Genel Markalar Ev Tipi Çay Demleme Poşeti 25'li Paket

29,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Ev Tipi Çay Demleme Poşeti 25'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ecaddeden Satıcı Ünvanı: FUNDA EYİDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Vergi Kimlik Numarası: 3830190493
    Bu ürün ecaddeden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev Tipi Çay Demleme Poşeti 25'li Paket Çay demleme poşeti ergonomik olarak tasarlanmıştır. Evde, yazlıkta, iş yerlerinde ya da ofislerde çaydanlık temizleme derdine son veren, hayatı kolaylaştıran kullanışlı bir üründür. İçerisinde katkı maddesi bulunan bilinmedik çaylar yerine, 100 doğal demlik poşetinden kendi mevcut çayınızı ya da kendi özel çay karışımlarınızı demleyebilirsiniz. Çaydanlıklarınız kirlenmeden, lavabolarınız tıkanmadan, demliğin temizlenmesi için gereksiz yere su sarfiyatı oluşturmadan, su tasarrufu sağlar. Demleme poşeti, tüm çay ve bitkisel içecekler için kişiye özel karışımlar yapma ve damak tadına uygun alternatif çaylar hazırlanılabilmesi adına özel üretilmiştir. Çay ve bitki yapraklarının demlikte dağılmaksızın demini ve lezzetini çaya katmasını sağlar. Çay demleme poşetinin ölçüleri çay yapraklarının genişleyip demini suya bırakacağı düşünülerek tasarlanmıştır. Kullanılan demlikler kolaylıkla temizlenir, çöp poşetine çay suyu dökülmesi engellendiği için de çöplerin koku yapması önlenir. Ek olarak çayın demliğe konulması için ölçü görevi görür, demliğe fazla çay atılmasını engeller ve çayın tasarruflu kullanılmasını sağlar. Kullanışı: İçerisine çay doldurulup kapatılır ve çay demliğine konur. Çay poşeti su ile temas ettiği anda kapak kısmı kendiliğinden yapışır ve açılmaz. Ürünün Özellikleri: 100 Doğal Kâğıttan Üretilmiştir. Hiç Bir Kimyasal Madde İçermez. Yapıştırma alanları tamamen otomatik makinelerde 230 derece ile yapılmaktadır. İçerisine Çay Doldurulup Kapatılarak Demliğe Konulduğunda Su İle Temas Ettiği Anda Kapak Kısmı Kendiliğinden Yapışır Ve Açılmaz. Su Tasarrufu Sağlar. Çayın Acımasını Önler. Çevre Temizliği Sağlar. Zaman Kaybını Önler. Bitkisel Çaylarda Da Kullanılabilir.
Geri Bildirim Ver