Hayfene Köfte Baharı 45 gr

104,30 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  104,30 TL
%10 indirim
2 x  93,87 TL
187,74 TL
%15 indirim
3 x  88,66 TL
265,97 TL
%20 indirim
4 x  83,44 TL
333,76 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Hayfene Köfte Baharı 45 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayfene Satıcı Ünvanı: UCUZCULAR GIDA MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0883001912500018 Vergi Kimlik Numarası: 8830019125
    Bu ürün Hayfene tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Köfte Baharı Nedir? Köfte baharı içindekiler ile lezzetli bir baharat karışımı ve şifa deposudur. Köfte baharının içeriğinde özel tatları ve kokuları ile kişniş, karabiber, tatlı kırmızı biber, tarçın, muskat ve yenibahar bulunur. Doğal içeriğiyle yemeklerinizin vazgeçilmez baharatı olmaya adaydır. Siz de bu eşsiz baharatı yemeklerinizde kullanarak şölen tadında yemekler hazırlayabilirsiniz! Köfte Baharı Nerelerde Kullanılır? Nerede kullanılır diye soracak olursanız bu baharatı tüm köfte çeşitlerinde güvenle kullanılabilir. Et, tavuk, çorba ve sebze yemeklerinde kullanabileceğiniz köfte baharı, çeşit çeşit baharat derdine son veren bir karışımdır. Dilerseniz tavuk ve etlerinizi baharata marine ederek pişirebilirsiniz. Köfte baharıyla hazırlanan tarhanaya bayılacaksınız! Köfte Baharı Nasıl Kullanılır? Köfte baharını, hazırlanan köfte harçlarına direkt olarak ekleyebilirsiniz. Et, tavuk ve sebze yemeklerinde, çorbalarda baharat olarak veya sos olarak kullanabilirsiniz. Et ve tavuklarınızı köfte baharıyla marine ederek veya ovarak pişirebilirsiniz. Tarhana yaparken tarhana otu yerine köfte baharından ekleyerek lezzetli bir tarhana elde edebilirsiniz. Köfte baharı ne kadar kullanılır kısmı ise tamamen damak zevkinize bağlıdır. Favori Tariflerimiz ? İzmir Köfte, ? Izgara Tavuk, ? Bahar Köfteli Sebzeli Çorba. Bahar Spagetti Köfte Malzemeler: ? 400 gr kıyma, ? 1 adet rendelenmiş küçük soğan, ? 4 diş ezilmiş sarımsak, ? Yarım limon, ? 50 gr rendelenmiş parmesan, ? 1 yemek kaşığı zeytinyağı, ? 400 gr spagetti, ? 150 ml krema, ? 200 gr bezelye, ? 1 avuç ince doğranmış maydanoz, ? 1 tatlı kaşığı köfte baharı. Yapılışı: ? Tüm malzemeler ve baharat bir kaba alınarak yoğrulur. ? Harçtan yuvarlak köfteler hazırlanır. Yağ tavaya alınarak ısıtılır. ? Köfteler altın rengi olana kadar pişirilir. ? Spagetti istenilen kıvama gelene kadar pişirilir ve süzülür. ? Köftelerin içerisine 150 ml makarna suyu, krema ve bezelye eklenir, pişirilir ve makarna eklenerek tüm malzemeler birkaç dakika tavada çevrilir. ? Üzerine maydanoz ve parmesan ekleyerek servis edilmesi önerilir. Genel Bilgi Köfte baharı, içerisinde yedi farklı baharat bulunan lezzetli bir karışımdır. Kişniş, tatlı kırmızıbiber, tarçın, muskat ve yenibahardan oluşan karışım özellikle köfte çeşitlerinde, et ve tavuk, sebze yemeklerine ve çorbalara lezzet katar. Köfte baharını dilerseniz baharat olarak dilerseniz sos olarak yemeklere ekleyebilirsiniz. Köfte baharını ilk kez deneyecekseniz favori tariflerimize göz atabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver