Hayfene Himalaya Pembe Tuz - 1 Kg

145 TL
(145 TL / kg)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
99,15 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Himalaya Pembe Tuz - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEPETEAKTAR Satıcı Ünvanı: ASHNAN GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086144126400001 Vergi Kimlik Numarası: 0861441264
    Bu ürün SEPETEAKTAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Himalaya Pembe Tuz Nedir? Sofra tuzunun dışında kalan, daha nadir kullanılan özel tuzlardan biri olan Himalaya pembe tuz alışılmış tuzlardan çok daha sert bir forma ve keskin bir tada sahiptir. Kullanılması gereken miktar konusunda da dikkatli olunması gereken bu tuzun kullanımı da sahip olduğu form ve bileşenler sebebiyle diğerlerinden farklıdır. Nerelerde Kullanılır? Pembe tuz her türlü yemekte kullanılabilir. Focaccia gibi ekmeklerde veya çöreklerde doğrudan kullanılabilir. Yemeklerin yanı sıra, suyla karıştırılarak doğrudan içildiği veya banyo tuzu olarak kullanımı da söz konusudur. Himalaya Pembe Tuz Nasıl Kullanılır? Sofra tuzundan çok daha yoğun bir tat vereceği için pembe tuzu mutlaka dikkatli ve kontrollü bir şekilde kullanmalısınız. Daha önce Himalaya tuzunu yemeklerinizde kullanmadıysanız kontrollü bir şekilde yoğunluğunu ölçüp biçerek, zamanla ideal oranda kullanmaya başlayabilirsiniz. Sofra tuzuna kıyasla daha sert bir forma sahip olan Himalaya pembe tuz yemeklerde daha geç eriyeceği için su içinde eritilerek kullanımı daha doğru bir seçenek olabilir. Favori Tariflerimiz ? Focaccia, ? Çıtır Salatalık Turşusu, ? Kuru Domatesli Dereotlu Poğaça. Çıtır Nohutlu Humus Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: (Humus için) ? 2 su bardağı haşlanmış nohut, ? 1 adet limon suyu, ? 1 yemek kaşığı tahin, ? 2 yemek kaşığı zeytinyağı, ? 3 diş sarımsak, ? 1 çay kaşığı Himalaya pembe tuz (öğütülmüş olup olmaması fark etmez) ? 1 çay kaşığı karabiber, ? 1 çay kaşığı pul biber, ? 1 çay kaşığı kimyon, ? 1 çay kaşığı zerdeçal, ? 1 su bardağı ılık su, (üzeri için) ? Yarım su bardağı haşlanmış nohut, ? 1 yemek kaşığı zeytinyağı, ? 1 çay kaşığı tuz. Çıtır Nohutlu Humus tarifi şu şekildedir: Humusunuzu hazırlamak için haşlanmış nohut, tahin, zeytinyağı, limon suyu, sarımsak, Himalaya pembe tuz ve diğer tüm baharatları Blender’a aktarıp 5 dakika kadar çekin. Blender’ınıza hasar vermemek için bu işlemi 1 dakika çekip birkaç saniye ara vererek yapın. Karışıma ılık su ekleyip blender’dan geçirmeye devam edin. Yine birer dakikalık periyotlar halinde, dilediğiniz kıvama gelene kadar çekin. Hazırladığınız humusun üzeri için çıtır nohutlarınızı hazırlamak için bir tavayı orta ateşte kızdırın. Haşlanmış nohutu, zeytinyağını ve tuzu tavaya aktarıp 5-10 dakika boyunca, çıtır çıtır olana kadar kavurun. Dilerseniz başka baharatları da çıtır nohuta ekleyebilirsiniz. Çıtır çıtır olan nohutları, servis tabağına alıp üzerine zeytinyağı gezdirdiğiniz humusun üzerine dökerek servis edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver