Havuzdayim Poolline Flamingo Bahçe Aksesuarı

2.085 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Havuzdayim Poolline Flamingo Bahçe Aksesuarı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pekcan Havuz Satıcı Ünvanı: PEKCAN HAVUZ ARITMA EKİPMANLARI İNŞAAT TURİZM VE GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0725002608800020 Vergi Kimlik Numarası: 7250026088
    Bu ürün Pekcan Havuz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Poolline Flamingo Bahçe Aksesuarı Poolline flamingo bahçe aksesuarıyla bahçelere şirin bir dukunuş sağlayabilirsiniz. Klasik bir zevke hitap eden flamingolar her daim tarzını koruyacak bir aksesuardır. 90 cm yüksekliğe sahip pembe renkli Poolline flamingoyu, muhteşem bir özellik sağlayabilmesi için bahçe içerisinde uygun olabilecek bir yere yerleştirebilirsiniz. Yere sabitleme çubuğuna sahip olması yerleştirme sırasında kolaylık sağlar. Boyaması suya dayanıklıdır. Ayrıca Poolline flamingo aksesuar alerjen olmayan bir özelliğe sahiptir. 90 cm yüksekliğinde çevre dostu kalın polyster plastikten imal edilmiş bahçe, süs havuzu ve gölet kenarı dekorasyon figürü. Su içinde kullanıldığında materyalin boyası suya dayanıklıdır ve suya dayanıklıdır ve suya zararlı kimyasal salmaz. Alerjen değildir. Gerçekçi görüntü kazandırlmış dekoratif bahçe, süs havuzu ve gölet içi ve kenarı süsüdür. Set içinde yere sabitleme çubuğu bulunmaktadır.
Geri Bildirim Ver