Hayrat Neşriyat Kuran Okuyan Kalem, Kalem Kuran, Orta Boy

1.673 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
600 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.598,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayrat Neşriyat Kuran Okuyan Kalem, Kalem Kuran, Orta Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EXPOZE KİTAP Satıcı Ünvanı: ÇETİN ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7910150097
    Bu ürün EXPOZE KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KURAN OKUYAN KALEM, KALEM KURAN, orta boy, kitabın boyu: 17x24 cm. Hayrat Neşriyat Yarım asırdır sizlere hizmet veren Hayrât Neşriyat ailesi de
  • teknoloji, tevâfuklu Kurân nüshaları ve sizleri bir araya getiriyor. Hayatımızın her safhasında Kurân ile birlikte olmanın ve istifade edebilmenin kapılarını sizler için aralıyor. Kalem Kuran
  • kolay Kurân öğrenimi, hatim takibi ve dijital olarak Kurân dinleme imkânı sağlamaktadır. Kalem Kuranla İshak Danış, Abdussamed, Sudeys (Kabe İmamı), Mahir, El-Ğamidi ve 114 Hafız (Bu seçildiğinde Kurân-ı Kerimdeki 114 surenin herbirini bir başka hafız okumaktadır.) gibi meşhur hafızlardan birisini seçip dinleme imkânına sahipsiniz. Zeynelabidin Kahkinin sesinden günlük duâlarla birlikte, Hac ve Umre duâlarını da dinleyebilirsiniz. Meâl okumaları Abdülkerîm Aksu tarafından yapılan Kalem Kurân
  • Türkçe menüsü, kolay kullanımı, tevâfuklu Kurân nüshası, size özel duâ kartelasıyla sizleri beklemektedir. Ayrıca şimdi ilk defa ve sadece Hayrat Neşriyat Kalem Kurânında bulunan Tecvidli Elifbadan Hafız Ali Hocanın sesiyle Kurân-ı Kerimde öğrenebilirsiniz. Kutu İçeriği 1- Orta Boy Özel Basım Tevâfuklu Kurân-ı Kerîm *(Diyanet İşlerinden ve El-Ehzer Üniversitesinden mühürlü - hatasız) 2- Orta Boy Özel Basım Tecvidli Elifba 3- Duâ ve Kurân-ı Kerîm Kartelası 4- Kalem 5- Adaptör 6- Kulaklık 7- Kullanma Kılavuzu (Türkçe)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Arapça
  • Yazar Anonim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver

Hayrat Neşriyat Kuran Okuyan Kalem, Kalem Kuran, Orta Boy

İslam dinine mensup olan kişilerin hayatında Kuran, oldukça değerli bir yere sahiptir. Bununla beraber bu kişiler, günlerinin önemli bir zamanını bu kitabı okumak için ayırırlar. Kutsal kitap, Arapça harflerle yazılıdır. Bu nedenle, Arapça diline hakim olmayan kişiler Kuran’ı dinleyerek ibadetlerini yerine getirmek isteyebilirler. Tam olarak bu ihtiyaca yönelik olarak geliştirilen Hayrat Neşriyat Kuran okuyan kalem - kalem Kuran - orta boy, tüm özellikleriyle ideal bir üründür. Teknolojinin olumlu etkileriyle geliştirilen bu ürün sayesinde dilediğiniz zaman sureleri sesli bir şekilde dinleme imkanına kavuşursunuz. Kolay kullanımı ve hafif tasarımı sayesinde mekandan bağımsız olarak dilediğiniz zaman nüshaları yanınızda olur. Birçok kişinin severek kullandığı bu kalemi siz de satın alabilir ve gün içinde yanınızda taşıyabilirsiniz.

  • Pratik orta boy
  • Şık yeşil renk
  • Kolay kullanım

Kuran Okuyan Kalem - Kalem Kuran Orta Boy Özellikleri

Kuran Okuyan Kalem Kalem Kuran Orta Boy Özellikleri

Hayrat Neşriyat kalemli Kuran, özellikleriyle hayat kolaylaştırır. Türkçe menüsü sayesinde aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz. Bu ürün sayesinde, Kuran’da yer alan 114 surenin tamamını farklı hafızlardan dinleme imkanı elde edersiniz. İçeriğinde yer alan günlük dualar, Hac ve Umre dualarına ek olarak meal okuma ve tecvidli Kuran öğrenme seçeneği yer alır. Hayrat Neşriyat Kuran okuyan kalem sayesinde, Zeynelabidin Kahki, Abdülkerim Aksu, Hafız Ali Hoca ve pek çok diğer hafızın sesinden kutsal kitabı her an ve her yerde sesli dinleme şansı elde edersiniz. Hayat kolaylaştıran bu ürün, orta boy tasarımı sayesinde kolay taşınır. Yeşil rengi ile şık tasarımını tamamlar. Herkesin beğenisini kazanan bu ürün sizin için de ideal bir ürüne dönüşebilir. Dilerseniz siz de hemen sipariş vererek bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Neşriyat Kuran Okuyan Kalem - Kalem Kuran - Orta Boy Fiyatı

Neşriyat Kuran Okuyan Kalem - Kalem Kuran - Orta Boy Fiyatı

Hayrat Neşriyat orta boy kalem Kuran, dijital olarak kitabı sesli bir şekilde dinlemenize olanak sağlar. Kolay kullanımlı bu ürün sayesinde kutsal kitabın her bir suresini bir başka ünlü hafızdan dinleme fırsatı elde edersiniz. Ürünün beraberinde yer alan orta boy özel basım kitap; Diyanet İşleri ve El-Ehzer Üniversitesinden mühürlü ve hatasız bir şekilde üretilir. Ayrıca Kuran öğrenmenize yardımcı olan özel basım tecvidli Elifba da sizlerin olur. Türkçe kullanım kılavuzu sayesinde dilediğiniz bölümü kolayca bulabilirsiniz. Tüm özellikleriyle hayat kolaylaştıran Hayrat Neşriyat Kuran okuyan kalem - kalem Kuran - orta boy fiyatı ile de herkese hitap eder. Uygun fiyatlara tercih edebileceğiniz bu ürün, oldukça pratik bir kullanım sağlar. Dilediğiniz zaman Kuran okumanıza yardımcı olan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.

Kuran Okuyan Kalem - Kalem Kuran - Orta Boy Yorumları

Kuran Okuyan Kalem - Kalem Kuran - Orta Boy Yorumları

Hayrat Neşriyat Kuran okumanıza yardımcı kalem kullananlar, bu ürünün olumlu özelliklerini dile getirir. İçeriğinde yer alan farklı bölümler sayesinde farklı seslerden sureleri dinleyebilir, beraberinde yer alan parçalarla kutsal kitabı öğrenebilirsiniz. Kutsal kitabın 114 suresinin tamamını birbirinden ünlü hafızlardan dinlemek mümkündür. Bu kalem sayesinde size özel dua kartelasına da göz atabilirsiniz. Her açıdan avantajlı ve pratik bir üründür. Şık tasarımı ve hayat kolaylaştıran özellikleri sayesinde herkesin beğenisini kazanan bu kalem, sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Kendiniz ya da sevdiklerinize hediye olarak tercih edebileceğiniz bu ürünü Trendyol’da bulabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü sipariş vermeden önce Hayrat Neşriyat Kuran okuyan kalem - kalem Kuran - orta boy yorumları bölümünü okuyarak müşterilerin değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan bu kaliteli ürüne sahip olabilirsiniz.