HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIN Çamaşır Makinesi Makinası Titreşim Ayağı 4 Adet BNY.03632.00

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRIN Çamaşır Makinesi Makinası Titreşim Ayağı 4 Adet BNY.03632.00

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: yedekparçam Satıcı Ünvanı: OLGUN EMRE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3229988418400000 Vergi Kimlik Numarası: 3340692040
    Bu ürün yedekparçam tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keywords:
  • çamaşır makinesi titreşim ayağı
  • - 4'lü çamaşır makinesi titreşim ayağı
  • Brief:
  • Brief: Örnek Metinler:
  • Yüksekliği 3,5 cm, alt çapı 8,3 cm, üst çapı ise 5,8 cm olarak tasarlanan çamaşır makinesi titreşim ayağı, makineyi yükseltirken aynı zamanda stabil bir temel sağlar. Bu sayede, makinenin düzgün çalışmasını ve titreşimlerini minimumda tutmasına yardımcı olur.
  • Yüksek dayanıklılığa sahip kauçuk malzemeden üretilen 4'lü çamaşır makinesi titreşim ayağı, makinenin ağırlığına ve titreşimlerine karşı son derece dayanıklıdır.
  • Kauçuk, ayrıca titreşimleri emerek dışarıya yayılmasını önler, böylece çevresel gürültüyü minimumda tutar. Kaymaz bir yüzeye sahip olması, çamaşır makinesinin istenmeyen hareketlerini engeller ve makinenin istikrarını artırır.
  • Paket içeriğinde 4 adet titreşim ayağı bulunur, bu da çamaşır makinesinin dört köşesine birer ayak sunar.
  • Titreşim ayakları ayarlanabilir özelliklere sahiptir, bu da çamaşır makinesinin yüksekliğinin ayarlanmasına olanak tanır.
  • Zemindeki düzensizlikleri dengelemek ve çamaşır makinesini sabit bir şekilde tutmak için de kullanılır. Bu, çamaşır makinesinin sallanmasını veya kaymasını önler, böylece hem güvenliği hem de kullanım rahatlığını artırır.
  • Üretildiği kauçuk malzemenin temizlenmesi kolaydır, toz veya kir birikmesini önler.
  • Kauçuk malzemenin doğası gereği leke veya su hasarı oluşturması zordur. Bu da çamaşır makinesi altındaki alanın temiz ve hijyenik kalmasını sağlar.
  • Her marka ve modeldeki çamaşır makineleriyle uyumlu olan bu titreşim ayakları, yaygın olarak kullanılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Paket İçeriği 4'lü
  • Tip Beyaz Eşya Ayağı
Geri Bildirim Ver

Hayatınızı Kolaylaştırın Çamaşır Makinesi Makinası Titreşim Ayağı 4 Adet

Titreşim eski ya da yeni makinelerin tamamında vardır. Ancak, makine yaşlandıkça, sesi rahatsız edici hale gelecek şekilde artabilir. Hayatınızı Kolaylaştırın çamaşır makinesi titreşim ayağı 4 adet, gelen titreşimi azaltmak için kullanılan bir üründür. Ürün, ağır çamaşır makinelerinin yüküne dayanacak kauçuk ve neoprenden yapılır. Ayaklar hareketi izole eder ve bu da sonunda gürültüyü azaltır. Çamaşır makinesi çalışırken her yöne iletilen titreşimleri fark etmemek zordur. Ancak, sert bir yüzey ile hareket kaynağı arasına bir nesne yerleştirirseniz etki azalır. Titreşim ayakları çalışır durumdayken sallanmasıyla oluşan sesi emerek rahatsız edici gürültünün azalmasını sağlar. Böylece çalışma esnasında aynı ortamda rahatsız olmadan işlerinizi halletmeniz mümkün olur. Ayrıca azaltılan gürültü sayesinde istediğiniz saatte çamaşır yıkama rahatlığına da kavuşabilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • Kauçuk malzeme
  • Temizleme kolaylığı

