Hayfene Ekstra Çok Acı Pul Biberli Baharat Karışımı 500 G

368,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Ekstra Çok Acı Pul Biberli Baharat Karışımı 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 13 adet sipariş verilebilir. 13 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ekstra Acı Pul Biber Nedir? Kırmızı acı biberlerin kurutulup ufak boyutlara gelecek şekilde kıyılmasıyla elde edilen Hayfene Ekstra Acı Pul Biber acı sevenlerin aradığı lezzet olmaya aday. Yemeklere yalnızca acı değil, aynı zamanda yüksek bir lezzet ve renk de veren bu kırmızı baharat yemeklerinizin tadından ödün vermeden acı seviyesini artıracak. Nerelerde Kullanılır? Acılı meze ve kahvaltılık soslarda, acı makarna soslarında kullanılabilir. Kebaplara, köftelere, ızgara ve fırında et ve tavuk yemeklerine
  • kebap sofralarının salatalarına çok yakışacaktır. Ekstra acı kırmızı baharat kış çaylarına eklenerek vücut sıcaklığı ve direnci arıtırılabilir. Ekstra Acı Pul Biber Nasıl Kullanılır? Yemeklerinize renk ve acı bir lezzet verecek olan bu kırmızı baharat et ve sebze yemeklerinin soslarına eklenebilir. Yağda kızdırarak mantı sosu olarak kullanabilir, yoğurtla karıştırarak pratik bir dip sos hazırlayabilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Acılı Ezme, ? Acı Kahvaltılık Sos, ? Ekstra Acı Pul Biber ile Acılı Taco. Ev Yapımı Baharatlı Cips Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: (Hamur için) ? 500 gram un, ? 1,5 su bardağı su, ? Yarım yemek kaşığı tuz. (baharat sosu için) ? 1 su bardağı sıvı yağ, ? 1 tatlı kaşığı tuz, ? 1 tatlı kaşığı kırmızı biber, ? 1 tatlı kaşığı kekik, ? 1 tatlı kaşığı ekstra acı pul biber baharatı, ? 1 tatlı kaşığı kuru maydanoz, ? 1 tatlı kaşığı biber salçası, ? 1 diş rendelenmiş sarımsak. Ev Yapımı Baharatlı Cips tarifi şu şekildedir: Hamur malzemelerinin tamamını karıştırıp iyice yoğurun ve bezelere ayırdıktan sonra incecik açıp sac veya tavada arkalı önlü bir şekilde, her bir yüzeyini birer dakika pişirin. Hafif pişen hamuru önce uzun şeritler halinde kesin, ardından bu şeritleri üçgen üçgen kesin. Baharatlı sos için ayrı bir kapta sıvı yağ, tüm baharatlar, salça ve sarımsağı karıştırın. Hazırladığınız sosu üçgen hamurlarınızın üzerine döküp tamamı sosa bulanıncaya kadar karıştırın. Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine cipslerinizi, üst üste gelmeyecek şekilde dizin. Önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında cipsleriniz kızarana ve kıtır kıtır olana dek pişirin. Dilerseniz yoğurda nane veya ekstra acı pul biber ilave ederek hazırlayacağınız bir dip sosla servis edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver