Hayykitap Beni Neden Sevmedin?

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
163,88 TL
Kurumsal Fatura
150,88 TL
Kurumsal Fatura
179,90 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
196,36 TL191,32 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Hayykitap Beni Neden Sevmedin?

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hayykitap Satıcı Ünvanı: HAYYGRUP İLETİŞİM YAYINCILIK YAPIMCILIK REKLAMCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460045388600001 Vergi Kimlik Numarası: 4600453886
    Bu ürün Hayykitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beni Neden Sevmedin? Zeus Kabadayı / Hayy Kitap Basım Yılı: 2017
  • Sayfa Sayısı: 160
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9789752477582
  • Yazar: Zeus Kabadayı
  • Vasiyetim şu... Varsa param hepsini bağışlayın. Vücudumda kullanılabilir ne kadar organ varsa ve kime ne yarıyorsa dağıtın. Ama kalbimi vermeyin. Kalbim sadece ona ait ve hep öyle kalacak. Ben ondan başka kimseyi sevmeyeceğim sevemem. Çünkü onun baktığı gibi bakamaz kimse bana. İçimden hep "beni neden sevmedin" diye sordum. Durmadan sordum. Cevap bulamadım. Olsun. En azından ben sevdim bu ikimize de yeterdi. Bu bedende bu kalp sadece ona ait diyorum işte sevmese de ona ait. Kimseye vermeyin. Bencil olduğumu mu düşünüyorsun? Bana sorarsan o bunu hak ediyor yine de. Kimse bunu bana çok görmesin. Hayatı boyunca kimseye sevgi besleyememiş bir adamın son isteği bu. Kalbimi ona verin. Kabul etsin. Hak ediyor muyum bunu? Bilemem. Belki de etmiyorumdur...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hayykitap Beni Neden Sevmedin 9789752477582

İnsan ilişkilerinin son derece çarpıcı ve etkileyici bir dille anlatıldığı Beni Neden Sevmedin kitap okurları adeta kendine bağlıyor. Hayykitap kalitesinden çıkmış olan bu kitap 160 sayfadan oluşuyor. Son yılların yeni türlerinden olan aşk furyasına katılan Zeus Kabadayı bu kitap sayesinde geniş bir kitleye ulaşmıştır. Kabadayı, müzikal kompozisyonunun duygusal dürtülerini, derin acı ve sevgi duygusunun füzyonunu işleyerek yazılarına yansıtır. Ayrılık ve aşkın çarpıcı doğası kitapta iyi araştırılıyor. Beni Neden Sevmedin kitap konusu ile okuyuculara sunulduğu ilk günden beri eleştirmenler tarafından övgüyle karşılandı. Kabadayı, çalışmalarında modern bir aşk hikâyesinin sade ve incelikli bir yansıması olarak öne çıkıyor. Gerçekçi, sade ve çarpıcı bir üsluba sahip olan bu eser, okuyucunun kendisine sormasını istediği teknik sayesinde çok geniş bir kitlenin ilgisini çekmiştir.

  • Dokunaklı Bir Anlatı
  • Etkileyici Dil
  • Aşk ve Ayrılığın Öyküsü

Beni Neden Sevmedin Kitabı İçeriği

Beni Neden Sevmedin kitap oku seçeneğinden faydalanmak isteyen kitapseverler bu kitap ile zaman zaman hüzünlü anlar yaşarken sadık hissetmenin önemini de kavramış oluyor. Günümüzün post modern kitaplarını ayırt edebilmek, duygusal hikâyeler ile okuyucuları derinden etkiliyor. İlham verici bir rota üzerinden sizi romantik ve yer yer hüzünlü bir yolculuğa davet eden eserlere ilgi her geçen gün artıyor. Hayykitap Beni Neden Sevmedin insan duygularının vücudu sarmaşık gibi sardığını okuyucuya titizlikle anlatır. Hakkındaki olumlu yorumların yanı sıra çok satan eser, hüzünlü atmosferinde geçmişin duygularına yolculuk hissi uyandırıyor. Modernizmin güçlü bir teması olan tüketimcilikten etkilenen duyguyu dikkatle ele alıyor ve canlı bir şekilde ifade ediyor. Duygudan duyguya geçişi sağlayan bu eser, okuyucunun kendinden şüphe etmesine neden olur ve aşka olan inancını güçlendirir.

Beni Neden Sevmedin Yorumları

Aşk konusunda akla gelen ilk senaryonun aksine nadir, çarpıcı ve etkileyici bir konu üzerinde çalışan yazar, büyüleyici hikâyesiyle okuyucunun beğenisini kazanıyor. Zeus Kabadayı, aşka dair yürek burkan hikâyesi ve sıra dışı bir bakış açısıyla fark yaratıyor, okuyucuların yenilikçi bir bakış açısı kazanmalarına ve hüzünlü duygularını cesurca göstermelerine olanak tanıyor. Kolay kavranabilen ve kısa sürede tamamlanan bir kitap, bazen okuyucu için gözyaşı döküyor. Kütüphanenin en sevilen köşesinde ve tekrar okunan eserlerin arasında yer alan, Hayykitap Beni Neden Sevmedin satın al seçeneği üzerinden de kolay ve hızlı bir şekilde sahip olunan bu eser okuyucuyu sararak unutulmaz bir aşk hikâyesinin temellerini atıyor. Bu kitap, aşkın ani dönüşümünü, sadakatin büyüleyici gücünü, aşk olmanın güçlendirici yanını, aşkın yalanlarla örülmesini, hafızanın gizemini ve benzeri birçok konuyu araştırıyor. Hayykitap Beni Neden Sevmedin yorum noktası söz konusu olduğunda da bu kitap kitapseverlerden olumlu geri bildirimler ve pozitif yorumlar almayı başarıyor.

Beni Neden Sevmedin Kitabı Fiyatı

Yazarın duygu yüklü kalemiyle kaleme alınan bu eser, okuyucuda karmaşık duygular yaratır ve samimiyetlerine rağmen onu uzak tutar. Bu eser okuyucunun derin ayrılığının acısını sade bir üslupla yansıtıyor. Büyük farklılıklarda gizlenen çeşitli dinamikleri ifade etmek için çarpıcı anlatım teknikleri kullanan bu eser, lirik anlatım tarzlarından hoşlanan okuyucuların her zaman ilgisini çekmiştir. Aşk üzerine olan pek çok noktaya değinir ve okuyucularda birbirinden farklı duygular meydana getirmeyi son derece başarır. Güçlü anlatım tekniği, konular arası bağlantılar ve daha pek çok detay bu eserde titizlikle ele alınır. Hayykitap Beni Neden Sevmedin indirim dönemlerinde ve aynı şekilde Hayykitap Beni Neden Sevmedin kampanya dönemlerinde çok daha uygun fiyatlarla bu ürüne sahip olabilir, kütüphanenizde yer açabilirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.