Hayatınızı Kolaylaştırın Titreşim Ayağı Özellikleri

Hayatınızı Kolaylaştırın Titreşim Ayağı Özellikleri

Çamaşır makinesi titreşim önleyici ayak 4’lü takım makinenin hareket etmesini engeller ve tüm titreşimi emer. Titreşim ayakları, cihazın iyi sabitlenmesini ve sessiz olmasını sağlar. Cihaz zeminde kalmasını sağlayan benzersiz bir kavrama desteğine sahiptir. Ayrıca kalın tabanlı ayaklar, aşırı ses ve titreşimi ortadan kaldırmak için ideal bir tampon görevi görür. Ürün, gürültüyü ve hareketleri azaltmak için tasarlanır. Ayrıca, ayaklar uygun fiyatlıdır ve kurulumu kolaydır. Bunlar için bir kılavuza ihtiyacınız yoktur. Makine titreşim önleyici ayakların üzerine yerleştirildiğinde, zarar görebileceği hareketler azalır. Hareket önleyici çözümler arasında sıralanan titreşim ayakları aynı zamanda ses seviyesine de etki ettiği için beğeni kazanır. Ürün emici özelliklere sahip kaliteli kauçuktan yapılır. Bu özellik, ailenizi ve komşularınızı rahatsız eden titreşimleri engeller. Ayrıca ayaklar yüksek sürtünme katsayısına sahip kauçuktan yapılır. Sürtünme, çamaşır makinenizin kaymasını önler. Ek olarak, ayakların montajı kolaydır. Sadece makinenizi biraz havaya kaldırıp ayakları takmanız yeterlidir.

Hayatınızı Kolaylaştırın Titreşim Ayağı Avantajları

Hayatınızı Kolaylaştırın Titreşim Ayağı Avantajları

Çamaşır makinesi titreşim ayağı, titreşim nedeniyle zeminde oluşan çizilmeleri önlemeye yardımcı olur. Hareket önleyici ayakları makinenin altına takmak yeterlidir, sorunlarınız çözülür. Kurulum işlemi de kolaydır. Yapıştırıcı ve alet gerekmez. Sadece bir el arabası veya şahıs yardımıyla makineyi yavaşça kaldırmanız ve ayakları makinenin altına yerleştirmeniz gerekir. Bu ayakların özelliği, hareketi %94,7'ye kadar azaltabilir. Azaltma, sessiz bir ortamda yaşamanızı sağlar. Ayrıca, lastikler çamaşır makinenizi rahatça kaldırarak altını temizlemeyi kolaylaştırır. Bununla birlikte, ayakları takarken dikkatli olmanız gerekir. Hareket önleyici ayaklar, yüksek titreşimle çalışmanın neden olduğu sesleri emerek ihtiyaç duyulan performansı sağlar. Azaltılan gürültü ile çamaşır yıkama işlerinin istenildiği zaman yapılması mümkün olur. Ayrıca bu ürün takıldığı cihazın kaymasını önleyen bir tutuşa sahiptir. Ürünü çamaşır makinesine takmak oldukça kolaydır. Sadece her köşeyi kaldırmanız ve ayakları sığdırmanız gerekir.

Hayatınızı Kolaylaştırın Çamaşır Makine Titreşim Ayağı Fiyat

Hayatınızı Kolaylaştırın Çamaşır Makine Titreşim Ayağı Fiyat

Ayaklar, dörtlü bir set halinde gelir. Bu nedenle tüm köşeleri iyi korunur. Ayaklar kullanışlı olması için, her tür çamaşır ve kurutma makinesine uyacak şekilde tasarlanır. Sıkma döngüleri sırasında bir çamaşır makinesi titrer. Titreşimler zemin ve duvarlardan geçerek çok fazla rahatsızlığa neden olur. Titreşimleri azaltmak veya bunlarla başa çıkmak için kullandığınız cihaza hareket önleyici ayaklar takmanız yeterlidir. Ayaklar, sesleri emen sert kauçuktan yapılır. Uzun süreli hareketlerin zemini tahrip etmesi daha olasıdır. Bu nedenle, zeminleri ve duvarlarınızı korumak için hareket önleyici ayaklar satın alabilirsiniz. Ürün gürültü titreşimlerini azaltmaktan duvarlarınızı korumaya kadar birçok fayda sağlar. Performansıyla ilgili merak ettiğiniz detaylar varsa ürünü kullananların yorumlarına göz atabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştırın çamaşır makinesi titreşim ayağı 4 adet fiyatlarını Trendyol üzerinden inceleyebilirsiniz.