Hayfene Kakao - 1 Kg

534,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  534,90 TL
%10 indirim
2 x  481,41 TL
962,82 TL
%15 indirim
3 x  454,67 TL
1.364 TL
%20 indirim
4 x  427,92 TL
1.711,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Kakao - 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı Kakao Menşei Türkiye İngilizce Adı Cocoa, Cacao Botanik Adı Theobrama cacao L. Ürün Hakkında Nedir? Orta ve Güney Amerika’da yetişirken, Amerika’nın keşfiyle beraber Avrupa’ya ve oradan da tüm dünyaya yayılan, dünyanın belki de en sevilen doğal lezzetlerinden biridir. Farklı çeşitleri bulunan kakao ağacının çekirdekleri yağlı tabakalarından sıyrılarak toz haline getirilir ve başta çikolata olmak üzere birçok tatlı ve içecekte kullanılır. Kakao Nerelerde Kullanılır? Trinitario türü en sık kullanılan versiyonu olan kakaonun çikolata yapımında sık kullanılan Criollo ve Forastero çeşitleri de bulunmaktadır. Bu üç tür başta olmak üzere birçok çeşidi bulunan kakao en çok çikolata ile özdeşleştirilir. Birçok paketli gıdada, sütlü içeceklerde, kek, çikolata, pasta, kurabiye gibi tatlılarda kullanımına oldukça fazla rastlanmaktadır. Nasıl Kullanılır? Toz formda bulunan kakaoyu hamur işlerine doğrudan eklediğinizde hiçbir sorun çıkarmayacaktır. Un ile neredeyse aynı dokuya sahip olan kakaoyu dilediğiniz tatlı hamur işine ekleyebilirsiniz. Sade kek, kurabiye ve tart tariflerine unun bir miktarını çıkarıp yerine Hayfene Alkalize Kakao Tozu ekleyerek kakaolu versiyonunu elde edebilirsiniz. Sıcak sütle karıştırarak kendi kakaolu sütünüzü oluşturabilir, aynı şekilde ıslak kek sosu yapabilir, farklı eklemelerle evde kakaolu içecek çeşitleri elde edebilirsiniz. Favori Tariflerimiz ? Islak Kek, ? Kakaolu Çatlak Kurabiye, ? Kakaolu Muffin. Kakaolu İrmik Helvası Tarifi Bu tarif için malzemeler şunlardır: ? 60 gram tereyağı, ? 1,5 su bardağı irmik, ? 2 su bardağı toz şeker, ? 2 çorba kaşığı kakao tozu, ? 1,5 su bardağı süt, ? 1,5 su bardağı su, ? 1 paket vanilya, ? Yarım su bardağı kabuğu soyulmuş badem. Kakaolu İrmik Helvası tarifi şu şekildedir: Öncelikle tereyağını bir tavada eritip irmiği ve bademi altın sarısı bir renk alana kadar kavurun. Sütü, suyu ve şekeri ayrı bir kapta karıştırın ve bu karışımı kavurduğunuz bademli irmiğe azar azar ekleyin. Ardından, kakao ve vanilyayı da eleyerek bu karışıma ilave edin. İrmikler sıvı karışımı çekene kadar kısık ateşte, karıştırarak pişirmeye devam edin. Sıvıları çeken irmik helvanızı ocaktan alıp tencerenin üzerine bir kağıt havlu ve temiz bir havlu örtüp kapağını da kapatarak dinlendirin. Kuruyemişlerle veya hindistan cevizi ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver