3620163528
    Bu ürün Havaza Organik Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • (ÜRÜNLERİNİZİ HAVAZA ORGANİK MARKET MAĞAZASINDAN ALDIĞINIZA EMİN OLARAK ALIN LÜTFEN) Zeytin Salatası 720 Gr.(Ev Yapımı) Ev yapımı akdeniz'in verimli topraklarından üretilen doğal ürünleri keşfetmenizi bekliyoruz. Ürünlerimiz sofranıza hem doğal bir tad, hem de ayrı bir lezzet katacak. Zeytin salatası 720 gr koruyucu, renklendirici ve katkı maddesi içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver