Hayykitap Batı Edebiyatının Ustalarından Hayat Dersleri - 1 (10 Kitap) - Özgün Ozan Karadağ 9786257685450

953 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
534,90 TL

Ürün Bilgileri

Hayykitap Batı Edebiyatının Ustalarından Hayat Dersleri - 1 (10 Kitap) - Özgün Ozan Karadağ 9786257685450

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEKA KİTAP Satıcı Ünvanı: MANSUR ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7120295905
    Bu ürün MEKA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Batı Edebiyatının Ustalarından Hayat Dersleri 10 Kitaplık Mega Set Her zaman ve zeminde dünya okuruna seslenmeyi başarabilen az sayıda yazar vardır. Yılların hatta çağların, değil eskitip unutturmak, günden güne parlattığı bu büyük kalemlerin ölümsüz eserleri, kendilerinden sonra gelen yazarların da beslendiği kaynaklar olagelmiştir. Sanatın doruklarına yükselen bu edebiyat dehalarının nasıl bir yaşam sürdükleri de, yapıtlarına derinden nüfuz edebilme hususunda yardımcı olacaktır kuşkusuz. Evrensel yazına damgalarını vuran bu filozof ruhlu yazarların eserleri okuma listelerinden hiç eksilmemeli. Ancak bu eserlerin sayıca çok ve/veya hacimli olması ve modern yaşamın koşuşturmacası sebebiyle fırsat bulamamaktan yakınan okurlar da mevcut. Onları yazarlarla önceden tanıştırma ve eserler hakkında fikir edindirerek kaynaklara yöneltme gayesiyle hazırlanan bu kitap serisi
  • edebiyat evreninden, parlak on yıldız ismin yaşam öykülerine dair kayda değer karelerin ve eserlerindeki en çarpıcı kesitlerin derlendiği özel bir seçkidir. Batı Edebiyatının Ustalarından Hayat Dersleri 1 - 10 Kitaplık Mega Set’te Yer Alan Kitaplar: 1. Aşk, Önü Kesildikçe Devleşir - Balzac’tan Hayat Dersleri, 120 sayfa 2. Derdin Ne Kadar Büyükse Tanrı’ya O Kadar Yakınsındır - Dostoyevski’den Hayat Dersleri, 110 sayfa 3. Ölümün Yok Edemediği Bir Anlamı Olmalı Hayatın! - Tolstoy’dan Hayat Dersleri, 120 sayfa 4. Seviyorum İç Dünyamın Kuytularını - Rilke’den Hayat Dersleri, 96 sayfa 5. Gerçek Acı Dışa Vurulmayan Acıdır - Flaubert’ten Hayat Dersleri, 96 sayfa 6. Dünyada Kendim Kadar Az Bildiğim Başka Hiçbir Şey Yok - Hesse’den Hayat Dersleri, 128 sayfa 7. İnsanın İyilikleri Suya Kötülükleri Mermere Yazılır - Shakespeare’den Hayat Dersleri, 112 sayfa 8. Avuçların Altınla Doluyla Ellerini Dua İçin Kaldıramazsın - Cibran’dan Hayat Dersleri, 110 sayfa 9. Kendine Emretmeyen Daima Uşak Kalır - Goethe’den Hayat Dersleri, 140 sayfa 10. Ölmek Bir Şey Değil, Yaşamamak Korkunç! - Hugo’dan Hayat Dersleri, 140 sayfa Ürün Adı: Batı Edebiyatının Ustalarından Hayat Dersleri - 1 (10 Kitap) Ürün Kodu: 9786257685450 Yazar: Özgün Ozan Karadağ, Nimet Karadağ Basım Yılı: 2021 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 1172 Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Lev Nikolayeviç Tolstoy
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver