Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim

669,50 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
505 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
803,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
849,90 TL829,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davud Kitap Satıcı Ünvanı: DAVUT BAKIRCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1321084975
    Bu ürün Davud Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim

Ürün Özellikleri

  • Boyut Cep Boyu
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Ahmet Hüsrev Efendi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim

1985 senesinde kurulan Hayrat Neşriyat, Kur'an-ı Kerim basımı noktasında Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alır. Büyük bir Kur'an-ı Kerim matbaa tesisine sahip olan bu kurum, güvenilirliği ve kalitesi ile adını duyurur. Hayrat Neşriyat büyük cami boy Kuran-ı Kerim, anlaşılır hat yazısı ve avantajlı boyutu ile size kolay bir okuma sağlar. Aynı zamanda eser kapağı ve iç sayfalarında yer alan tezhipler, göz zevkinize hitap eder. Gelişen teknolojinin avantajlı özelliklerinden yararlanabilmek için eserde yer alan kare kod ile sesli okuma yapabilir, tecvitli bir şekilde kuranı dinleyebilirsiniz. Bu özelliği ile hem Kur'an'ı dinleyip aynı anda da okuyabilirsiniz. 26,5 cm en, 40 cm boya sahip olan kutsal kitabın ağırlığı ise 2,92'dir.

  • Avantajlı cep boyu
  • Kolay okunabilir
  • 613 sayfa

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim Özellikleri

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim Özellikleri

Yol gösterici ve son kutsal kitap olan Kur'an-ı Kerim, Hayrat Neşriyat tarafından kaliteli bir şekilde basılır. Anlaşılır yazısı ile kolay bir şekilde okumayı sağlar. 613 sayfa sayısından oluşur. Kutsal kitabın cilt tipi ise kaplama karton kapaktır. Hayrat Neşriyat'ın basımını gerçekleştirdiği bu Kur'an-ı Kerim’in otoriterlerce hatasızlığı tescil edilir. Aynı zamanda her basım sonrası tüm cüzler hafızlar tarafından kontrol edilir. Kur'an-ı Kerim, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Mısır Ezher Üniversitesi mührüne sahiptir. Böylelikle güvenli ve doğru bir okuma sağlayabilirsiniz. Kur'an'ın iplik dikişleri, kaliteli telası ve sağlam kapağı ile uzun süreli bir kullanım sağlar. Böylelikle nesilden nesle aynı Kur'an'ı okuyabilir, çocuklarınıza ve torunlarınıza kendi kitabınızı miras bırakabilirsiniz. Hayrat Neşriyat büyük cami boy Kuran-ı Kerim satın alabilir, avantajlı boyuta sahip olan bu kutsal kitaba kolayca ulaşabilirsiniz.

İdeal Boyutu ile Hayrat Neşriyat Büyük Boy Kuran-ı Kerim

İdeal Boyutu ile Hayrat Neşriyat Büyük Boy Kuran-ı Kerim

Doğru yolu göstermeyi ve birçok dini bilgiyi öğrenmeyi sağlayan Kur'an, fani hayatın doğru bir şekilde yaşanmasını sağlayarak dünyayı anlamlı kılar. İnsanlar, yaratılanlar arasında akıl ve şuur sahibi olan canlılardır. Bu aklı doğru bir şekilde kullanabilmek için Kur'an okumak gerekir. Allah da insanlara iman ve ibadet etmelerini buyurur. Kur'an ile bu ibadetleri ve daha birçok bilgiyi edinebilmek mümkündür. Hayrat yayınlarının basımını gerçekleştirdiği bu kutsal kitabın yazıları okunabilir boyutta ve oldukça anlaşılırdır. Kitabı kendinize alacağınız gibi sevdiklerinize de hediye olarak alarak dinen oldukça hoş karşılanan bir davranış sergileyebilirsiniz. Hayrat Neşriyat büyük cami boy Kuran-ı Kerim kullananlar kutsal kitabın kare kodlu olmasının avantaj sağladığını belirtir. Birçok avantajlı özelliğe sahip olan bu kutsal kitabı hızlı ve kolay bir şekilde sipariş edebilirsiniz.

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim Fiyatı

Hayrat Neşriyat Büyük Cami Boy Kuran-ı Kerim Fiyatı

Son peygamber olan Hz. Muhammed’e vahiy yolu ile indirilen Kur'an, değiştirilmeden günümüze kadar gelir. Uhrevi ve rahatlığa ulaşmak için huzur veren bu kutsal kitap okunur. Dini bilgilere yer verilen Kur'an'da, kulluk görevler ve yerine getirilmesi gerekenler de yer alır. Oldukça hoş bir tezhip sanatı ile özenle işlenen kutsal kitap, adeta bir sanat eseri gibidir. Hattat ise Ahmed Hüsrev Altınbaşak'tır. Hayrat Neşriyat büyük cami boy Kuran-ı Kerim fiyatı ürünün kağıt ve boyut gibi özellikleri ön planda tutularak belirlenir. Hayrat Neşriyat büyük cami boy Kuran-ı Kerim yorum ve önerilerinde kutsal kitabın oldukça avantajlı ve kolay taşınabilir bir boyuta sahip olduğu belirtilir. Hatasız bir şekilde yazılan ve basımı gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim'i, Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.