Haylou Gt1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 Tws Kulaklıklar Aptx / 18 Saat Bekleme Süresi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Haylou Gt1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 Tws Kulaklıklar Aptx / 18 Saat Bekleme Süresi

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Qualcomm qcc3020qualcomm qcc3020 bluetooth 5.0 çipini benimseyen kulaklıklar daha hızlı ve daha dengeli bir sinyal iletimi gerçekleştirerek daha büyük veri yükleyerek daha düşük tüketim sağlayabilir.Bağımsız kullanımkulaklıklar iki modda eşleştirilebilir.Her iki kulaklık için tws eşleştirme modu, bir bluetooth cihazına bağlanır.Bir kulaklık, bağımsız kullanımı gerçekleştirmek için bir bluetooth cihazına bağlanır.Dsp + cvc gürültü azaltmakulaklıklar, hd binaural çağrılar sağlamak için dsp ve cvc gürültü azaltma teknolojisini geliştirdi.Siri / google asistanısiri ve google yardımcısını destekleyen, bluetooth cihazınızın ses yardımcısını çağırmak için sol kulaklığınızdan üç dokunuş.bluetooth versiyon2.0çift telefon desteğivarkulaklık tipistereokullanım tipikulakiçimüzik dinleyebilmevarsuya & tere dayanıklıevet

Ürün Özellikleri

  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Haylou GT1 Plus TWS Kablosuz Bluetooth Kulaklık Beyaz Qualcomm 5.0 Fiyatı - Trendyol

Kulaklıklar, gündelik yaşamı kolaylaştırır. Özellikle Bluetooth özelliği olan kulak içi kulaklıklar, kablosuz olması ve cep telefonunda eller serbest şekilde yanıtlama imkanı sağlaması ile işlevseldir. Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS kulaklıklar APTX gündelik kullanım ve aktif aktivitelerde sunduğu yüksek ses kalitesi ve kolaylık ile ideal bir seçenek haline gelir. Suya ve tere dayanıklı olması ile sportif aktivitelerde bile maksimum performans sunar. Siyah rengi, güçlü dış yapısı ve sahip olduğu donanım ile ilgi çeken bir modeldir. Küçük ve hafif olması kullanım kolaylığı sağlayan avantajlarından biridir. Böylece GT1 Plus Haylou her zaman ve her yerde kullanılabilir. Haylou GT1 Plus yorum alanı da ürün hakkında birinci elden bilgi almanızı sağlar.

  • Suya dayanıklı
  • Gelişmiş ses kalitesi
  • Sesli asistan özelliği

Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth Kulaklık Özellikleri

Haylou GT1 Plus özellikleri bağlamında hem teknik hem de tasarım yönünden fırsatlar sunan bir modeldir. Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS Kulaklıklar APTX fiyat açısından uygun olmasıyla da alıcısına şans tanır. Bu cihaz, Bluetooth özelliği ve kulak içi olması ile kullanım özgürlüğü sunar. Kablosunun olmamasından dolayı bağlı olduğu cihazdan uzak olabilme imkanı sunar. Aynı zamanda karışan kablo problemini de çözer. Haylou GT1 Plus Qualcomm sahip olduğu ergonomik tasarım ile de dikkatleri üzerine çeker. Siyah rengi şık bir görüntü oluşturur. Ayrıca kompakt tasarımı ile de kullanım sırasında görünmez hale gelir. Ayrıca çift taraflı mikrofonu konuşma deneyiminizde pürüzsüz bir ses kalitesi sunar. Haylou GT-1 Pro kutusundan çıkar çıkmaz cihazınız ile eşleşir ve pratik bir kullanım imkanı sağlar.

Hayatı Kolaylaştıran Haylou GT1 Plus Qualcomm Kulaklık

Hayatı Kolaylaştıran Haylou GT1 Plus Qualcomm Kulaklık

Uzun süren batarya ömrü ile maksimum performans sağlayan GT1 Plus kesintisiz bir kulaklık deneyimi sunar. Aynı zamanda ürün 90 dakikada tam kapasite şarj olma özelliğine sahiptir. Bu özellik de gelişmiş ses kalitesine ve kullanım kolaylığına kavuşma süresini azaltır. Haylou GT-1 Pro suya ve tere dayanıklı olduğu için hem zorlu hava koşullarında hem de sportif etkinliklerde kullanılabilir. Bu da ürünün uzun ömürlü ve dayanıklı olduğunun kanıtıdır. Sadece müzik dinlemek ve telefonda konuşmaktan çok daha fazlasını sunan bu ürün sesli asistan özelliği ile de kişisel yardımcınız haline gelir. Böylece açık uygulamalarınıza sesli komut ile kolayca ulaşabilirsiniz. Sizler de bu benzersiz deneyimin bir parçası olmak istiyorsanız Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS Kulaklıklar APTX kullananlar arasında yerinizi alın.

Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS Kulaklık Fiyatı

Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS Kulaklık Fiyatı

Fiyatlandırma ürünün teknik donanımı ve tasarımı düşünülerek belirlenir. GT1 Plus özellikleri ile ilgileri üzerine çeken bir üründür. Hızlı kurulumu, sesli asistan özelliği, uzun pil ömrü ve dayanıklı olması ile dikkat çeken Haylou GT1 Plus Kulaklık fiyat performans açısından eşsiz bir deneyim sunar. Teknik özellikleri düşünüldüğünde cihazın sahip olduğu yüksek kalitede sürücüler, gelişmiş ses kalitesi sunmada ele alınan önemli etkenlerdendir. Ayrıca kulaklığın zarif gövdesindeki dokunmatik tuşlar kulaklara baskı yapmadan fonksiyonların gerçekleştirilmesini sağlar. Tüm bu özellikler düşünüldüğünde de GT1 Plus fiyat açısından uygundur. Günlük hayatta pratik kullanım sağlar. Sizler de kendi kişisel deneyiminizi artırmak için Trendyol’un Haylou GT1 Plus Qualcomm Bluetooth 5.0 TWS Kulaklıklar APTX yorum kısmından fikir alabilir, dilerseniz bu eşsiz kulaklık deneyiminde kendinize yer bulabilirsiniz.